Terug naar overzicht

Test reviews: Anita Sportbeha's

maandag, 02 december 2019

Afzakkende of snijdende bandjes, geen goede pasvorm of niet voldoende steun. Het is erg vervelend wanneer je geen goed passende en comfortabele sportbeha draagt. Wij hebben een aantal BH's laten testen door onze eigen EJ-ers. Ze hebben BH's getest van het merk Anita. Wat zijn hun ervaringen tijdens het paardrijden en andere bezigheden? Lees de blog snel verder, wie weet helpt het jou bij de keuze van de perfecte sportbeha!


Foto: BB/Baukje Boersma

Rixt
BH: Anita Air Control

Aangezien ik dagelijks meerdere paarden rijd, is het belangrijk om een goede BH te dragen.
Normaal gesproken draag ik een normale sport BH, voorheen een normale BH. Mijn grootste irritatiepunt met een normale BH zijn de bandjes die naar beneden zakken. Erg vervelend wanneer je op een jong paard zit en niet even gemakkelijk de bandjes kunt optrekken. Met mijn gewone sport BH heb ik hier gelukkig geen last van, maar ik ben nog niet helemaal tevreden met de pasvorm en de ondersteuning hiervan.

Ik ben erg enthousiast over de sportbeha van Anita, met name omdat deze ontzettend comfortabel zit! Wanneer ik de hele dag heb gereden, uitgemest en andere werkzaamheden heb gedaan, ben ik bijna vergeten dat ik een BH aan heb. Door de superzachte rugband van 3 cm breed en een perfecte aansluiting aan de voorkant, heb je een heel fijn vrijheidsgevoel. Met de oude sportbeha had ik ook altijd last van zweet rondom de band. Hier heb ik, door het fijne mesh materiaal, met de Anita Air Control BH geen last van.

Een ander belangrijk punt van de BH is natuurlijk de ondersteuning. Voorheen kreeg ik tijdens het doorzitten nog wel eens last van de beweging, omdat dit niet voldoende steun gaf. Dit is erg vervelend, zeker als je meerdere paarden moet rijden. Hier heb ik met de Anita BH geen last meer van.

Kortom, voor mij is het de perfecte BH en ik zal deze met veel plezier dragen. De prijs is het meer dan waard!

Laura
BH: Anita Dynamix Star

Als vrouw met, al zeg in het zelf, een best goed ontwikkelde voorgevel, is een goede bh een must voor het dagelijks leven. Zo ook bij het sporten is een stevige sport bh die niet alles plat drukt een handig item om te dragen.

Jaren lang heb ik in pashokjes van lingerie zaken staan springen om te ervaren of die ene sport bh misschien dan toch wel goed zat. Maar helaas, veel sport bh’s gepast, met en zonder eigen bh eronder maar altijd werd mijn maatje 85D platgedrukt tot een 85B en danste mijn 2 vriendinnen alle kanten op tijdens het springen in het pashokje.

Totdat ik de kans kreeg om de Anita Dynamix star te testen. Redelijk sceptisch was ik toen ik de bh uit de verpakking haalde. Het was een wat slappere bh zonder enige vorm. ‘Dat wordt nog wat’, dacht ik. Maar deze bh heeft het tegendeel bewezen. De eerste keer viel het mij meteen op dat de bh toch wel erg veel steun geeft en ervoor blijft zorgen dat de vrouwelijke vormen goed zichtbaar zijn. En zelfs ondanks de toch best dunne stof, worden met de kou sommige privé delen niet onthult.

Ik heb de bh getest in meerdere sporten, waaronder hardlopen, paardrijden en squashen. Ook heb ik veel gewandeld met de bh aan. In alle gevallen geeft de bh erg veel steun en comfort, zelfs als je de bh de hele dag aan hebt. Wat verder ook erg fijn is aan de bh zijn de kruisbanden op de rug en de unieke wijze om de bandjes te verstellen. Deze zijn door middel van lusjes en een haakje aan de voorzijde te verstellen. Op deze manier zullen de bandjes tijdens het sporten ook niet langer worden of afzakken. Al met al ben ik zeer tevreden met de Anita Dynamix star sport bh. Het is een goede en stevige bh die ervoor zorgt dat tijdens het sporten alles op z’n plek blijft zitten.

Nicole
BH: Anita Air Control voorgevormd

Met mijn toch al niet al te kleine maat (90F) is het altijd erg lastig om een BH te vinden die fijn zit en voldoende ondersteuning geeft. Toen ik hoorde dat ik de Anita Air Control voorgevormd mocht gaan proberen dacht ik dan ook eerst maar eens zien of dat voor mijn maat ook nog wat doet.

Na het aantrekken zat de BH meteen erg lekker. Door de brede bandjes sneed deze niet. Toch iets voorzichtig ben ik te paard gegaan. Tijdens het rijden ben ik helemaal vergeten dat ik de BH aan had, niet een keer hoeven stoppen om een bandje weer goed te doen of omdat de BH even niet meer lekker zat.

Zelfs toen ik korte tijd erna er achter kwam dat ik zwanger was en mijn borsten mega gevoelig waren heb ik heerlijk kunnen rijden met de BH aan!


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!