Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopen de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Gastblog by Lammert Haanstra: De LH Longeersingel en -staartriem

donderdag, 24 oktober 2019

In deze blog vertelt Lammert over het belang van het gebruiken van een goede longeersingel tijdens het longeren. Waar moet een goede longeersingel aan voldoen en hoe zit het precies met het gebruik van een staartriem? Na het lezen van deze blog weet je hier alles over en kun je goed voorbereid aan je longeersessie beginnen.
Meer informatie

Ben jij zichtbaar in het donker? Reflectie voor jou én je paard

donderdag, 24 oktober 2019

Je ziet het helaas nog te vaak wanneer je onderweg bent, een fietser of wandelaar zonder verlichting. Levensgevaarlijk! Het wordt ’s avonds weer vroeg donker en de kans is groot dat jij weer met je paard naar de binnenbak gaat om te trainen. Ideaal wanneer deze binnenbak op loopafstand is, maar heb jij voldoende verlichting om jezelf én je paard in het donker zichtbaar te maken? In het assortiment van Epplejeck hebben wij aan alles gedacht om te zorgen dat jij in het donker veilig met je paard op pad kunt.
Meer informatie

Sprenger by JRS: Kies het juiste springbit voor jouw paard

woensdag, 23 oktober 2019

Elke discipline heeft zijn eigen richtlijnen als het aankomt op het gebruik van bitten. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende, dat het soms lastig is om een keuze te maken. Welk bit heeft welk effect en wat past bij jouw paard? In deze blog helpen we je bij de keuze van jouw springbit.
Meer informatie

|| VIDEO || HOW TO: Bucas Recuptex + BIRTHDAY GIVEAWAY & WINNAARS BEKEND shoplog wintercollecties!

donderdag, 17 oktober 2019

EJ'er Manon is vandaag jarig, YAY! In een vorige dagvlog heeft ze jullie laten zien dat ze een aantal items van Bucas had gekregen. In deze nieuwe video gaat ze je alles vertellen over deze items uit de Bucas Recuptex Therpy lijn. Daarnaast maakt ze de winnaars bekend van de Busse en PK International setjes én wie jarig is trakteert, dus ze mag ook nog eens iets heel tofs aan jullie weggeven!
Meer informatie

Winter survival: Hoe houd jij je voeten warm en droog?

dinsdag, 15 oktober 2019

Ben jij ook helemaal klaar met koude voeten tijdens het uitmesten of paardrijden? Dan zijn goede laarzen of schoenen erg belangrijk. Het is dus tijd om na te denken over welke schoenen of laarzen je nodig hebt tijdens het winterseizoen. In deze blog kijken we naar onze favoriete (rij)laarzen en schoenen voor deze herfst en winter!
Meer informatie

Horsegear: anatomische gevormde hoofdstellen en mix&match

dinsdag, 08 oktober 2019

Heeft jouw hoofdstel zijn beste tijd gehad? Of schud je paard met zijn hoofd tijdens het rijden of wrijft hij na het rijden zijn hoofd lang het been? Misschien heb je wel het idee dat je huidige hoofdstel niet zo comfortabel is voor je paard. Waarschijnlijk heb je al enthousiaste verhalen gehoord van ruiters die een anatomisch gevormd hoofdstel gebruiken. Wil je meer weten van anatomisch gevormde hoofdstellen? In deze blog worden alle ins & outs besproken. Meet the Horsegear hoofdstellen en mix & match met verschillende, losse onderdelen.
Meer informatie
  • van 66
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!