Terug naar overzicht

Nieuw van Excellent, de Healthy Box Luchtwegen

woensdag, 29 september 2021

Wie zegt dat een volwaardig supplement niet een traktatie kan zijn voor je paard heeft het mis. De Healthy Box ondersteunt de luchtwegen van je paard terwijl het ook nog eens een smakelijk tablet is. Dat maakt het supplement uniek, het is eenvoudig te geven door de tablet vorm en je weet zeker dat het supplement wordt opgenomen. Voor paarden die niet bijgevoerd hoeven te worden is dit supplement ook geschikt. Omdat je het uit de hand kan voeren zonder dat daar krachtvoer etc. voor nodig is.Excellent is een bekend merk op het gebied van voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden. In het brede assortiment van Excellent vind je verschillende verzorgingsproducten en supplementen voor je paard.

Welke ingrediënten zitten in de Healthy Box Luchtwegen?

Het supplement is speciaal samengesteld uit ingrediënten die optimale ondersteuning bieden aan de luchtwegen van je paard. Zo bevat het supplement kruiden, vitaminen en mineralen die stuk voor stuk voor een positief effect zorgen.
De belangrijkste ingrediënten van het supplement:
•Tijm is een bron van antioxidanten en heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen
•Knoflook is een rijke bron van vitamine A, B, C, E en K
•Magnesium is van belang voor het zenuwstelsel en draagt bij aan een normale werking van de spieren
•Fenegriek is rijk aan vetten, vitamine A, B, C, E, kalk en fosfor
•Dextrose zorgt voor extra energie en draagt bij aan een normale spieropbouw
•Zoethout draagt bij aan het behoud van gezonde luchtwegen
•Anijs ondersteunt de luchtwegen en heeft een verzachtende invloed op de keel

Wanneer weet ik of mijn paard dit supplement nodig heeft?

Dit supplement geeft elk paard een boost. Daarnaast is het ook zeer geschikt om te geven aan paarden met luchtwegen problemen zoals astma of een pollen allergie.

Naast dat er een box is speciaal voor de luchtwegen is, zijn er nog twee andere varianten. De ene healthy box geeft de weerstand van je paard een boost terwijl de andere box de spijsvertering van je paard ondersteund.

Een box bevat 150 tabletten wat gelijk staat aan 21 dagen. Het advies is om (maximaal) 5 tabletten op een dag te geven.

Bekijk hier het supplement zelf!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!