Terug naar overzicht

Sexy hunks en paarden op een kalender

maandag, 12 oktober 2020

Hunks met sixpacks poseren met paarden op Horse and Hunk kalender 2021 voor het goede doel.

Heb jij al gekeken welke hunk je het allerleukste vindt van de nieuwe Horse and Hunk kalender 2021? Wat zijn ze dit jaar weer knap! De één galoppeert over het strand, de ander laat een mini paardje steigeren.

Bekende hunks

Voor de kalender van 2021 hebben we ook een aantal modellen die je zou kunnen kennen van televisie. De barman van First Dates, Victor Abeln, schittert op de maand januari. In zijn blauwe ogen kun je helemaal verdrinken. Op de cover en de maand juni zie je hunk Paul Luzineau. Hij won in 2020 de titel van de ‘Mooiste man van Nederland’. Hunk Luca Derin heeft meegedaan met het eerste seizoen van de Nederlandse Love Island. Hij is samen met de prachtige fries model voor de maand November.

Doe iets goeds!

De twaalf knappe mannen zetten zich belangeloos in voor het goede doel Brooke Hospital for Animals. Deze stichting spant zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. Deze hulp is hard nodig want als het dier niet kan werken door bijvoorbeeld een wond, dan heeft het gezin ook geen inkomsten en dus geen eten en op lange termijn geen huis meer. De stichting zorgt dat het dier weer aan het werk kan en geeft voorlichting hoe de eigenaar het beste met zijn dier kan omgaan.

Meer mannen

De Horse and Hunk kalender is alweer 12 jaar geleden tot stand gekomen toen Fianne Imminga in het laatste jaar van de opleiding Hippische Bedrijfskunde een studentcompany moest oprichten. Met een aantal medestudenten bedacht ze toen de Horse and Hunk kalender. Zij vond dat er veel kalenders zijn met mooie vrouwen erop maar met mooie mannen erop, die zijn er maar weinig. Tijd voor verandering! 
 
“We deden een oproep voor knappe mannen en het liefst ook nog knappe mannen die kunnen rijden. We kregen meer dan 300 aanmeldingen, gelukkig waren er genoeg vriendinnen die graag meehelpen met de selectie van de mannen”, vertelt Fianne lachend.

Shop hier de Horse & Hunk kalender. Zo zwijmel je elke dag weer weg bij de prachtige paarden en mannen en zo kunnen ze in Brooke Hospital steeds meer gezinnen en dieren redden!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!