Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Gastblog Bucas: De Sunshower

Soms vraag je jezelf al af welke jas je ’s ochtends moet aantrekken. Je wilt niet teveel zweten tijdens inspanning, maar ook niet rillen van de kou als je stilstaat. Vaak is het ’s ochtends een stuk kouder dan in de middag dus de juiste jas kiezen is vaak lastig. De juiste deken voor je paard kiezen is nog moeilijker. Uiteraard heeft Bucas daar een oplossing voor.


Een paraplu en een parasol in één: de Sun Shower.

De Sun Shower is een zon reflecterende zomerdeken, gemaakt van 800 denier waterdicht, ademend nylon. Het is een lichtgewicht deken, met een fijnmazige voering die voor een goede luchtcirculatie zorgt. De deken heeft schouderplooien voor extra bewegingsruimte en een zachte silk-feel voering bij de schouders ter voorkoming van schuurplekken. Je paard voelt zich daardoor niet weerhouden om vrij te bewegen. 

De parasol functie

Een zon reflecterende deken is onmisbaar tijdens zonnige dagen. Deze deken weerkaatst de zon, waardoor de deken de warmte van de zon niet opneemt. Hiermee ga je oververhitting tegen. Je paard voelt zich daardoor een stuk comfortabeler. De deken is 100% UV-werend.

Wel belangrijk om te vermelden; de deken kan tot maximaal 20 graden gebruikt worden, met een veiligheidsmarge tot 25 graden. In onderstaande afbeelding laten we de temperatuur range van de Bucas Sun Shower zien. Een veiligheidsmarge geeft wat speling voor een optimale temperatuurbeheersing. 


De paraplu functie

De waterdichte buitenkant van de deken is voorzien van een Teflon laag, hierdoor is de deken waterdicht en ademend. De Teflon laag beschermd de deken en zorgt ervoor dat de buitenstof geen water absorbeert. Ben je bang dat de teflon laag verslijt of wegspoelt in de was? Gebruik de Bucas rug conditioner om de Teflon laag te onderhouden en behouden. De Rug conditioner herstelt de Teflon laag van de deken. 

We kijken niet raar op van een plensbui. Pas wel op, want tijdens regenachtige dagen kan er water via de hals en randen naar binnen lopen. En vergeet spatwater aan de onderkant niet. De oplossing hiervoor: gebruik een hals (Combi Neck). De Combi Neck is niet alleen zonwerend maar ook waterafstotend en voorkomt inregenen. De hals kan makkelijk wordt vastgemaakt aan de bevestigingspunten. 
 
Sun Shower – Verkrijgbaar in maat 155 t/m 215.
Sun Shower Combi Neck – Verkrijgbaar in maat 155 t/m 205.



Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.