Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Welk zweetdeken voor warme dagen?

Wat is het warm hé!? Niet alleen wij, maar ook onze paarden kunnen last hebben van de warmte. Wat doe je nou als het zo warm is al vandaag en je na een training gebruik wilt maken van een zweetdeken om jouw paard sneller af te laten koelen?

Soorten dekens

Er zijn heel veel verschillende soorten zweetdekens. Fleecedekens zijn het meest bekend en verkocht. Deze heb je in verschillende soorten en diktes, van vrij dun tot de dikke teddyfleece dekens met een soort wollen voering. Toch hebben ze bij SKØL uit ervaring geleerd dat deze fleecedekens voor de echt warme zomermaanden niet altijd de beste keuze is. Daarom hebben ze voor de echte warme zomermaanden de Ebba Cooler dekens geïntroduceerd.

Ebba Cooler Deken

De Ebba Cooler deken is uitermate geschikt voor de warme zomermaanden. Deze lichtgewicht cooler is gemaakt van hoge kwaliteit. Het zachte en comfortabele materiaal van de bovenzijde neemt vocht op en zorgt ervoor dat het paard geleidelijk aan afkoelt. Het fijnmazige materiaal langs de onderzijde zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Daarnaast heeft de Ebba Cooler een uitstekende pasvorm met een zachte inzet bij de schoft. Hierdoor is de cooler niet alleen geschikt als zweetdeken, maar leent het zich ook perfect als transportdeken. De kans dat je paard stijf wordt door de tocht tijdens transport is veel kleiner door het gebruik van een cooler deken.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.