Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

|| VIDEO || Wedstrijddag met EJ vlogger Joanne

donderdag, 06 mei 2021

Eindelijk mag Joanne weer op wedstrijd! Ben jij benieuwd hoe ze het samen met haar pony Popeye heeft gedaan? Kijk dan snel deze video.
Meer informatie

Vliegendeken guide: welke kies ik?

vrijdag, 23 april 2021

Voor elk seizoen en elke situatie zijn er allerlei soorten dekens te koop. Van het voorjaar tot en met de herfst kun je gebruik maken van vliegendekens, maar wat is er allemaal verkrijgbaar en wanneer gebruik je welke deken? In deze blog vertellen we je er alles over!
Meer informatie

|| VIDEO || Longeren met LAMMERT HAANSTRA | Deel 1

donderdag, 22 april 2021

Vandaag heeft Joanne een hele speciale gast op bezoek, namelijk: Lammert Haanstra! Dit is de eerste video van een 3 delige serie.
Meer informatie

Spieren opbouwen en verzorgen? Gebruik deze tips!

dinsdag, 20 april 2021

Als je fanatiek met je paard aan het trainen bent, wil je de spieren extra ondersteunen. Naast de juiste training en een goede balans tussen inspanning en ontspanning, kan je met behulp van voeding ook een bijdrage leveren.
Meer informatie

QHP ambassadeurs reviewen zomercollectie

maandag, 19 april 2021

Heb jij de nieuwe zomercollectie van QHP al gespot? Deze zit weer bomvol mooie kleding en spullen voor jezelf en je paard. De sponsorruiters van QHP hebben alvast een product uit beide categorieën getest, zodat je je goed in kan lezen.
Meer informatie

Gastblog PK International Sportswear: het vest, waarom dit vergeten kledingstuk eigenlijk zo fijn is

maandag, 19 april 2021

We doen allemaal graag mee met de nieuwste trends. Social media staat vol met foto’s van influencers met de leukste setjes en kleuren. Er komen steeds meer ideeën op het gebied van kleding en materialen. Maar als we door deze explosie van innovaties kijken zien we dat sommige soorten kleding eigenlijk nog steeds super handig zijn!
Meer informatie
  • van 88
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!