Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Gastblog Bucas - goed voorbereid de zomer in met de 4 coolste zomerdekens!

Nu het stralend weer begint te worden, ben je waarschijnlijk zelf al je kast aan het vullen met vrolijke zomerkleren en/of een superchique zomertenue voor de outdoorwedstrijden. Laat die zomer maar komen! Hoog tijd dus om ook jouw paard in een hip ‘jasje’ te steken ;)

Om je een beetje op weg te helpen, hebben we de vier hipste Bucas zomerdekens van dit seizoen voor je op een rijtje gezet. 
 
#1 Bucas Freedom Twill Sheet- Blue Camouflage
De Freedom Twill is de nieuwste toevoeging aan de zeer succesvolle Freedom varianten in een prachtige camouflage uitvoering. De deken is gemaakt van een sterke, 100% polyester twill stof met een uitstekende pasvorm. Een ideale, stevige zomer-, stal- en transportdeken die voorzien is van een overlappende voorsluiting met een enkele koppelsluiting met klittenband voor extra stevigheid. Denk er wel even om dat deze deken geen staartflap heeft en niet waterproof is. 

Dit product is helaas uitverkocht



#2 Bucas Freedom Turnout Light
Ongevoerde, waterdichte en ademende deken van Bucas in de nieuwe kleuren van dit seizoen: Mauve en Lagoon. De buitenstof is gemaakt van 600D ripstop nylon en de deken heeft een gladde, nylon binnenvoering. De Freedom Light is zeer geschikt voor zowel het voorjaar als najaar, omdat de temperatuurrange van deze deken tussen de 8 en 14 graden ligt. 
 
Dit product is helaas uitverkocht



#3 Buzz-Off Full Neck en Buzz Off Zebra Full Neck
De Buzz-Off Full Neck is gemaakt van een sterke, fijnmazige stof. De deken bedekt bijna het gehele lichaam van je paard. De stof is UV-werend en voorkomt verbranding en verkleuring van de vacht. Deze deken heeft een parasolfunctie, waardoor jouw paard het koeler heeft met een deken op dan zonder.
De Buzz Off met Zebra print houdt 75% van de insecten op afstand door de zebrastrepen, die een desoriënterend effect hebben voor insecten. Er is dus veel meer rust in de directe omgeving van jouw paard. Daarnaast houdt de deken 70% van de UV straling tegen.

Buzz Off Full Neck Blue, verkrijgbaar in maat 110 t/m 215. Verkoopprijs 119,95 



Buzz Off Full Neck Zebra, verkrijgbaar in maat 110 t/m 215. Verkoopprijs 119,95 



#4 Bucas Freedom Fly sheet Full Neck
Dit is een Freedom vliegendeken met een vaste hals, gemaakt van fijne meshstof om je paard te beschermen tegen vliegen, in de zomerse kleuren Mauve en Lagoon. De deken heeft een vaste hals, overlapsluiting aan de voorkant, kruissingels en een extra lange brede staartflap. 

Dit product is helaas uitverkocht


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.