Terug naar overzicht

Verm-X: 100% natuurlijke ondersteuning voor de darmen

woensdag, 20 oktober 2021

Bij Verm-X hebben ze altijd al een passie gehad om de gezondheid van dieren op een natuurlijke manier te verbeteren en versterken en alleen medicijnen te gebruiken als het nodig is. Verm-x is een merk die compleet natuurlijk is opgesteld wat dé nieuwe manier is om jouw dier zijn of haar gezondheid en vitaliteit te ondersteunen! Een gezond dier is aanzienlijk minder aantrekkelijk voor parasieten.De Verm-X producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Het bevat een kruidenpreparaat ter verzorging en optimaal in conditie houden van de darmen. De supplementen van Verm-X kunnen het gehele jaar gegeven worden.

Het ideale van Verm-X is dat ze hun supplementen in drie verschillende vormen hebben. Er zijn de vloeibare, poedervorm en brokjes variant. Altijd een geschikte manier om dit supplement aan jouw topper te voeren!

Voor het beste resultaat geef je het supplement 5 achtereenvolgende dagen en herhaal je dit elke 3 maanden. Als het de eerste keer is dat je gebruik maakt van de Verm-X supplementen, dan is het aangeraden om de eerste kuur (wanneer nodig) een dubbele dosis te geven. Wil je een wormen ei telling uitvoeren? Dan kan je dit het beste 21 dagen na de laatste kuurdag doen.

Wat zijn wormen precies?
Wormen zitten bij paarden vooral in het spijsverteringsstelsel. Met wormen besmette paarden scheiden met de mest wormeitjes uit die na een tijdje als larven door een ander paard met het gras weer worden opgenomen. Wormen vormen met name bij jonge paarden een groot probleem. Ze kunnen bij veulens zorgen voor een groeiachterstand, vermagering, ernstige koliek of diaree. Soms kan een wormbesmetting zelfs de dood tot gevolg hebben, doordat de paarden bijvoorbeeld uitdrogen ten gevolge van ernstige diaree of doordat ze bloedvergiftiging krijgen. De darmen zijn dan zo ernstig beschadigd dat er bacteriën in het bloed kunnen komen. Het is dus belangrijk een wormbesmetting zoveel mogelijk te voorkomen.

 
‘’Het is fantastisch dat er nu een vernieuwende, krachtige en effectieve kruidenformule verkrijgbaar is die de darmhygiëne en de gezondheid ondersteunt op de momenten dat het nodig is.’’

Nick Thompson
Dierenarts

‘’Verm-X voor paarden is een natuurlijk alternatief voor de conventionele chemische methode van wormmanagement en is ideaal voor wedstrijddieren in topconditie. De kruidenformulering is milder voor de ingewanden en vormt geen dreiging voor de prestaties van het paard.’’

Lucinda McAlpine
Internationaal dressuur amazone

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!