Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Binnenkijken bij: Mandy

Binnenkijken bij mandy paard
Shop gek + inkoopster bij Epplejeck = Veeeeeel te veel spullen 😊
Mijn naam is Mandy en ik ben samen met mijn team verantwoordelijk voor het hele assortiment van Epplejeck & de Horsefitshop. Naast mijn fulltimebaan bij Epplejeck heb ik momenteel 3 paarden onder het zadel. Een 3-jarige (Ferdeaux x Goodtimes), een 4-jarige (Daily diamond x Goodtimes) en een 5-jarige (Toto junior x Goodtimes). Daarnaast heeft m’n merrie waar ik ZZ-licht mee reed dit jaar voor het eerst een heel mooi Kjento veulen gekregen. Al met al een hele verzameling naast alle werkzaamheden binnen Epplejeck.

Dit heeft wel als voordeel dat je nog steeds midden in het hele ‘ruitergebeuren’ zit en daarom goed weet wat de klanten willen en wat er speelt in de branche. Helaas is het niet goed voor mijn portemonnee aangezien je alle collecties als eerste ziet en het hoofdkantoor zit boven de winkel in Drachten waardoor aankopen zo gedaan zijn.
Als inkoper vind ik het belangrijk dat je ook verschillende soorten merken gebruikt en probeert, zo weetje ook wat goed is en wat niet en waar je de klanten blij mee kan maken. Natuurlijk zijn er heel veel soorten en smaken in zowel artikelen als klanten, dus alleen maar spullen inkopen die jezelf mooi vindt werkt niet. Daarom is het belangrijk om informatie vanuit de klant te krijgen, zij staan namelijk bij ons op nummer 1!

Mandy haar zadelkast(en)

Tsja…. Aan spullen geen gebrek, daarom heb ik er tussen haakjes ook maar even (en) gezet. Naast een eigen zadelkast ben ik ook in het bezit van een eigen Paardenkleding kast en ligt de andere helft van mijn dekjes op de wasmachine omdat het anders niet past.
Ik ben 10 jaar lang model van Harry’s Horse geweest waardoor ik in de loop der jaren met heel veel plezier een hoop spullen heb verzameld. Daarnaast ben ik van kinds af aan al gek op setjes (al mijn pony’s gingen van top tot teen in een setje) en dat is eigenlijk nooit overgegaan.
Ze hebben zelfs een keer toen ik vanuit school meteen op de fiets naar de manege moest, mijn paard daar heen gebracht met de trailer. Toen ze de klep open deden kwam hij eruit met 4 verschillende kleuren bandages en een totaal niet matchend dekje… ik was dol! Hahahaha

Mandys zadelkast epplejeck

Sinds 2,5 jaar heb ik een prachtige zadelkast van wood and play. Dit bedrijf maakt zadelkasten op maat en ik ben er nog iedere dag blij mee. Je kan je voorstellen dat met 3 paarden onder het zadel er een hoop spullen bij komen. Ze hebben alle 3 hun eigen hoofdstel, zadel en poetsuitrusting.

Mandys zadelkast epplejeck roze

Wat zijn Mandy haar favoriete merken?

Als inkoper is dit natuurlijk een gevoelig onderwerp…. Maar ja, ook ik heb favorieten 😊
Qua rijbroeken ben ik erg fan van mijn eurostar rijbroeken (Equitation Queen en Breeze) en van de Quur (Cardie en Neva) broeken. Eurostar heeft de afgelopen jaren een ontzettende groei doorgemaakt en loopt eigenlijk vooruit op het gebied van mode en techniek. De broeken (en ook de kleding) is met zoveel passie gemaakt en er is gekeken naar wat comfortabel is voor de ruiter. Je merkt dat de meeste klanten dat nog wat spannend vinden, maar geloof mij… als je dit hebt geprobeerd wil je niks anders meer. Daarnaast is er veel kleding van Quur in mijn kast te vinden. Leuke prints, fijne jasjes en vooral de tops (Chelly en Caith) zijn favoriet!

Daarnaast ben ik ook een groot fan van veiligheidshelmen….klink gek, maar naast dat het gewoon veilig is en iedereen er eentje zou moeten dragen, is het ook echt een mode item geworden! Kijk even naar die mooie helm van Harry’s Horse, dat matcht toch helemaal mooi bij de QUUR-collectie?!
Mandy Quur set Rood

Mijn favoriete laarzen zijn bij far mijn veterlaarzen Capriole van Ariat. Ook de jodhpurs van Ariat zijn favoriet omdat deze kwalitatief goed in elkaar zitten en erg comfortabel zijn. Sinds kort hebben wij ook Cavallo in het assortiment. Naast de kleding hebben zij ook hele mooie laarzen.

Naast alle kleding en accessoires voor mezelf, hebben de paarden ook niks te klagen. Ze hebben maar liefs keuze uit 43 verschillende dekjes. Qua dekjes ben ik echt fan van Eskadron, HV POLO en de ANKY pads. Beenbeschermers gebruik ik het liefst van Horsegear evenals mijn hoofdstellen Horsegear Honestus en de Epplejeck Santorini. Mijn dekens zijn voornamelijk van Bucas en Horseware, omdat die beide gewoon een goede pasvorm hebben en met die jonge paarden is het belangrijk dat ze kwalitatief ook sterk zijn.

Mandy's zadeldekken


Als laatste gebruik ik voor de verzorging van mijn paarden graag 2 merken. Het eerste merk is K9 wat wij sinds kort in het assortiment hebben. Ik gebruikte de producten al langer, dus ben nu heel blij dat wij het ook verkopen. Vooral de Aloë Vera Mirra Shine is fantastisch evenals de Hoefbalsem Hydra. Een ander merk wat niet in mijn zadelkast ontbreekt zijn de artikelen van NAF. Hiervan zijn vooral de shampoos (Show Off en in de zomer de Cooling Wash) en de Brighter Than White favoriet. Even een nat doekje met een beetje Brighter Than White poeder over de witte benen en alle vlekjes zijn zo verdwenen. Ook de supplementen van NAF gebruik ik veel. Zo maak ik gebruik van de Gastriaid, M-Power en de Kompleet supplementen.
Shampoo naf


Daarnaast heb ik nog één verslaving en dat zijn wedstrijdjasjes. Helaas zijn deze niet bij Epplejeck verkrijgbaar, maar deze heb ik bij een tailor op Bali laten maken. Inmiddels zijn het er al 8 zodat ik steeds op wedstrijd kan afwisselen. Vooral de bordeauxrode en het jasje met de leopard voering zijn favoriet.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.