Terug naar overzicht

Epplejeck Zaventem (België) is officieel geopend!

vrijdag, 08 juni 2018

Na weken van hard werken en voorbereiden was het woensdag 23 mei eindelijk zover: de opening van ons nieuwe én eerste filiaal in België! Zowel wij als de Belgische EJ fans konden niet wachten tot het zover was. De eerste EJ fans stonden al uren van tevoren te wachten, spannend! Check hieronder de foto’s en ons verhaal om een beetje mee te genieten van dit gave event.

De rij met wachtende mensen werd langer en langer naarmate de opening dichterbij kwam. De eerste 250 klanten kregen natuurlijk een rijbroek voor 1 euro, dus het was dringen geblazen! Om 14:00 uur was het eindelijk zover; de deuren gingen open. De oranje loper lag voor ze uit en het filiaal was versierd met uiteraard oranje vlaggetjes en ballonnen. Let’s get this party started! Onder luid gejuich van het personeel werden de klanten verwelkomd in het nieuwe megafiliaal en met mega bedoelen we ook mega! Een snoepwinkel van 1000m2 waar je de tofste items voor jou en je paard shopt. Hier vind je alle musthaves van merken zoals Eskadron, KEP Italia, Harry’s Horse, Bucas, HV Polo, QHP en nog veel meer. Laat je hier informeren en inspireren door het EJ personeel op het gebied van de nieuwste gadgets en trends in paardenland.Mandjes en karretjes werden direct bij de ingang meegenomen en het feest kon beginnen. Dit nieuwste pand van Epplejeck is binnen 4 weken omgetoverd tot de droom van iedere paardengek. Wanden vol zadeldekken, hoofdstellen, rijlaarzen, caps en nog veel meer in de meest te gekke kleuren, prints en designs. Tijdens de opening was het natuurlijk dringen geblazen en werd er volop genoten van de feestaanbiedingen die er speciaal die dag waren.

Heb je de video van Manon ook al gespot op ons YouTube kanaal? In deze vlog laat Manon zien hoe de feestelijke opening in Zaventem werd gevierd en natuurlijk hoe mooi het nieuwe filiaal is geworden. Een aanrader! Klik hier om ‘m te bekijken.Begint het al een beetje te kriebelen na het lezen van de blog en het bekijken van de video van Manon? We are here to stay, dus plan heel snel een tripje naar dit filiaal en kom zelf bekijken hoe gaaf het is geworden. Geniet wekelijks van te gekke aanbiedingen en laat je inspireren, want de nieuwste collecties paardrijkleding en laatste musthaves in paardenartikelen vind je nu ook in België. 

Zien we je binnenkort? Happy shopping!

Wil je de Superstore in Zaventem bewonderen? Dat kan op onderstaand adres met de volgende openingstijden: 
Epplejeck Zaventem (Brussel)
Leuvensesteenweg 42
1932 Zaventem (België)

Reguliere openingstijden
Ma: t/m do 10.00 -19.00 uur
Vr: 10.00 - 20.00 uur
Za: 10.00 - 18.00 uur 
 
Bereikbaarheid
Het filiaal in Zaventem is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De bushalte zit vlak namelijk voor de deur. Lekker makkelijk!

Nog een aantal kiekjes van ons toffe filiaal in Zaventem! Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!