Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ariat Heritage Contour II – een superzachte en elegante rijlaars

Geniet jij elke dag op stal van heerlijk comfortabele ‘Ariats’? Dan hebben we goed nieuws voor je! De Ariat Heritage Contour II is een nieuwe laars in het assortiment van Ariat. Deze rijlaars is nog comfortabeler en superelegant om te zien. Een perfecte combinatie voor op stal en tijdens het rijden.

Ariat ontwikkelt superfijne rijlaarzen en schoenen. Ze gebruiken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie. Hierdoor kun jij, als topruiter of -amazone, optimaal genieten van rijlaarzen van hoge kwaliteit. Nieuwsgierig naar de Ariat Heritage Contour II rijlaars? Lees dan verder! 

Ariat Heritage Contour II is de opvolger van de eerste Heritage Contour rijlaars. Deze nieuwe rijlaars is een luxe, allround rijlaars. De Ariat Heritage Contour II is prachtig gemaakt en verfijnd in stijl. Echt een beauty om te zien. Je kunt deze rijlaars voor alle disciplines gebruiken. De laarzen zijn gemaakt van de beste kwaliteit volnerf runderleer en een volledige runderleren voering. Met het juiste onderhoud kun je jarenlang genieten van deze leren Ariat rijlaarzen. 



Wat is de upgrade?

Het verschil zit ‘m in de elegante, slankere pasvorm en zachtere voering in de laars. De Ariat Heritage Contour II heeft een nauwsluitende pasvorm rondom de enkel. Hierdoor sluit de laars mooier aan en geeft je een professionele look. De elastische inzet zorgt ervoor dat de laars goed aansluit om de kuit en geeft meer comfort en bewegingsvrijheid tijdens het rijden. Hierdoor kun jij soepeltjes de hulpen geven aan je paard. 

Daarnaast is deze rijlaars supercomfortabel. De laars heeft meer demping, een zachtere voering en een superfijn voetbed dat een cadeautje is voor je voeten. Het inlopen van deze rijlaarzen is daarom zo gepiept. De binnenzool van de Ariat Heritage Contour II is ook voorzien van de innovatieve binnenzooltechnologie: Ariat 4LR. Meer weten over deze techniek? Check hieralle info over de 4LR binnenzool. 


 
Dacht je dat dat alles was? De Ariat Heritage Contour II is ook voorzien van de fijne, vertrouwde eigenschappen die de eerdere Ariat Heritage Contour rijlaars ook had. Zoals elastische veters aan de voorkant, spoorhouders, een rits van topkwaliteit en is bij je voet voorzien van een vochtopnemende voering om je voeten droog te houden. Geen vervelende zweetvoetjes meer. De rijlaars heeft een zelfreinigende zool. Het profiel zorgt ervoor dat de laars minder vuil wordt. Het vuil wat wel in het profiel terecht komt, gaat er ‘vanzelf’ weer uit. Hoe fijn is dat! 

Door de slankere pasvorm en het hogere draagcomfort heeft de Heritage Contour II een goede upgrade gehad. 
 
Vind je dit jouw droomlaars? De Ariat rijlaars Heritage Contour II is in maat 37 tot en met 41 én in verschillende kuitmaten verkrijgbaar. Check de Ariat Heritage Contour II hier!

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.