Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Tip van een EJ-er Klambu Gel

maandag, 31 augustus 2015

Deze week een tip van Miranda van Logistiek: Tja, schurende paarden. Elke eigenaar van een paard met jeuk zal er alles aan willen doen om de jeuk onder controle te krijgen, ik dus ook. Mijn merrie mag geen 'eczemer' genoemd worden, maar schuurt wel haar staartwortel kaal. Bijna tot bloedens toe. Ook heeft ze schuurplekjes bij haar manenkam, achter haar oren en haar voorpluk. Ter preventie staat ze van maart tot oktober onder een goede vliegendeken en heb ik haar voermanagement erop aangepast, maar toch haal ik de jeuk er niet volledig mee weg.
Meer informatie

Epplejeck absolute winnaar Bit Advertentieverkiezing

zondag, 30 augustus 2015

'Wat voor advertentie zullen we maken om Bit in het zonnetje te zetten?’ En: ‘Het moet wel iets ludieks, iets typisch Epplejeck zijn.’ Dit waren de eerste reacties die door het kantoor zweefden toen we deze opdracht kregen; maak de meest grapppige, stijvolle en opvallende advertentie ter ere van het 20-jarig bestaan van Bit Magazine.
Meer informatie

Gastblog: even voorstellen Mara van Pumps & Paarden

woensdag, 12 augustus 2015

Gastblog Pumps & Paarden: even voorstellen! Yes, mijn eerste gastblog voor Epplejeck! Toen ik gevraagd werd of ik het leuk zou vinden om gastblogger te worden, hoefde ik niet twee keer na te denken: wie wilt nou geen onderdeel zijn van de beste ruitersportzaak van Nederland?! Tuurlijk vind ik dat leuk!
Meer informatie

Tip van een EJ'er Horslyx

dinsdag, 11 augustus 2015

Met deze week een tip van Geert uit filiaal Eindhoven: Horslyx. De liksteen in verschillende smaken. Ik ben helemaal enthousiast over dit product! Ik gebruik het namelijk bij mij thuis voor de pony’s in de wei. Het is erg makkelijk dat het in een kleine, handzame verpakking zit. Onze paarden en pony’s vinden het heerlijk!
Meer informatie

Het regent, het regent, de paardjes worden nat!

dinsdag, 04 augustus 2015

Het is natuurlijk nog zomer, maar helaas zijn er ook al een aantal dagen met regen geweest. Zo ook vandaag... Daarom vond ik het tijd voor een eerste blog over de regendeken van Epplejeck. In het najaar kunnen de temperaturen soms nog best hoog zijn, maar ook dan wil je je paard beschermen tegen de regen. In dit geval kun je dan kiezen voor een regendeken zonder vulling. Een soort regenjas eigenlijk.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Uvex cap

maandag, 03 augustus 2015

Met deze week een tip van Marieke uit filiaal Groningen: ik ben heel blij met mij Uvex cap. Doordat de cap zowel in hoogte als in breedte te verstellen is, zit deze als een huis. De cap is van licht materiaal en ventileert super. Met het warme weer merk ik soms niet eens dat ik hem op heb, totdat ik in de auto stap en mijn hoofd (cap) stoot.
Meer informatie
  • van 85
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!