Terug naar overzicht

Tip van een EJ'er Cowboy Magic

dinsdag, 14 juli 2015

Met deze week een tip van Iris uit filiaal Amersfoort: er is natuurlijk niets mooier dan een paard met een glanzende vacht, een volle staart en prachtige manen. Ik denk dan ook dat bijna iedereen wel een glansspray voor zijn of haar paard heeft. Sinds ik Cowboy Magic's Detangler&Shine en de Super Body Spray heb ontdekt ben ik helemaal gek van het merk!

De Detangler&Shine is een zeer geconcentreerde conditioner die ik maar 1 keer in de week bij mijn paard gebruik, zodat hij de hele week glanzende, klitvrije manen en staart heeft. Ik wist niet dat er zo’n effectief product bestond!

Om ook zijn lijf mooi glanzend te houden (vooral nu het deken-seizoen is afgelopen en hij graag in het zand rolt), gebruik ik de Super Body Shine. Bij 2 keer in de week gebruiken, heb je de hele week een mooi glanzend paard. Zelfs als ik hem onder het zand uit de wei haal en hem even poets, zie je nog steeds de mooie glans op zijn vacht.

De producten van Cowboy Magic zijn zuinig in gebruik en worden niet op dieren getest, wat ik (en waarschijnlijk alle dierenliefhebbers) erg prettig vind. Stiekem is de Detangler&Shine nog handig voor je eigen haar ook. Een echte win-win situatie dus!

Klik hier om naar de Detangler&Shine te gaan.
Klik hier om naar de Body Shine te gaan.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!