Terug naar overzicht

Vetramil: de kracht van natuurlijke honing

donderdag, 09 september 2021

Iedereen heeft het wel eens gehad, je komt bij je paard en je haalt hem uit de weide of de stal en ineens heeft hij een lelijke wond. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Terwijl je nadenkt over hoe je paard nou weer aan zijn wond is gekomen, ben je bezig om de wond te verzorgen. Met Vetramil Honingzalf is de huid van je paard binnen no time herstelt.


Belangrijk is om eerst de wond van je paard te verzorgen en daarna erachter te komen hoe je paard zich heeft bezeerd. Allereerst wil je de plek schoonmaken, daar is de Vetramil Spoelvloeistof ideaal voor! Daarna smeer je de Vetramil zalf erop. Let wel op dat je de wond niet helemaal vol smeert, het vocht moet er natuurlijk wel uit kunnen. Zo heb je eenvoudig de wond op een goede manier behandelt. Nadat de wond eenmaal is behandeld kan je opzoek naar de boosdoener en ervoor zorgen dat je paard daar zich niet nog een keer aan kan bezeren.

Honing

De honing in Vetramil is van medical grade. Dat betekent dat de honing van constante kwaliteit is, medicinaal en onder gecontroleerde omstandigheden is geproduceerd. Onderzoek bevestigt dat deze medicinale honing een huidherstellende werking heeft. Bovendien is aan de honingzalf van Vetramil een bitter plantje toegevoegd wat ervoor zorgt dat dieren niet aan de huid gaan likken en krabben. De zalf is eenvoudig aan te brengen en kan zo nodig worden afgedekt met een pleister of een verbandgaasje. Vetramil beschermt en zuivert de geprikkelde huid.

Tot slot

Met Vetramil zien we verbetering en een mooie genezing. Vetramil helpt zoveel dieren! Daar worden wij intens gelukkig van.

Meer lezen?
Lees hier alles over de kracht van honing, de werking van honing en waarom de ene soort honing beter werkt dan de andere bij huidherstel. 

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!