Terug naar overzicht

De nieuwe euro-star zomercollectie!

donderdag, 19 maart 2020

Van passie tot perfectie is hét begrip bij de nieuwe zomercollectie van euro-star. Met de innoverende en fashionable artikelen van deze collectie worden jij en jouw paard het perfecte team.


Euro-star heeft zichzelf weer overwonnen met hun gloednieuwe collectie. Met items die de nieuwste technieken hebben voor het rijden, maar die je toch de hele dag, binnen en buiten de stal, aan kunt doen is elke item een must de komende lente en zomer!

Zoals het trainingshirt euro-star Calliston die een speciale mouwconstructie heeft, zodat je rug meer bewegingsruimte krijgt. Met de gele streep rondom de rits en op de achterkant van dit trainingshirt is het zeker een eye catcher!

Een andere must have die speciaal is ontwikkeld voor de ruitersport is de Jas euro-star Eclipse. Deze jas heeft net als de Calliston speciale techniek in de mouwen waardoor je maximale bewegingsvrijheid heeft. De jas is waterdicht en kan dus gebruikt worden als regenjas. Wil je nog meer zien van de gehele collectie? Bekijk dan de video hier beneden, of klik hier voor het gehele euro-star assortiment!

WIN: privéles van Daniëlle van Mierlo

Maak kans op een privéles van Daniëlle van Mierlo bij een aankoop van een euro-star artikel. Vul hier het formulier in om deel te nemen.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!