Terug naar overzicht

Gastblog: even voorstellen Mara van Pumps & Paarden

woensdag, 12 augustus 2015

Gastblog Pumps & Paarden: even voorstellen! Yes, mijn eerste gastblog voor Epplejeck! Toen ik gevraagd werd of ik het leuk zou vinden om gastblogger te worden, hoefde ik niet twee keer na te denken: wie wilt nou geen onderdeel zijn van de beste ruitersportzaak van Nederland?! Tuurlijk vind ik dat leuk!

Wie ben ik?

Ik ben Mara Ruijter en ben 22 jaar oud. Misschien kennen jullie mij wel als eigenaar van de blog Pumps & Paarden. Op Pumps & Paarden komt dagelijks een artikel online over ruitersportmode, beauty en lifestyle. Ik zal voor Epplejeck dan ook vooral schrijven over de leukste mode en lifestyle onderwerpen!Wat zijn mijn favoriete items?

Favoriete rijbroek: Ik vind de ‘Buenavista’ rijbroek (klik hier) ideaal. Hij is makkelijk te combineren met shirtjes en gekleurde zadeldekjes en het heeft een súper leuk detail op de achterzakken! Pluspunt: de broek is ook nog eens redelijk budget-proof. Dat vinden we fijn!

Favoriete cap: Pas geleden heb ik de Pro+ Galaxy cap van Harry’s Horse gekocht (klik hier). Helemaal niet zo duur, dus fijn voor je portemonnee! Leuk detail: als de zon schijnt glinsterend de cap helemaal door alle kleine glittertjes die erop zitten. I like!

Favoriete blouse: Ik ben dol op mijn ‘Pleated Showshirt’ van ANKY (klik hier). De knopen zijn kleine pareltjes en dat combineer ik met een haarnetje van parels (klik hier) en pareloorbellen. In set op wedstrijd! ;)

Favoriete zadeldek: Het liefst zou ik alle zadeldekken van HV Polo willen hebben, maar de ‘Miranda’ in navy blue (klik hier) is toch wel mijn favoriet. Het staat super chic én het zadeldek blijft na maanden rijden nog lekker dik.

Mijn ultieme stijltip?
Eigenlijk een heel voor de hand liggende tip: mix & match! Je hoeft écht niet veel geld kwijt te zijn aan een leuk setje. Door niet alles van één merk te kopen, maar juist dat ene dure merk te mixen met een goedkoper merk, ben je een stuk vriendelijker voor je portemonnee!

Heb je een leuk, maar redelijk duur blauw dekje gekocht? Probeer er dan van een goedkoper merk bijpassende beenschermers bij te vinden. Epplejeck heeft gelukkig altijd een breed assortiment, dus je vind waarschijnlijk wel een goede match! Lukt het toch niet om de juiste kleurtint te vinden? Kies dan beenbeschermers in een detailkleur: heeft je blauwe dekje bijvoorbeeld een rode bies, kies dan voor rode beenschermers. Zo heb je een leuk én budget-proof setje!


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!