Terug naar overzicht

Gastblog PK International Sportswear: het vest, waarom dit vergeten kledingstuk eigenlijk zo fijn is

maandag, 19 april 2021

We doen allemaal graag mee met de nieuwste trends. Social media staat vol met foto’s van influencers met de leukste setjes en kleuren. Er komen steeds meer ideeën op het gebied van kleding en materialen. Maar als we door deze explosie van innovaties kijken zien we dat sommige soorten kleding eigenlijk nog steeds super handig zijn!

Het vest

Het vest is daar een goed voorbeeld van. Bij iets kouder weer krijg je vaak het dilemma of je wel of niet uit trekt voordat je gaat rijden, aangezien je je trui niet makkelijk uit krijgt wanneer je al op je paard zit. Met een vest is dit veel gemakkelijker. Je kunt de temperatuur reguleren met de rits. Heb je het warm tijdens het trainen? Dan kun je altijd je vest openritsen of gemakkelijk uit trekken.

Love it or hate it, maar veel vesten hebben geen capuchon. Hierdoor is het bij een vest gemakkelijk om er een jas overheen aan te trekken, aangezien je dan niet aan het rommelen bent met twee capuchons. Daarnaast ziet een vest er netjes uit tijdens het rijden omdat er geen capuchon op en neer vliegt tijdens het galopperen. Vesten hebben wel altijd zakken. Zo kun je gemakkelijk je sleutels of je rijhandschoenen kwijt.

PK International Sportswear

PK International Sportswear is dol op vesten. Daarom kun je hun vesten bij elke collectie terugvinden. Bij hun nieuwe zomercollectie heeft PK het vest Madison gecreëerd. Dit vest is UV-werend, sneldrogend, ademend en windbestendig. Het vest is gemaakt van katoen (36%) Polyamide (59%) en Elastan (5%) wat het vest stretchy maakt. Madison is beschikbaar in de kleuren zwart en roze, en heeft een metallic print op de voorkant. Het vest is kleurvast, dus de kleuren vervagen niet in de wasmachine. Om de rits beter te accentueren loopt er een witte streep langs de rits.
 
Ben je nog steeds niet overtuigd van het vest? Probeer het dan simpelweg uit! Ga een keer rijden met een technisch shirt en een vest. Rits het vest open of dicht als je dat nodig vindt en wij garanderen je, je zult het super comfy vinden!


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!