Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Gastblog Pumps & Paarden: budgetvondst! Flexibele stijgbeugels onder €50,-

dinsdag, 12 februari 2019

Wil je graag nieuwe beugels, maar wil je ook lief voor je portemonnee blijven? In dit artikel vertel ik je meer over flexibele beugels onder €50. Lees mee!
Meer informatie

Epplejeck aanwezig op Flanders Horse Expo

woensdag, 30 januari 2019

Yaay! Nu weet je zeker dat je een bezoekje aan Flanders Horse Expo 2019 niet mag missen! Epplejeck Zaventem (Brussel) is namelijk aanwezig met een stand. Lees snel verder want we geven hieronder een aantal redenen waarom je onze stand niet voorbij kan lopen.
Meer informatie

Testpanel: PharmaHorse Kurkuma

woensdag, 30 januari 2019

Ben jij al bekend met PharmaHorse Kurkuma? Een speciaal geselecteerd testpanel testte voor ons de Pharmahorse Kurkuma uit: een mix van fijngemalen kurkuma met zwarte peper wat wordt ingezet ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spijsvertering
Meer informatie

Waarom de Uvex Ventraxion handschoen de perfecte pasvorm heeft

dinsdag, 29 januari 2019

Zijn de vingertoppen van je handschoenen altijd net wat te lang en zit een maatje kleiner net weer wat te strak om je hand? Deze struggle begrijpt Uvex. Daarom heeft Uvex een nieuwe, innovatieve handschoen gelanceerd, namelijk de Uvex Ventraxion! Wat er zo bijzonder aan is, lees je in deze blog.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Alles wat jij wilt weten over stalondeugden

maandag, 28 januari 2019

Je hebt vast weleens gehoord van een paard dat luchtzuigt of weeft. Luchtzuigen en weven worden stalondeugden genoemd. Naast deze twee stalondeugden zijn ook kribbebijten en boxlopen veel voorkomende stalondeugden. In deze gastblog van HorseFitShop wordt er uitgelegd wat deze stalondeugden inhouden, hoe ze kunnen ontstaan en of het te voorkomen is.
Meer informatie

LeMieux by JRS: wat doet een zadelonderlegger?

dinsdag, 22 januari 2019

Op grote wedstrijden zien we vrijwel alle ruiters met een onderlegger onder hun zadel aan de start verschijnen. Maar hoe weet je nu of dit ook voor jou handig is? En met een groot aanbod aan verschillende onderleggers weet je soms niet welke onderlegger voor jou het meest geschikt is. Bij LeMieux houden we van fijne, gebruiksvriendelijke producten en daarom helpen we je aan de hand van een aantal voorbeelden graag verder!
Meer informatie

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!