Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Tip van een EJ'er longeerhulp Epplejeck

Met deze week longeerhulp Epplejeck katoen door Maud van logistiek: de longeerhulp van Epplejeck is een zeer fijn hulpmiddel bij het longeren. Het is gemaakt van zacht katoen. De longeerhulp is een beetje elastisch en voelt soepel aan. Bij ons op stal gebruiken we de longeerhulp ook veel.

Zelf gebruik ik de longeerhulp een keer in de week bij mijn Fries. Deze longeerhulp is ook zeer geschikt voor paarden met een gevoelige rug. Ik spreek uit ervaring. Mijn Fries loopt namelijk graag opgekropt en hoog in het front. Ik was voorheen al heel lang opzoek naar een goed hulpmiddel bij het longeren. Toen eenmaal dit product in de winkels kwam ben ik gelijk gaan uitproberen. Mijn doel was vooral het paard ontspannen in de rug te laten lopen, met zijn hoofd laag. Na een tijdje liep mijn Fries op deze manier en had ik mijn doel bereikt. Met het rijden heb ik er ook profijt van. Mijn Fries loopt nu veel eerder ontspannen. Ik ben heel blij met deze longeerhulp en gebruik het dan ook regelmatig.

Nog geen ervaring met een andere longeerhulp en toch op zoek? Dan zou ik deze zeker aanraden! Je shopt de longeerhulp hier.


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.