Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 

Gastblog Lammert Haanstra: Het longeertouwtje

dinsdag, 20 augustus 2019

In weer een nieuwe gastblog van Lammert Haanstra vertelt hij je over het longeertouwtje en de bijzetteugels. Hoe zien deze hulpteugels eruit? Waarom gebruik je ze en op welke manier? Met behulp van foto’s en een professionele uitleg neemt hij je mee in de wereld van longeren met een longeertouwtje of bijzetteugels.
Meer informatie

Gastblog Bucas: de meest gestelde vragen over de Bucas vliegenmaskers

dinsdag, 13 augustus 2019

Zijn jij en je paard al helemaal wappie van de vliegen deze zomer? Vliegen zijn een grote ergernis voor je paard deze tijd van het jaar. Ze zitten overal en vooral het oog is de favoriete hang-out van die irritante beesten. Bij Bucas komen er regelmatig vragen binnen over vliegen en vliegenmaskers. Jacob Janssen van Bucas beantwoordt de door jullie meest gestelde vragen.
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: prachtig & chique bitloos hoofdstel

dinsdag, 13 augustus 2019

Al een tijdje was ik op zoek naar een fijn bitloos hoofdstel. Het leek mij leuk om die erbij te hebben en het bitloos rijden wat meer op te pakken. Ik was dus helemaal blij toen ik hoorde dat ik als gastblogger voor Epplejeck een nieuw bitloos hoofdstel in hun assortiment mocht ontvangen. En nog leuker: ik mag er eentje weggeven aan een Pumps-lezeres. Yay!
Meer informatie

||VIDEO|| REVIEW | alles over de Epplejeck Lou Laarzen

dinsdag, 06 augustus 2019

Ken jij de Epplejeck Lou laarzen al? In deze nieuwe video geeft EJ’er Manon een uitgebreide review over deze budget parel van Epplejeck. Ze gaat jullie o.a. iets vertellen over de maatvoering, de veters, het onderhoud en de kwaliteit.
Meer informatie

||VIDEO|| SHOPLOG | Alles voor KLEINE PONY'S & SHETTIES

dinsdag, 30 juli 2019

In deze nieuwe video is EJ'er Manon in haar favo Epplejeck filiaal in Heemskerk. Ze gaat jullie in deze video laten zien welke toffe items je allemaal kunt shoppen voor kleine pony's en shetlanders.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Waarom zou je kiezen voor een zadelonderlegger?

vrijdag, 26 juli 2019

Wanneer je weleens op een concours bent of ernaar kijkt op tv, kun je het bijna niet missen; heel veel ruiters en amazones gebruiken een zadelonderlegger onder het zadel. Is een zadelonderlegger echt nodig? Waarom gebruik je een zadelonderlegger en welk model is geschikt? Ontdek het in deze gastblog!
Meer informatie
  • van 61
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!