Terug naar overzicht

Binnenkort: Epplejeck Merksem

maandag, 02 mei 2022

Breaking Epplejeck news: binnenkort openen wij een nieuw filiaal. Lees snel verder om erachter te komen waar het nieuwe filiaal komt.

OPENING BEKEND!

Jaaa, we mogen het eindelijk aan jullie vertellen! Merksem opent haar deuren officieel op vrijdag 27 mei van 10.00u - 18.00u. Inmiddels komen er steeds meer producten in de winkel te liggen. Nieuwsgierig geworden naar de feestelijke acties? Bekijk hier de aanbiedingen voor de opening of check hier alle info van het filiaalUpdate 04-05-2022

Op 24 maart maakten wij via een video bekend dat er een nieuw filiaal komt. Iedereen was gelijk aan het raden waar het nieuwe filiaal komt. Een paar dagen later haalden wij jullie uit de spanning, het nieuwe filiaal komt in... Merksem! 

Wij hebben natuurlijk niet stil gezeten. Tijd voor een paar foto's van het nieuwe filiaal. Houd onze website en sociale media in de gaten voor de laatste nieuwtjes!


Waar komt het 19e filiaal van Epplejeck?! 

Het is echt waar, Epplejeck opent een nieuw filiaal! In deze video geven wij allemaal hints waar het nieuwe filiaal komt. Heb jij het al geraden? 


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!