Terug naar overzicht

Vind je Buitenrit - vest Epplejeck Catelyn

woensdag, 28 november 2018

Ik ben Patty Casander, oprichtster van Vind je Buitenrit. Dit is hét platform waar je een buitenrit te paard kunt vinden, reviews van andere ruiters kunt lezen en een buitenrit kan reserveren. Tijdens de vele buitenritten test ik producten voor Epplejeck. Deze keer het vest Epplejeck Catelyn.

Een beetje verliefd
Dit vest had ik tijdens de Horse & Health avond al bij de wintercollectie zijn hangen. Het was liefde op het eerste gezicht. Zoals vaker bij verliefd worden wel een beetje typisch want normaal zou ik niet voor het vest gekozen hebben. Met als commentaar veel te druk! Bij dit vest Catelyn dus vlin-ders in de buik. Ik ben dan ook superblij dat ik hierover een blog mag schrijven.

Mooie details
De siliconen print op de voorzijde aan de zijkant van de rits vind ik erg mooi staan. Dit omdat de print in verticale richting is geplaatst. De verschillende kleuren roze en zilver (met een glitter!) zor-gen voor een leuk effect. De kleuren steken mooi af tegen de donkerblauwe kleur van het vest.

Het onderste gedeelte is gemêleerd grijs/donker blauw afgezet met een roze biesje. De vorm waar-in de bies loopt zorgt dat het vest mooi afkleed. Vooral op de achterzijde zie je dit goed.
Hele erge leuke details zijn de biezen met glitters bij de zakken. Dit geeft het vest net wat extra’s. Doordat de zakken een rits hebben, zijn deze goed af te sluiten. Dit is superhandig tijdens de buiten-ritten. Je telefoon past er ook erg goed in! Heerlijk zacht
De binnenzijde van het vest is echt heerlijk zacht. Hierdoor is het echt een feest om het vest aan te trekken. Het weer is deze herfst super geweest om het vest te dragen op de buitenritten. Het vest is lekker warm. Normaal draag ik bij kouder weer een bodywarmer over mijn vest. Mocht het straks kouder worden dan doe ik er een lekker thermo-shirt onder aan. Zonde om dit vest niet te laten zien.

Conclusie:
Super fijn vest om te dragen en op de look van het vest ben ik verliefd!

Ook een beetje verliefd geworden op vest Epplejeck Catelyn? Je shopt 'm hier voor 44.95.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!