Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Harry's Horse highliner

De Harry’s Horse Highliner staldeken is al vele jaren een bekend product in de ruitersport. Vele ruiters en amazones gebruiken de deken en roemen deze deken om de goede kwaliteit en de uitgekiende pasvorm. Aan de ontwikkeling van deze deken is heel wat voorafgegaan.

Veel staldekens hebben een vrij korte ruglengte waardoor de deken vaak achter de schoft gaat trekken. Dit kan leiden tot schuurplekken en is simpelweg niet comfortabel voor het paard. Tevens komt er hierdoor veel spanning op de stof en de naden, waardoor een deken eerder slijt. Heel bewust hebben we daarom bij de ontwikkeling van de Highliner staldeken gezocht naar een pasvorm die de schoft ontlast, wrijving en slijtage vermindert en tegelijkertijd maximale bewegingsvrijheid biedt. Door de ruglengte iets langer te maken en vervolgens een verstevigde minikraag toe te voegen aan het ontwerp zijn we in die opzet geslaagd. Daarnaast is de Highliner voorzien van een V-halsconstructie bij de voorsluiting die het paard volledige bewegingsvrijheid biedt en de schoft en deken verder ontlast. 
 
De duurzame en soepele 300D buitenstof is zeer sterk en heeft een luxe uitstraling. De stof is maximaal lucht en vocht doorlatend, wat bijdraagt aan optimale omstandigheden voor het paard. De vulling is een zogenaamde polyfill van uitsluitend nieuwe vezels met een hoge isolatiewaarde. De Highliners zijn verkrijgbaar met een fleece voering, een 200, 300 of 500 grams vulling. 

Verder is de deken zeer gedetailleerd uitgewerkt, het oog wil tenslotte ook wat! De mooie rubberen patches op de loopsplit, de kraag met verstevigde bies en highliner borduursel, elastieken inzet aan de kruissingels, staartflap en dubbele voorsluiting met zware fournituren.
De Harry’s Horse Highliner staldeken, een logische keus!


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.