Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopen de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Een uitrijdeken voor je paard

donderdag, 14 november 2019

Welke uitrijdeken kun je nou het beste kiezen en waarvoor is een uitrijdeken eigenlijk belangrijk? Een uitrijdeken, ook wel nierdeken genoemd, is vooral erg fijn in de wintermaanden. Je kunt zo’n deken namelijk gebruiken tijdens het loswerken en uitstappen van je paard.
Meer informatie

Test reviews: Cowboy Magic Detangler & Shine

vrijdag, 08 november 2019

Een paar weken geleden zochten we naar testers voor de Cowboy Magic Detangler and Shine. Na vele enthousiaste reacties selecteerden we de testers voor de antiklit. We wedden dat je super nieuwsgierig bent om te lezen over hun verwachtingen, ervaringen en resultaten van dit Cowboy Magic product.
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: Must read > de 5 meest gemaakte fouten bij sportbeha's voor paardrijden

dinsdag, 05 november 2019

Een sportbeha: niet het meest fashionable en glamorous kledingstuk om over te schrijven, maar wel iets wat heel belangrijk is voor je lichaam! Daarom sprak ik voor deze blog, in samenwerking met Epplejeck, met Marjon Wemerman. Zij werkt bij Anita, hét merk voor sportbeha’s. Ik vroeg haar welke dingen we nou het meest fout doen op het gebied van sportbeha’s en wat we dus kunnen verbeteren. Lees mee!
Meer informatie

Welke maat deken heeft jouw paard nodig?

dinsdag, 05 november 2019

Er zijn veel soorten, maten en merken dekens. We snappen wanneer je de weg in het oerwoud bent kwijtgeraakt. Vooral het kiezen van de juiste maat deken kan best lastig zijn. Wij hebben hier handige meettips voor!
Meer informatie

|| VIDEO || OMG.. DIT HAD IK ANDERS NOOIT GEDAAN! | INSTAGRAM POLLS bepalen mijn dag

dinsdag, 29 oktober 2019

Vandaag lag Manon haar lot in jouw handen: via Instagram Polls bepaalden jullie hoe haar paardendag zou verlopen. Ook gaat ze iets met Apollo doen wat ze anders nooit had gedaan! Benieuwd wat? Kijk dan snel deze superleuke dagvlog!
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Opruimen en schoonmaken, somebody's gotta do it

maandag, 28 oktober 2019

Opruimen, niet meteen de grootste hobby van velen van ons, maar af en toe toch echt noodzakelijk. En zeg nou zelf, na het opruimen heb je meestal toch wel een tevreden gevoel. Is de stal van je paard niet meer zo netjes als in het begin? En ziet je zadelkamer eruit alsof er net apenkooi is gespeeld? Dan is het misschien wel tijd voor een grote najaar schoonmaak. We zullen het niet meteen leuker voor je kunnen maken, maar willen je wel een aantal tips geven, zodat je lekker aan de slag kunt.
Meer informatie
  • van 66
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!