Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

|| VIDEO || HOW TO: Verjaardagsfoto's!

donderdag, 07 mei 2020

In deze video gaan Madeleine en Steve een verjaardag fotoshoot doen. Steve is namelijk acht jaar geworden en dat moet natuurlijk grootst gevierd worden. En laat me het jullie al verraden: ze staan er prachtig op!
Meer informatie

|| VIDEO || Doe samen met Joanne mee aan de Epplejeck Kür op muziek

woensdag, 06 mei 2020

In deze video heeft Joanne leuk nieuws. Vind je een Kür op muziek prachtig om naar te kijken? Of wil je fit blijven en trainen met een doel? Je kan namelijk nu op je eigen niveau meedoen aan een Kür op muziek.
Meer informatie

Moederdag komt eraan!

maandag, 04 mei 2020

Nog minder dan één week en het is al Moederdag. Maar hoe kun je jouw moeder in het zonnetje zetten als ze zelf het zonnetje is?
Meer informatie

Gastblog Sprenger: Wat is het effect van een spoor met een glad wieltje?

vrijdag, 01 mei 2020

Wil jij ook verfijnd communiceren met je paard? Er zijn ontzettend veel verschillende sporen op de markt met elk een eigen inwerking. Wielsporen kunnen er voor het oog misschien grof uit zien wanneer je hier niet bekend mee bent, maar juist deze sporen zijn erg vriendelijk.
Meer informatie

Pilling: wat is het en wat kun je er aan doen?

woensdag, 29 april 2020

Je kent het wel: pilling op je favoriete rijbroek of je paard haar lievelingszadeldek. Betekent dit nou dat je dure jas eigenlijk van slechte kwaliteit is? Veel mensen denken dat, maar dat is absoluut niet het geval!
Meer informatie

Gastblog Bucas: De ideale deken voor wisselvallige zomers

woensdag, 29 april 2020

We hebben regelmatig last van wisselvallig weer. ’s Ochtends met je winterjas in de mist de stal uitmesten en ’s middags zwetend in een shirtje rijden. Op maandag regent het pijpenstelen en op dinsdag hebben we weer tropische temperaturen. De beslissing over welke deken bij je paard op moet doen, kan dus erg lastig zijn.
Meer informatie
  • van 74
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!