Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Binnenkort Epplejeck Duiven

woensdag, 20 januari 2021

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat wij deze maand van start zijn gegaan met het bouwen van ons nieuwe Epplejeck filiaal in Duiven! Nog een Epplejeck filiaal erbij betekent nóg meer paardenspullen. Jippie!
Meer informatie

Pavo Health Boost voor de beste weerstand

woensdag, 20 januari 2021

Wat moet je doen bij een verhuizing of een andere prominente verandering in de omgeving van je paard? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Meer informatie

Pavo Fertile: alles voor een drachtige merrie

woensdag, 13 januari 2021

We kunnen er allemaal van genieten; een weiland met merries en veulentjes. Zelfs de stoerste mannen hebben een klein “aw…” momentje als ze voorbij rijden. Maar soms is het best lastig om je merrie drachtig te krijgen.
Meer informatie

Zo help jij jouw viervoeter de winter door!

donderdag, 07 januari 2021

De wintertijd is alweer aangebroken. Je kent het vast wel. Je zit ’s avonds heerlijk op de bank onder een kleedje te netflixen met een kop warme chocolademelk in je handen. En terwijl jij heerlijk warm onder dat kleedje zit is het buiten koud en donker. Je vraagt je dan ook vast wel eens af hoe jouw paard de winterperiode ervaart. Allerlei vragen komen in je hoofd opspelen zoals: Heeft mijn paard het snel koud? Heeft mijn paard extra voer nodig? Of moet ik mijn training aanpassen wanneer het buiten vriest? In deze blog hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat je voor je trouwe viervoeter kunt doen zodat hij of zij gezond en wel de winter doorkomt.
Meer informatie

Roekoe! We gaan naar Duiven toe

woensdag, 16 december 2020

In donkere tijden met lange avonden en koude stallen was er een klein lichtpuntje. Op zaterdag 12 december om half negen precies postte wij breaking news: er is een nieuw filiaal op komst!
Meer informatie

|| VIDEO || Super leuke WINACTIE en wat ging Joanne allemaal shoppen??

woensdag, 02 december 2020

In deze video neemt Joanne jou mee naar één van de Epplejeck filialen. Ze laat talloze aanbiedingen zien, want vorige week was het namelijk Black Friday (!) en vele acties daarvan lopen nog steeds door.
Meer informatie
  • van 83
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!