Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Leer je paard in 5 stappen kusjes geven

vrijdag, 05 februari 2021

Valentijnsdag heeft alles te maken met liefde, en er is niets en niemand van wie we meer houden dan onze paarden. En hoewel elk paard waarschijnlijk heel veel kusjes op zijn neus moet doorstaan van hun baasjes, zou het leuk zijn om ons paard ook wel eens een kusje aan ons terug te laten geven toch?
Meer informatie

Carrot Cake Day

woensdag, 03 februari 2021

Vandaag is het woensdag 3 februari. En dit is niet zomaar een dag want het is vandaag Carrot Cake Day! Dé perfecte dag om je favoriete viervoeter te verrassen met een heerlijke worteltjestaart waarbij hij zijn hoefjes af zal likken.
Meer informatie

Gastblog VITALstyle: Langetermijn effecten dunne mest onderschat’

woensdag, 27 januari 2021

Dunne mest of diarree kan altijd voorkomen bij je paard. Maar als de mest wekenlang dun blijft, of er na het mesten steeds (veel) mestwater mee komt, is er meer aan de hand en tijd om actie te ondernemen. Er is dan sprake van een disbalans in de darmen, wat invloed heeft op de algehele weerstand van je paard. Vooral bij voerwisselingen, na het ontwormen of een antibioticakuur kan de darmflora van je paard uit balans raken.
Meer informatie

Binnenkort Epplejeck Duiven

woensdag, 20 januari 2021

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat wij deze maand van start zijn gegaan met het bouwen van ons nieuwe Epplejeck filiaal in Duiven! Nog een Epplejeck filiaal erbij betekent nóg meer paardenspullen. Jippie!
Meer informatie

Pavo Health Boost voor de beste weerstand

woensdag, 20 januari 2021

Wat moet je doen bij een verhuizing of een andere prominente verandering in de omgeving van je paard? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Meer informatie

Pavo Fertile: alles voor een drachtige merrie

woensdag, 13 januari 2021

We kunnen er allemaal van genieten; een weiland met merries en veulentjes. Zelfs de stoerste mannen hebben een klein “aw…” momentje als ze voorbij rijden. Maar soms is het best lastig om je merrie drachtig te krijgen.
Meer informatie
  • van 85
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!