Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Een kalm, geconcentreerd paard – in een oogwenk!

Als je paard gespannen en angstig wordt wanneer hij wordt blootgesteld aan specifieke situaties, zoals wedstrijden, dan wil je een graag een wondermiddel dat net even dat scherpe randje eraf haalt. Want eenmaal vol met adrenaline, is het erg moeilijk om je paard te kalmeren. En in plaats van zelf gefrustreerd te raken, heb je nu gelukkig ook een andere keuze: NAF Five Star Instant Magic. In deze blog leggen we je de ware magie, NAF Five Star Instant Magic, voor jouw paard uit.


Wat is NAF Instant Magic eigenlijk?

NAF Five Star Instant Magic is de natuurlijk keuze voor een kalm en zeker paard. Instant Magic is een kalmeermiddel op magnesiumbasis. Speciaal ontworpen voor paarden die gespannen tot zeer gespannen zijn. Magnesium is een belangrijke voedingsstof voor het paard, noodzakelijk voor het behoud van gezond en ontspannen spierweefsel. Instant Magic biedt naast magnesium ook een unieke combinatie van kruiden om te kalmeren en de concentratie te bevorderen. Het middel bevat geen dopingkruiden of andere kruiden die ongeschikt zijn voor de wedstrijden, zoals valeriaan. De magnesium in Instant Magic is niet in strijd met de FEI- regels en is veilig voor gebruik bij alle paarden.

Wanneer kun je het Instant Magic het beste gebruiken? 

NAF Instant Magic injectoren zijn ideaal om net voor een potentieel stressvolle situatie aan je paard te geven. Voor wedstrijden, scheren, bekappen of reizen, Instant Magic is dé natuurlijke keuze voor een kalm en geconcentreerd paard. De behandeling, die je ter plekke kan gebruiken, heeft een snelle werking en geeft een kalmerend effect na 1-1,5 uur. Het is, door de handige 30 ml injector, gemakkelijk te gebruiken. 

Kenmerken:

  • Instant Magic maakt gebruik van biobeschikbare magnesium in combinatie met een snelwerkende kruidenbasis voor een effectief, direct kalmerend effect.
  • Instant Magic wordt aanbevolen voor paarden die alleen het gebruik van een kalmeringsmiddel nodig hebben voor een onmiddellijke, korte termijn, voor specifieke potentieel stressvolle situaties; zoals wedstrijden, scheren, reizen of een bezoek van de hoefsmid of tandarts.
  • Daarnaast kan het gebruikt worden om het kalmerende effect van een dagelijks Magic Powderof Liquidsupplement aan te vullen.

Instructies:

  • Geef 1-1,5 uur van tevoren één hele injector voor een kalmerend effect. Indien nodig, geef dan ook de avond ervoor één spuit.
  • Er zitten geen trucs achter Magic, maar gewoon een gedegen wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en diergeneeskunde, gecombineerd met de beste ingrediënten. Als al het andere faalt, probeer dan eens een beetje Instant Magic!



Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.