Wensenlijst Categorieën
Terug naar overzicht

Gastblogger Jacob Janssen - Power Turnout 0Gr

woensdag, 06 september 2017

Deze week schrijft Jacob Janssen over de Bucas Power Turnout 0Gr. Een waterdichte en ademende deken voor in de herfst, winter en het voorjaar. Super sterk, warmte reflecterend en waterdicht, wat wil je nog meer? Dit betekent geen dekenstress meer voor jou!

Je kunt deze deken het beste gebruiken tussen +16 en -10 graden en heeft een makkelijke click ’n go borstsluiting met overlappend borstgedeelte. De deken is sterk isolerend en de bilriemen zijn uiteraard afneembaar. Maar wat zijn nu precies de features die ervoor zorgen dat je geen dekenstress meer hebt? Dit komt door de Stay Dry fleece voering en ballistic nylon.

Ballistic Nylon heeft een aluminium coating, houdt warmte vast en weerkaatst zonlicht. Het materiaal heeft een zilveren kleur en door de aluminium coating houdt het lichaamswarmte beter vast. De zon wordt weerkaatst waardoor deze geen opwarmend effect heeft op de warmere dagen die september nog kan hebben. Ook tijdens de wat koelere dagen is deze deken fantastisch vanwege het behoud van lichaamswarmte.

Stay-Dry is de synthetische variant van wol. Deze antibacteriële Stay-Dry fleece voering transporteert zweet en vocht razend snel naar buiten en zorgt hierdoor voor een snelle afvoer. Door deze werking koelt jouw paard niet af door zweet of vocht op koudere dagen. Tussen het paard en de deken ontstaat een laag stilstaande lucht die voor een isolerend effect zorgt. De voering van de deken werkt als een zweetdeken waardoor je geen gedoe hebt met dekens wisselen.

De borstvoering is van glad nylon waardoor schuurplekken voorkomen worden. Naast deze eigenschappen heeft de Bucas power Turnout de fijne pasvorm die we van Bucas gewend zijn met schouderplooien voor optimale bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort.

Zoek jij nog een deken voor de overgang tussen de zomer en winter? Dan is de Bucas Power Turnout perfect. Je shopt de deken bij Epplejeck voor 239,95, klik hier.Wil je de deken combineren met een halsstuk? Dat kan! Halsstuk Bucas Power Turnout Combi is een los en waterdicht halsstuk met dezelfde eigenschappen zoals ballistic nylon en Stay Dry fleecevoering. Je shopt het halsstuk hier voor 94,95.

Tot slot: meten is weten! Bucas heeft veel maten in het assortiment om voor jouw paard te voorzien van de perfecte deken. De juiste maat is belangrijk en koop de dekens niet te groot of te klein. Wil jij weten hoe het zit met de maattabel van de Bucas dekens? Check dan hier de maattabel. Zie ook www.bucas.com - help- hoe meet ik mijn paard?

We mogen deze week één exemplaar weggeven via Facebook. Check snel de actie om mee te doen!