Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Gastblog QHP: Wees de vliegen te slim af deze zomer

zondag, 24 mei 2020

De temperaturen zijn weer gestegen. Daarmee komt ook al het vliegend ongedierte weer tevoorschijn! Vliegen, dazen, muggen en nog meer van die vervelend beestjes. Ze zijn niet alleen vervelend, maar kunnen zelfs schadelijk zijn voor je paard wanneer hij van deze beestjes af wil komen. In deze blog lees je wat je kunt doen om de zomer voor jou en je paard zo aangenaam mogelijk te maken.
Meer informatie

Gastblog QHP: Met deze outfit ben jij zomer-proof

woensdag, 20 mei 2020

Het zonnetje schijnt weer! Vorig jaar hadden we een paar hittegolven, dus we laten ons dit jaar niet verrassen. Met zulk weer is trainen, stallen uitmesten en andere klusjes geen pretje. Gelukkig zijn er genoeg zomerse outfits die zorgen voor een comfortabele dag.
Meer informatie

Gastblog Bucas: De Sunshower

maandag, 18 mei 2020

Soms vraag je jezelf al af welke jas je ’s ochtends moet aantrekken. Je wilt niet teveel zweten tijdens inspanning, maar ook niet rillen van de kou als je stilstaat. Vaak is het ’s ochtends een stuk kouder dan in de middag dus de juiste jas kiezen is vaak lastig. De juiste deken voor je paard kiezen is nog moeilijker. Uiteraard heeft Bucas daar een oplossing voor.
Meer informatie

|| VIDEO || Hoe maak je een KÜR OP MUZIEK? | Epplejeck Kür op muziek - WeAllRide

woensdag, 13 mei 2020

In deze video laten Joanne en haar topper Popeye zien hoe je een perfecte Epplejeck Kür op muziek maakt en rijdt. Ze geeft je allerlei tips en tricks om de juiste muziek te kiezen, een goede proef te rijden en zorgen dat het er op beeld goed uitziet.
Meer informatie

Gastblog PMO: Levend gewicht schatten

dinsdag, 12 mei 2020

Afgelopen vrijdag liet Doede van Paard Mens Onderwijs in Steenwijk je tijdens de Facebook live zien hoe je het gewicht bij paarden inschat. Daarbij beloofde hij dat hij de lesstof en het werkblad zou doorspelen.
Meer informatie

|| VIDEO || HOW TO: Verjaardagsfoto's!

donderdag, 07 mei 2020

In deze video gaan Madeleine en Steve een verjaardag fotoshoot doen. Steve is namelijk acht jaar geworden en dat moet natuurlijk grootst gevierd worden. En laat me het jullie al verraden: ze staan er prachtig op!
Meer informatie
  • van 74
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!