Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Tip van een EJ'er Uvex cap

Met deze week een tip van Marieke uit filiaal Groningen: ik ben heel blij met mij Uvex cap. Doordat de cap zowel in hoogte als in breedte te verstellen is, zit deze als een huis. De cap is van licht materiaal en ventileert super. Met het warme weer merk ik soms niet eens dat ik hem op heb, totdat ik in de auto stap en mijn hoofd (cap) stoot.

In de winter kan er een wintervoering in. In de zomer haal je de voering er uit en doe je de zomervoering er weer in. Deze kun je dus beide ook wassen. Aangezien ik vaak met het jonge paard wandel, vind ik het fijn om een cap op te hebben die niet stoort.

Bij de Working Equitation ben je met meerde onderdelen bezig en hierbij vind ik de veiligheidshelmen van Uvex net even wat meer passen dan een reguliere suède cap.

Ik geloof niet dat als je eenmaal een Uvex-cap hebt gedragen, dat je dan nog een andere wilt. (En zoals jullie zien ben ik, net als mijn collega Renske van Heemskerk, erg blij met de Multibridle).

Je shopt de veiligheidshelmen van Uvex hier.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.