Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Tip van een EJ'er Horslyx

Met deze week een tip van Geert uit filiaal Eindhoven: Horslyx. De liksteen in verschillende smaken. Ik ben helemaal enthousiast over dit product! Ik gebruik het namelijk bij mij thuis voor de pony’s in de wei. Het is erg makkelijk dat het in een kleine, handzame verpakking zit. Onze paarden en pony’s vinden het heerlijk!

Elk jaar fokken wij een aantal veulentjes bij onze keuringspony’s. Om de veulentjes op een makkelijke en leuke manier naar je toe te krijgen gebruik ik Horslyx. Doordat de merries er aan likken, vinden de veulens het ook interessant en binnen de kortste keren staan ze bij je. Na een tijdje kennen ze het precies en zijn ze niet meer bij je weg te slaan.
Ook is het product makkelijk voor onze jonge paarden. Bijvoorbeeld tijdens een bezoekje aan de smid. Epplejeck verkoopt ze in verschillende smaken. Zo zijn ze bijvoorbeeld in mint- en knoflooksmaak. Ook te verkrijgen in verpakkingen van 5 kilo. Elke smaak heeft weer een andere werking. Zo zijn er likstenen die werken ter bevordering van de luchtwegen, de algehele weerstand, de spijsvertering etc. Je kunt Horslyx ook in de wei zetten, want er zitten veel vitamine en mineralen in. Op stal kan de liksteen eventueel verveling tegen gaan.

Enthousiast? Je shopt ze hier online.
Wij vinden het natuurlijk ook heel gezellig als je naar onze winkel komt!

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.