Terug naar overzicht

Coen van Charles Owen: ElumenAyr

dinsdag, 27 november 2018

Coen van Charles Owen stelt ons voor aan één van zijn favoriete veiligheidshelmen van Charles Owen; de ElumenAyr. De eerste veiligheidshelm in het Charles Owen assortiment met volledige ventilaties en sparkly uiterlijk!

Hier wordt ultiem draagcomfort gecombineerd met een schitterende uitstraling. Een fijne veiligheidshelm om te dragen dankzij de 12 ventilatie sleuven in de schaal van de helm en een verwisselbare coolmax binnenvoering met optimale beluchting, zodat je je hoofd koel houdt tijdens het rijden.

Aan het zogenaamde GRpx 6-punts harnas, voor extra beveiliging, zitten zachte kussentjes voor ultiem draagcomfort. Aan het harnas zit tevens een innovatieve magneetsluiting, waardoor de helm met 1 hand te openen en te sluiten is, echt superhandig!

De ElumenAyr is een suède veiligheidshelm met een sparkly mesh inzet en een glossy coating. Hierdoor krijgt het wow-effect een extra dimensie en ben jij een sprankelende verschijning in de ring.

Uiteraard voldoen alle helmen van Charles Owen aan de hoogste veiligheidsnormeringen met VG1, PAS015 en ASTM certificaat en worden alle helmen in Groot Brittannië geproduceerd.

De veiligheidshelm Charles Owen ElumenAyr is bij Epplejeck verkrijgbaar in het zwart en donkerblauw in de maten 56 CM t/m 59 CM voor 339,95.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!