Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Pumps & Paarden - Ariat Kendron

Al een langere tijd heb ik fijne samenwerkingen met Epplejeck en Ariat. Super leuk dus dat in dit artikel de beide samenwerkingen samenkomen! Ariat heeft namelijk nieuwe jodhpurs gelanceerd en deze kun je shoppen bij Epplejeck. In dit artikel mag ik ze aan jullie laten zien!




Wat: Lederen jodhpurs ‘Kendron’ van Ariat
Waar te koop: Helaas niet meer te koop

Productspecificaties volgens de website:

  • Aan beide (voor)kanten een rits zodat aan- en uittrekken makkelijker gaat. 
  • Slijtvaste en flexibele ‘Duratread’ buitenzool, speciaal ontwikkeld voor ruiters. 
  • Bevat ‘ATS Techniek’, dat zorgt voor meer stabiliteit, demping en betere drukverdeling. 
  • Ademend en vochtregulerend, zodat je voeten droog en fris blijven. 
  • Stretch bij de enkels voor een mooie aansluiting. 
  • Bevat spoorhouder. 


Tsja, niet voor niks is Ariat één van mijn favoriete laarzenmerken; de kwaliteit is echt ont-zet-tend goed en (voor mij heel belangrijk) ik hoef laarzen en jodhpurs van Ariat nooit in te lopen. Normaal gesproken krijg ik al bijna blaren van nieuwe sokken, dus laat staan van nieuwe laarzen of jodhpurs.. 😉 Maar dat is bij Ariat dus nooit het geval!

Ik weet ‘t: de verkoopprijs is niet super betaalbaar en niet heel vriendelijk voor je portemonnee, maar die hogere prijs zie je wel helemaal terug in de kwaliteit. De zool is lekker zacht en loopt daardoor heel fijn. Het leer is goed flexibel en mede door de stretch bij de enkels kun je je er goed in bewegen. Daarbij vind ik dit model heel elegant en chique, het zijn absoluut geen lompe, grove schoenen! Het zijn fijne, luxe jodhpurs waar je gemakkelijk de hele dag op kunt rondlopen. Kortom: dit nieuwste model van Ariat is ook weer méga fijn en heeft absoluut mijn goedkeuring gekregen 😉

Hebben jullie ook laarzen of jodhpurs van Ariat? Laat je reactie achter op m’n Facebookpagina (klik hier) en/of Instagrampagina (klik hier)!

ej

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.