Terug naar overzicht

Paardrijden in de bergen van Italië

dinsdag, 16 juni 2020

In het Noordwesten van Italië ligt de regione Piemonte. Het betekent letterlijk 'aan de voet van de berg', waardoor het niet verwonderlijk is dat de Alpen zichtbaar zijn. In het zuiden van de regione ligt een gebied met de naam Langhe, bekend om de witte truffel, Barolo wijnen en natuurlijk Ferrero. Ferroro is bekend van onder andere Nutella en Ferrero Rocher.


In samenwerking met Casa in Bocca al Lupo, gelegen in de Langhe, biedt Lacanunia diverse mogelijkheden tot paardrijden in de bergen van Lurisia. Dit valt eventueel te combineren met een heerlijke wellness voor de luzxe paarden onder ons. Van manegeles tot geweldige tochten door de bergen, het ademt één en al paardensport bij La Canunia. 

Wil je meer informatie of vragen stellen (in het Nederlands)? Neem contact op met Casa in Bocca al Lupo


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!