Terug naar overzicht

Quinty's favoriete NAF producten!

maandag, 06 april 2020

Mijn naam is Quinty en ik werk bij Epplejeck op de web afdeling. Dit betekent dat ik zorg dat jouw pakketje ingepakt en verstuurd wordt. Wanneer ik thuis kom, rijd en verzorg ik met plezier mijn paarden. Nu kreeg ik de mogelijkheid om mijn vijf favoriete NAF producten met jullie te delen. Hopelijk kan ik jullie inspireren of helpen om jullie paarden zo fit mogelijk te houden!

1. NAF Glucosamine

NAF Glucosamine onderhoudt de gezonde gewrichten van paarden en pony’s. 

Eén van min paarden Faijha heeft extra behoefte aan glucosamine, dat zorgt voor de productie van gewrichtssmeer. Hierdoor blijft het kraakbeen en bindweefsel optimaal en kunnen de gewrichten soepel te bewegen. Omdat mijn paard hier extra ondersteuning in kan gebruiken, is NAF Glucosamine de beste oplossing, zodat ze soepel en gezond blijft.

2. NAF Respirator

NAF Respirator is een mix aan voedingsstoffen die helpt je paard vrijer te ademen. Mijn Welshpony Leslie last van zijn luchtwegen. Hij kan geen zware trainingen of andere inspanningen aan. Ik geef het supplement NAF Respirator dagelijks, waardoor mijn pony makkelijker kan ademen. NAF Respirator bevat een geconcentreerde oplossing van natuurlijke antioxidanten en daarnaast kruiden zoals gember, rozenbottel en bosbessen. Deze kruiden hebben allemaal een positieve werking voor de luchtwegen.

3. NAF Braid it up

NAF Braid it up is het perfecte product voor, zoals de naam al zegt, het vlechten van je paard. Ik gebruik dit wanneer ik een wedstrijd of 

foto shoot heb met mijn paard en soms wanneer ik gewoon even wil tutten. Ik borstel eerst de manen uit en spuit dan mouse in mijn handen en verdeel het over de manen. De mouse zorgt ervoor dat de manen stroef worden, waardoor de vlechten of knotjes steviger zijn. Hierdoor zakken ze niet uit en komen er geen plukjes los tijdens het rijden. Als kers op de taart spray ik het nog over de gemaakte vlecht of knotjes. Zo blijft het uren zitten!

4. NAF cooling wash

NAF cooling wash is ideaal voor zomerse dagen of na inspanningen tijdens de training. Je paard koelt af, ruikt heerlijk en alle stof en zweet is als sneeuw voor de zon verdwenen. Zoals de naam al zegt is het speciaal gemaakt op de spieren van het paard te laten ontspannen, af te laten koelen, wanneer deze warm en soepel zijn. Door de subtiele mint-achtige geuren en de sterke formule die al het vuil losweekt voel het voor je paard als zijn welverdiende wellness-ervaring. 

5. NAF hoof oil

NAF hoof oil gebruik ik wekelijks bij al mijn paarden. Ze werken namelijk veel op harde ondergronden. Deze olie helpt tegen het scheuren of afbrokkelen van de hoeven. Daarnaast zorgt het ervoor dat de hoeven gaan glanzen, op een natuurlijke manier, zodat ze er tiptop verzorgd uitzien. Het beste is om de hoef te behandelen van de kroonrand tot rondom de hoefballen. Mijn paarden voelen zich van binnen en van buiten goed met de NAF producten. De producten doen wat ze beloven en zitten vaak in handige flessen of verpakkingen, waardoor het gebruik nog makkelijker is. Deze vijf artikelen zijn niet te missen bij mij op stal. Kan jouw paard ook ondersteuning gebruiken? Bekijk hier dan het gehele assortiment van NAF.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!