Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

K9 Horse: happiness is a good hair day

De natuurlijke paardenverzorgingsproducten van K9 Horse zijn echte musthaves voor de optimale verzorging voor elk type paard of pony. K9-producten zijn gemakkelijk te gebruiken en geven elke keer weer verbluffende resultaten. Droom jij van een paard met een mega gezonde en glanzende vacht? Ben je het zat om uren bezig te zijn met het uitkammen van de staart en manen van je paard? Wil jij dat je paard er tijdens een wedstrijd uitziet alsof hij net een bezoekje heeft gebracht bij een van de duurste en populairste kappers ter wereld? Lees dan snel verder in deze blog!


Het merk K9

K9 is een familiebedrijf uit Zweden. Het bedrijf was druk bezig met de ontwikkeling van huid- en haarverzorgingsproducten voor o.a. kapsalons en daarnaast ook voor mensen met psoriasis en andere huidproblemen. De familie had zelf een aantal honden en katten met extreem veeleisende vachten. Door hun ervaring met het maken van haar- en huidverzorgingsproducten was de familie in staat om verzorgingsproducten voor hun eigen huisdieren te produceren. En het resultaat was fantastisch! De vacht van de dieren werd opmerkelijk gezond en was makkelijk te kammen. Vanuit hun enthousiasme voor het resultaat van de producten liet de familie andere eigenaren van dieren met verschillende rassen van zowel honden als katten de producten uittesten. En ook zij werden enorm enthousiast over het verbluffende resultaat ervan.

K9 Horse

In de jaren 90 lanceerde de familie hun succesvolle en populaire productserie voor honden en katten. In 2007 lanceerde de familie hun productassortiment K9 Competition. Tegenwoordig worden honden en katten over de hele wereld verzorgd met de producten van K9. Door het succes van de producten ontstond er ook vraag naar kwaliteitsproducten voor paarden. Tegenwoordig zijn er heel veel stallen en ruiters in de wereldelite die het belang van een goede huid, vachtverzorging en uiterlijk begrijpen, en daarom de producten van K9 Horse gebruiken.

Verzorgingsproducten voor paarden

Welke paardeneigenaar droomt er niet van? Jouw paard met een stralende schone vacht, glanzende manen en een prachtige volle staart. Deze droom wordt nu werkelijkheid met de natuurlijke verzorgingsproducten van K9 Horse. K9 Horse bevat diverse producten die op een duurzame manier geproduceerd zijn én ze bestaan ook nog eens uit natuurlijke ingrediënten. Daarmee zijn de producten van K9 goed voor paard én milieu! Daarnaast zijn alle producten dopingvrij en goedgekeurd door de FEI. Kom maar op dus met die good hair days!

K9 Shampoo

De milde en voedende shampoos van K9 zijn er in verschillende varianten. Elk paard is anders, dus elk paard heeft ook een andere shampoo nodig. Zo is de shampoo K9 Hydra Keratin+ verkrijgbaar voor paarden met droog en beschadigd haar. De shampoo K9 Aloe Vera bevat een hoge concentratie zuivere Aloe Vera, wat een kalmerend effect heeft op de huid van het paard en is geschikt voor alle paarden en alle vachttypes. Heb je een paard met een donkere vacht? Dan is de shampoo K8 Black Out geschikt voor gebruik. Deze shampoo bevat een unieke formule die verkleuring neutraliseert en zorgt voor een natuurlijke glans van de donkere/zwarte vacht van je paard. Heb je een schimmel of een wit paard? Gebruik dan de shampoo K9 Sterling Silver voor een super schone en witte vacht, staart en manen!

K9 Conditioner

Voor een optimale verzorging van de paardenvacht, staart en manen is het aan te raden om de K9 conditioner te gebruiken. De K9 conditioner is er in dezelfde varianten als de K9 shampoo. Met de K9 conditioner maak je de manen en staart van je paard uitkambaar én geef je de vacht een prachtige zachte glans.

K9 spray en hoefbalsem

Ga je veel op wedstrijd, of wil je dat je paard er dagelijks schoon uitziet? Met de magische K9 White Magic heb je je paard binnen een mum van tijd brandschoon. Het enige wat je hoeft te doen is de K9 White Magic te sprayen op de vuile plek op je paard, even in laten trekken, vervolgens afpoetsen met een schone doek en tadaaa! Je paard is helemaal schoon en klaar om de show te stelen.
 
De hoefverzorging van je paard is erg belangrijk en mag daarom niet worden overgeslagen. Heeft je paard snel scheuren in zijn hoef? Gebruik dan de K9 Hydra The Hoof hoefbalsem en verbeter de hoefkwaliteit van je viervoeter. Deze hoefbalsem bevat een hoge concentratie van natuurlijke vitaminen, keratine, collegaan, sheaboter, vetzuren en biotine. Door het gebruik van deze hoefbalsem wordt de elasticiteit van de hoeven van je paard verhoogd en dit verminderd de kans op scheuren in de hoef.
 
Dus droom je van een schoon, glanzend en gezond paard? Bekijk dan snel alle producten van K9 en wij garanderen je, jouw droom wordt werkelijkheid! Bekijk dan alle producten.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.