Terug naar overzicht

Bucas Buzz Off: vliegendeken en parasol

dinsdag, 24 juli 2018

Er lijkt geen einde te komen aan de tropische temperaturen in Nederland. Tijdens deze warme dagen is het belangrijk dat je jezelf goed beschermd tegen de zon. Afgezien van jezelf beschermen tegen de zon, is het net zo belangrijk om jouw paard ook te beschermen. Niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de vervelende vliegen en prikkende dazen. Want hoe warmer het buiten wordt, hoe meer de vliegende steekbeestjes aanwezig zijn.

Natuurlijk zijn er genoeg maatregelen die je kunt ondernemen om jouw paard te beschermen tegen de zon, warmte en beestjes zoals voldoende schaduw bieden, jouw paard afkoelen en het gebruik geurmiddelen. Maar wist je dat er naast deze maatregelen ook nog een andere oplossing bestaat namens Bucas?

Dit is de vliegendeken van Bucas, namelijk de Buzz-Off Full Neck. Dit is een vliegendeken en parasol in één.

De Buzz Off Full Neck is gemaakt van een sterke fijnmazige stof. De stof is ademend en voorkomt dat insecten de kans krijgen om jouw paard te steken. De deken bedekt vrijwel het hele lichaam, heeft een extra lange hals met frontriem, een grote staartflap en een brede elastische buikflap. Extra coupenaden aan de voorkant van de deken zorgen voor meer schoudervrijheid en de gladde nylon voering zorgt voor meer comfort en minder kans op schuurplekken.

De Buzz Off zebra is verkrijgbaar in het blauw en in een zebra print. De zebra print houdt meer dan 70% van de insecten op afstand. Insecten kijken namelijk d.m.v. infrarood en de combi van de zwarte en witte banen in een golvend patroon geeft ze een desoriënterend effect.

Tevens is de stof UV-werend; de deken houdt 70% UV tegen en voorkomt verbranding en verkleuring van de vacht. Door deze parasol functie heeft jouw paard het koeler met een deken op dan zonder.

Bij extreem warm weer kan de deken het verdampen van het zweet iets vertragen waardoor je paard nat kan aanvoelen, echter is het comfort groter doordat directe inwerking van de zon wordt voorkomen door de paraplu functie en heeft jouw paard het koeler mét deken dan zonder deken. 

Vliegendeken Bucas Buzz-Off Zebra Full Neck - Shop hier
Vliegendeken Bucas Buzz-Off Full Neck - Shop hier 
 

Tip: meet altijd jouw paard voor een perfecte pasvorm van de deken. Zie www.bucas.com - help - hoe meet ik mijn paard.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!