Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Tip van een EJ'er Dazenweg

Deze week een tip van Jolanda uit filiaal Zwolle: met dit mooie weer is er niks leuker dan met je paard op pad te gaan, maar die vervelende vliegen en dazen kunnen de pret bederven. Hier hebben wij bij Epplejeck dé oplossing voor: Excellent Dazenweg. Deze spray beschermt zowel paard als ruiter tegen vliegen, muggen, dazen, wespen, horzels en teken. Dazenweg is 100% biologisch afbreekbaar en blijft tot ongeveer 6 uur op de huid zitten.


Als je dat nog niet genoeg vindt hebben we voor de ruiter nog de Mosquitno armband. Dit armbandje is in veel verschillende, hippe kleuren verkrijgbaar. Het geeft een natuurlijke citronella geur af voor maar liefst 72 uur.

Zo ga jij voorbereid op pad en heb je tijdens de heerlijke bosritten geen last van vliegen, muggen en de rest van alle gevleugelde prikbeestjes.

Klik hier om naar de Dazenweg spray te gaan.


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.