Terug naar overzicht

Top 5 staycations voor jou en je paard

woensdag, 27 mei 2020

Kamperen in het weiland, zonnen in de buitenbak of afkoelen met de tuinslang, hoe jouw staycation er deze zomer ook uitziet, we got you. Met de juiste middelen wordt een staycation met je paard namelijk dubbel zo leuk! We hebben daarom onze top 5 staycation-bestemmingen voor jou op een rij gezet.

#1 In stijl naar de Toren van Piste 

Met de mooie collectie van Horsegear en Quur stel jij in een handomdraai jouw nieuwe set samen zodat je in stijl de Toren van Piste kunt bezoeken. Mix en match voor de perfecte set en shine samen met je paard.


#2 Een rustig dagje in Weilandië

De vervelende vliegen raken ook in Weilandië steeds meer actief. Geen probleem met de juiste essentials. Met een vliegenmasker en vliegen- of eczeemdeken houd je vliegen op afstand. Ook de handige QHP vliegenval is onmisbaar. De val bestaat uit biologisch afbreekbare lokstof en vangt tot wel 60.000 vliegen per keer.


#3 Alles voor jouw reis naar Rijhalbanië

Ga veilig met je paard op reis naar Rijhalbanië dankzij deze items. Hang een hooinet op zodat hij wat te peuzelen heeft onderweg, zet hem veilig vast met een trailerlijn en bescherm zijn benen en staart met transport- en staartbeschermers.


#4 Een heerlijke zomer aan de Costa del stal

Op zoek naar tijdverdrijf deze zomer? Vermaak je paard met een potje paardenvoetbal of laat hem spelen met zijn hooi in de Hay Play voerbal. Hang een liksteen op stal of leg een speelbal in de box en je paard zal zich geen minuut vervelen.


#5 Afkoelen bij de watervallen van Tuinslanwakijke

Laat je paard (en jezelf) heerlijk afkoelen bij de watervallen van tuinslanwakije. Neem meteen een shampootje en andere was spullen mee, zo vang je twee vliegen in één klap. Is de reis toch te ver? Met de Rinsekit Portable Shower kun jij, waar je ook bent, altijd je paard afspoelen.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!