Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Horseware Ireland's Eco Collectie: Van plastic flesje naar turnout

Nieuw in ons assortiment van Horseware: De Eco Collectie. Binnen deze collectie lanceert Horseware hun eerste duurzame paardendeken die aansluit bij hun duurzaamheidsdoelstellingen door consumentenafval een tweede leven te geven!

Tijdens het ontwikkelingsproces van elk nieuw product van Horseware Ireland staan kwaliteit en duurzaamheid voorop.

Horseware Amigo AmECO 12 plus turnout (ogr)

Deze deken van Horseware is gemaakt van eco-vriendelijk en gerecycled materiaal. Voor het maken van één deken zijn (maar liefst!) 218 flessen gerecycled. De Amigo AmECO biedt de ontwerpkenmerken en kwaliteitsnormen waar alle Horseware Ireland dekens bekend om staan. De sterkte en duurzaamheid van deze 1200 D dekens zijn volledig vergelijkbaar met standaard polyesterweefsel, maar dan in een milieuvriendelijke en duurzame oplossing. Verder bevat deze deken unieke designelementen en is deze voorzien van reflecterende strepen, zodat je je paard in het donker sneller kunt vinden in de weide.

Zomerdeken Horseware Rambo Eco Natura

Deze fijne zomerdeken is gemaakt van natuurlijk, eco-vriendelijk en biologisch afbreekbaar materiaal. De deken is uitstekend ademend en biedt bescherming tegen UV-straling tot 95%. Het vernieuwde halsdeel is extra lang bij de borst voor optimale bescherming. Horseware heeft voor het maken van deze eco-vriendelijke deken gebruik gemaakt van natuurlijke hennep en biologisch katoen.


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.