Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopen de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Thuisblijf tips met kids!

donderdag, 26 maart 2020

Moeder en ej-er Marije zit net als velen van jullie sinds een week 24/7 thuis met haar (inmiddels niet meer zulke) lieftallige kids. En de struggle is real! Hoe kun je jouw (b)engeltjes dag in dag uit vermaken en jezelf wat rust gunnen zonder ze naar opa en oma te sturen? No worries, Marije heeft 5x de beste thuisblijf tips met kids voor je!
Meer informatie

Gastblog: Montar Hoofdstel Monarch

donderdag, 26 maart 2020

Ben je opzoek naar een nieuw hoofdstel? Kijk dan eens naar het unieke Monarch Hoofdstel van Montar!
Meer informatie

Samen staan we sterk!

woensdag, 25 maart 2020

‘We leven momenteel in een gekke wereld’. Dat is toch wel de uitspraak van de dag. Het is noodzakelijk dat we alle maatregelen nemen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Daarbij is het essentieel dat je in deze tijd zo fit en gezond mogelijk blijft. Voor ons paardenmensen is goed voor jezelf zorgen net zo belangrijk als het zorgen voor je paard(en). Vanuit huis sporten of samen met je paard op stal trainen, is waar Epplejeck bij kan helpen. Daarom was voor ons de beslissing om open te blijven aardig snel gemaakt en kun je, volgens aangepaste maatregelen essentiële spullen voor je paard en jezelf, in de filialen en online veilig blijven shoppen.
Meer informatie

Gastblog Cavalor by JRS: Hoe (on)gezond is paardensnoep?

dinsdag, 24 maart 2020

Iedereen heeft wel een zakje of emmertje paardensnoep in de kast staan om hun paard te belonen na een goede prestatie. Deze beloning wordt tegenwoordig ook veel gebruikt om paarden bepaalde oefeningen aan te leren. Snoep voor paarden is echter niet altijd gezond, maar is het wel slecht?
Meer informatie

Q&A Sprenger: Sprenger geeft antwoord op jouw vraag over bitten

dinsdag, 24 maart 2020

Heb jij je kans gepakt en je vraag over bitten ingestuurd voor Sprenger? Kijk dan snel of jouw vraag beantwoord wordt in deze Q&A met Sprenger. Heb je geen vraag gesteld, maar wel een bit probleem? Misschien staat dé oplossing wel in één van de antwoorden. Lees gauw verder.
Meer informatie

De nieuwe euro-star zomercollectie!

donderdag, 19 maart 2020

Van passie tot perfectie is hét begrip bij de nieuwe zomercollectie van euro-star. Met de innoverende en fashionable artikelen van deze collectie worden jij en jouw paard het perfecte team.
Meer informatie
  • van 70
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!