Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Gastblog Tech Stirrups: Veiligheid op top niveau made in Italy

maandag, 03 augustus 2020

Volledig ontspannen ben je jouw paard aan de lange teugel aan het uitstappen. Je bent blij over de rust die er heerst. In gedachten verzonken stap je een rondje in de buitenbak of door de bossen. Maar dan plotseling een onverwachts geluid. Je paard schrikt. Je probeert snel te reageren, je neemt snel je teugels wat korter en probeert je paard rustig te houden. Maar toch gaat hij rennen en bokken. Je probeert jezelf nog vast te houden maar je valt van je paard. Je staat op, vangt je paard en klopt het zand van je kleren.
Meer informatie

Gastblog TRUST: Bustrens of watertrens?

donderdag, 30 juli 2020

De bustrens en watertrens zijn populaire kaakstukken onder ruiters. Maar wat is het verschil tussen een watertrens en een bustrens? We leggen dit verder uit in deze blog.
Meer informatie

|| VIDEO || Kwam onze Horseware expert Ruben bij Joanne langs?

donderdag, 23 juli 2020

In deze video gaan Joanne en Ruben producten van het merk Horseware testen. En het model voor deze technische producten is niemand minder dan Popeye!
Meer informatie

Gastblog Pavo: Verwen je paard met een gezond alternatief

maandag, 20 juli 2020

Een snoepje hier, een snoepje daar. Iedereen trakteert zijn paard wel eens met een lekker snoepje. Je kunt het gebruiken om je paard te trakteren na een goede training, hem wat aan te leren en soms om hem even goed te verwennen! Het is alleen niet altijd even gezond, maar gelukkig zijn er tegenwoordig gezonde en suikervrije paardensnoepjes verkrijgbaar.
Meer informatie

Gastblog Bucas: Meten is weten; het belang van een goed passende Bucas deken

donderdag, 16 juli 2020

Het is van essentieel belang, voordat je een paardendeken koopt, dat je weet wat de maten van je paard zijn. Denk maar eens aan je eigen kleding. Een shirtje van diverse kledingmerken kan heel anders vallen. Bij paardendeken is dit (meestal) ook het geval, de juiste maat is dus erg belangrijk.
Meer informatie

Nieuw filiaal: we gaan naar Hengelo-o-o!

woensdag, 08 juli 2020

Waar was jij op zondag 28 juni om 18:30? Hét moment dat wij op Facebook aankondigden dat er een nieuw Epplejeck filiaal wordt geopend, maar waar dan?!
Meer informatie
  • van 77
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!