Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Binnenkort: Epplejeck Lochristi

Nog heel eventjes geduld voordat wij binnenkort ons 15e filiaal gaan openen, dit keer in Lochristi. Naast Epplejeck Zaventem komt binnenkort dus een spiksplinternieuw filiaal in Lochristi, dat betekent dat we vanaf dan twee Epplejeck filialen in België hebben! 😊

*update 06-04*

5 weken geleden zijn we begonnen met de opbouw van ons nieuwste filiaal. Na hard werken en veel voorbereidingen was het afgelopen zaterdag (2 april) eindelijk zover: de opening van ons nieuwe filiaal in Lochristi! Ons 15e filiaal is binnen een paar weken omgetoverd van een leeg pand naar een grote snoepwinkel voor alle paardenfreaks! In onze nieuwe megastore vind je alle musthaves voor jezelf en je paard! 

Vier samen met ons de opening van ons 15e filiaal en daarmee het 2e internationale filiaal van Epplejeck! Vanwege de huidige maatregelen kunnen we niet het feestje geven zoals je deze van ons gewend bent, wel kun je in de filialen en online meegenieten en profiteren van heel veel feestaanbiedingen.

Ben je benieuwd hoe Epplejeck Lochristi er van binnen uitziet? Bekijk dan snel onderstaande foto's voor een kleine sfeerimpressie! Kom je ons nieuwe filiaal toch liever in real life bekijken? Kom dan snel langs en ervaar hoe gaaf onze nieuwste Superstore is geworden! Weet je precies wat je nodig hebt? Voor essentiële benodigdheden kun je zonder afspraak langskomen. Wil je uitgebreider shoppen? Maak dan een shopafspraak.

Epplejeck Lochristi
Antwerpse Steenweg 19E
B - 9080 Lochristi (België)

Openingstijden
Maandag - 10:00 tot 19:00
Dinsdag - 10:00 tot 19:00
Woensdag - 10:00 tot 19:00
Donderdag - 10:00 tot 19:00
Vrijdag - 10:00 tot 19:00
Zaterdag - 10:00 tot 19:00
Zondag - 10:00 tot 18:00




*update 15-03*

Op dit moment is de verbouwing van ons filiaal in Lochristi in volle gang. De interieurbouwers en de elektriciens zijn langs geweest en de eerste vracht is begin maart al verstuurd vanuit Drachten. Op dit moment worden de schappen gevuld met de tofste paardenartikelen en nieuwste zomercollecties. Ben jij ook zo benieuwd naar het eindresultaat?


Lochristi (België)

Lochristi is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente telt ruim 22.000 inwoners, die Lochristinaars worden genoemd. Lochristi is bekend om zijn bloemen (azelea's en begonia's). Lochristi ligt enkele kilometers ten noordoosten van Gent, op de weg naar Lokeren. Het heeft een afrit aan de E17 en sluit aan op de R4 (ring rond Gent).


Het 15e Epplejeck filiaal

Het nieuwste Epplejeck filiaal heeft een oppervlakte van 1100 m2. Dat betekend 1100 aan al jouw favoriete paardenspullen onder één dak! Heb jij er ook zo'n zin in? Op dit moment zijn wij druk bezig met het verbouwen. Ons 15e filiaal is binnenkort te vinden op:

Epplejeck Lochristi
Antwerpse Steenweg 19E
B - 9080 Lochristi (België)



Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.