Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Veiligheid voorop met Freejump stijgbeugels

Binnen de ruitersport zijn de innovatieve en technische Freejump beugels een musthave. De beugels zijn ontwikkeld voor enthousiaste ruiters van elk niveau die op zoek zijn naar meer veiligheid. De beugels zijn speciaal ontworpen voor prestaties comfort en veiligheid voor niet alleen de ruiter maar ook voor het paard.. Meer weten over deze high-tech stijgbeugels? Lees dan gauw verder in deze blog!



De kwaliteit van Freejump beugels

Freejump werkt nauw samen met allerlei topruiters van over de hele wereld op ieder niveau. Hierdoor staan de stijgbeugels bekend door hun innovatieve en technische kenmerken. De producten van Freejump worden ontworpen, gefabriceerd en getest in Frankrijk. De stijgbeugels geven ruiters meer vertrouwen dankzij hun comfort en veiligheid waardoor hun prestaties naar een hoger niveau wordt getild.

De soorten stijgbeugels van Freejump

Er zijn 4 verschillende soorten Freejump beugels.

1. Freejump Airs

De FreeJump Airs zijn gemaakt van roestvrij staal en voorzien van Airs luchtkussens onder het voetbed voor een optimale absorbering van schokken. Daarnaast hebben deze stijgbeugels een breed voetbed, wat zorgt voor extra comfort extra grip. De hoofdband is gemaakt van Polymade en wordt geactiveerd bij een val wat het loslaten van de voet makkelijker maakt.

2. Freejump Soft'up Pro +

De Soft'up Pro +  is de stijgbeugel die door de beste ruiters van over de hele wereld wordt geprezen vanwege haar comfort, veiligheid en eenvoud. De beugels zijn gemaakt van lichtgewicht en robuust ABS materiaal. Door het brede voetbed biedt het de ruiter meer steun en draagoppervlak. De flexibele buitenkant opent zodra hier druk op komt wat het loslaten van de voet makkelijker maakt.

3. Freejump Soft'up Classic

De Soft’up Classic stijgbeugels zijn zeer schokabsorberend met 3 maal meer demping dan een traditionele stijgbeugel. De veiligheidsbeugels zijn gemaakt van een zeer sterk en lichtgewicht ABS materiaal en het brede draagoppervlak van de beugels is voorzien van studs voor extra grip. Dit model is ook verkrijgbaar in de kleur zwart

4. Freejump Soft'up Lite

Dit is een eenarmige stijgbeugel met kleinere afmetingen en zijn daardoor geschikt voor kleinere ruitertjes en dames tot 60 kilo. De Soft'up Lite is gemaakt van uitstekende kwaliteit en lichtgewicht ABS materiaal. Het model is voorzien van studs welke antislip bieden, voor extra grip in de beugels. Dit model heeft een zachtere mini-buitentak wat het loslaten van de voet bij een val makkelijker maakt.

Bekijk hier alle Freejump beugels in ons assortiment.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.