Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Gastblog: even voorstellen Mara van Pumps & Paarden

woensdag, 12 augustus 2015

Gastblog Pumps & Paarden: even voorstellen! Yes, mijn eerste gastblog voor Epplejeck! Toen ik gevraagd werd of ik het leuk zou vinden om gastblogger te worden, hoefde ik niet twee keer na te denken: wie wilt nou geen onderdeel zijn van de beste ruitersportzaak van Nederland?! Tuurlijk vind ik dat leuk!
Meer informatie

Tip van een EJ'er Horslyx

dinsdag, 11 augustus 2015

Met deze week een tip van Geert uit filiaal Eindhoven: Horslyx. De liksteen in verschillende smaken. Ik ben helemaal enthousiast over dit product! Ik gebruik het namelijk bij mij thuis voor de pony’s in de wei. Het is erg makkelijk dat het in een kleine, handzame verpakking zit. Onze paarden en pony’s vinden het heerlijk!
Meer informatie

Het regent, het regent, de paardjes worden nat!

dinsdag, 04 augustus 2015

Het is natuurlijk nog zomer, maar helaas zijn er ook al een aantal dagen met regen geweest. Zo ook vandaag... Daarom vond ik het tijd voor een eerste blog over de regendeken van Epplejeck. In het najaar kunnen de temperaturen soms nog best hoog zijn, maar ook dan wil je je paard beschermen tegen de regen. In dit geval kun je dan kiezen voor een regendeken zonder vulling. Een soort regenjas eigenlijk.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Uvex cap

maandag, 03 augustus 2015

Met deze week een tip van Marieke uit filiaal Groningen: ik ben heel blij met mij Uvex cap. Doordat de cap zowel in hoogte als in breedte te verstellen is, zit deze als een huis. De cap is van licht materiaal en ventileert super. Met het warme weer merk ik soms niet eens dat ik hem op heb, totdat ik in de auto stap en mijn hoofd (cap) stoot.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Equana

dinsdag, 28 juli 2015

Met deze week een tip van Afke uit filiaal Drachten: mijn paard is na haar carrière als fokmerrie nu sinds een jaar in training voor de wedstrijden. Nu wilde ik haar ondersteunen bij haar spieropbouw en herstel na de training (ook met het warme weer, de merrie zweet gauw). Ik kwam bij elektrolyten uit, maar wat mij tegen stond was dat je de brokjes bij het voer geeft. Zo plast ze de overtollige vitaminen en elektrolyten dan net zo snel weer uit.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Micklem hoofdstel

dinsdag, 21 juli 2015

Met deze week een tip van Renske uit filiaal Heemskerk: 'super!' Dat was mijn eerste reactie na het gebruiken van het Rambo Micklem hoofdstel. Dit hoofdstel is zo gevormd dat je alle gevoelige plekken van het paardenhoofd ontwijkt. Het model is zo gemaakt dat deze gelijk ligt aan de schedel van je paard, waardoor er nergens een vaste druk vandaan komt.
Meer informatie
  • van 89
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!