Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De Dani G X Euro-star collectie

Euro-star heeft een nieuwe collectie uitgebracht! In deze blog vertellen wij alles over hoe de collectie tot stand is gekomen.

Inspiratie van de collectie

De collectie is geïnspireerd door de visie: rijkleding moet niet alleen de ruiter zijn prestatie verbeteren, maar je moet je er ook mooi in voelen. Met de #ownyourRIDEntity wil euro-star ervoor zorgen dat vrouwen in de paardenwereld elkaar kunnen steunen, ongeacht wie je bent en hoe je eruitziet.

De collectie

De focus van de collectie van euro-star ligt op stijlvolle en functionele rijkleding waarbij de vrouwelijke vormen worden geaccentueerd. De items uit de euro-star x Dani G collectie zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal, prachtige silhouetten voor alle maten, en kleding wat eenvoudig te onderhouden is.

Rijjas Euro-star Flying Framework

Wil je graag een luxe rijjas die ook comfortabel zit? Dan is de rijjas  echt wat voor jou! Dit luxe rijjasje is gemaakt van lichtgewicht, ademende en vochtafvoerende stof. Voor extra comfort tijdens de warme wedstrijddagen heeft het jasje speciale uitsparingen gemaakt van zweet afvoerend materiaal.

Rijlegging Euro-star Flying Famous Full Grip

Een rijlegging zit het fijnst wanneer het de perfecte pasvorm heeft. Door de hoge elastische taille en de speciale stof die de oneffenheden maskeert heeft de rijlegging de perfecte pasvorm! De rijlegging biedt de ruiter optimale bewegingsvrijheid en draagcomfort door de speciale stof waarmee de legging is gemaakt. Voor extra grip in het zadel is de zitvlak gemaakt van volledig siliconen.

Rijlegging Euro-star Flying Fundamental Full Grip
Ben je opzoek naar een rijlegging waar je geen zorgen hoeft te maken over waar je de telefoon moet laten? Deze rijlegging heeft aan de achterzijde van de tailleband een zak speciaal voor jouw telefoon. Tijdens warme dagen biedt deze legging optimale bewegingsvrijheid en draagcomfort doordat de legging van lichtgewichte stof is gemaakt. Voor meer grip in het zadel is het zitvlak volledig van siliconen. Door de hoge elastische taille en de vloeiende lijnen heeft de legging een sportieve look.

Showshirt Euro-star Flying Fearless

Je hoeft niet meer verder te zoeken naar een luxe showshirt die er sportief uitziet. Het showshirt eeft een luxe uitstraling maar is toch sportief! Het shirt is gemaakt van een ademende stof zodat warmte afgevoerd kan worden en er ventilatie ontstaat. Door de vrouwelijke pasvorm heb je optimale bewegingsvrijheid tijdens de wedstrijd.

Showshirt Euro-star Flying Flirty

Het is wel zo fijn als je showshirt lekker zit onder je wedstrijd rijjas. Het Showshirt zit door de driekwart mouwen fijn onder je wedstrijd rijjas en biedt het optimale bewegingsvrijheid. Naast dat het shirt comfortabel is ziet het er ook nog eens elegant uit. Voor zweetvlekken hoef je je geen zorgen te maken, door de ademende stof wordt zweet afgevoerd en is er ventilatie.


Deze fantastische collectie shop je hier

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.