Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Back on Track na een val met de Veiligheidshelm EQ3 Lynx

dinsdag, 16 april 2019

Kijkend naar de vier hindernissen op de middenlijn van de binnenbak, spoor ik mijn paard aan om nogmaals een poging te doen om er overheen te springen. Normaal gesproken is mijn paard erg meewerkend en meedenkend als het op springen aankomt. Deze lastige lijn van vier diagonaal geplaatste, lage sprongetjes vindt ze toch wat lastiger dan een driesprong van 1,20m. Ik rij aan…
Meer informatie

||VIDEO|| HOW TO: de Rambo Micklem Multibridle

dinsdag, 09 april 2019

EJ'er Manon gaat samen met Apollo laten zien hoe het anatomisch gevormde hoofdstel, de Rambo Micklem Multibridle, in elkaar moet. Zij laten zien hoe de verschillende bitloze optomingen werken en hoe het hoofdstel goed hoort te zitten.
Meer informatie

|| VIDEO || HOW TO: de weg naar bitloos & neckrope rijden! | Deel 2 - BITLOOS & NECKROPE RIJDEN

dinsdag, 02 april 2019

In deel twee gaat onze Epplejeck'er Manon weer de samenwerking aan met F.R.A. (Freedom Riding Articles) en neemt de stap van bitloos naar neckrope rijden. Apollo en Manon hebben het doel voor zichzelf gezet om neckrope, oftewel met rijring, te gaan rijden. Ze zetten hier de tweede en derde stap om dit goal te behalen.
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: Riding outfit of the day!

dinsdag, 02 april 2019

We willen het beste voor ons paard; de beste gezondheid, de beste leefomgeving – maar dat kan ook met mooie paardenspullen en kleding, toch?! Daarom zet ik (bijna) iedere week een stylish outfit in de spotlight, met soortgelijke of zelfs exact dezelfde items die je direct kunt shoppen, zodat jij de outfit binnen enkele dagen in je kast hebt liggen. Dit keer: een vrolijke voorjaarsoutfit.
Meer informatie

|| VIDEO || HOW TO: de weg naar bitloos & neckrope rijden! | Deel 1 - loswerken vanaf de grond

dinsdag, 26 maart 2019

Deze video is het eerste deel van de serie in samenwerking met het merk F.R.A. (Freedom Riding Articles), Manon heeft een doel gesteld dat ze neckrope, oftewel rijring, kan rijden op Apollo. Met z'n tweeën gaan ze in deze video de eerste stap zetten naar dit goal. Door middel van loswerken van de grond werken paard en ruiter aan hun relatie en vertrouwensband.
Meer informatie

Een kalm, geconcentreerd paard – in een oogwenk!

woensdag, 20 maart 2019

Als je paard gespannen en angstig wordt wanneer hij wordt blootgesteld aan specifieke situaties, zoals wedstrijden, dan wil je een graag een wondermiddel dat net even dat scherpe randje eraf haalt. Want eenmaal vol met adrenaline, is het erg moeilijk om je paard te kalmeren. En in plaats van zelf gefrustreerd te raken, heb je nu gelukkig ook een andere keuze: NAF Five Star Instant Magic. In deze blog leggen we je de ware magie, NAF Five Star Instant Magic, voor jouw paard uit.
Meer informatie
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!