Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Jacob Janssen - Hoe krijg ik haren uit mijn deken?

maandag, 05 november 2018

Het onderhouden van je Bucas paardendeken: dat is geen hogere wiskunde, maar soms kunnen een aantal tips wel erg handig zijn. Vandaar dat Jacob Janssen van Mobiagenturen een aantal tips heeft.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: De natuurlijke PK's, kruiden voor je paard

dinsdag, 30 oktober 2018

Heb jij er al eens aan gedacht om kruiden aan het rantsoen van je paard toe te voegen? Er bestaan veel kruiden die een positieve bijdrage aan de gezondheid van je paard kunnen leveren. Benieuwd wat daarvoor geschikte kruiden zijn? Lees dan gauw verder in alweer de vierde gastblog van HorseFitShop.
Meer informatie

Sprenger by JRS - stijgbeugels

woensdag, 24 oktober 2018

Het liefst wil jij elke dag genieten van je paard of pony. Lekker buitenrijden, trainen voor je aanstaande wedstrijd of gewoon samen op stal. Om dit te blijven doen is het niet alleen belangrijk dat je goed voor je paard zorgt, maar ook voor jezelf! Veiligheid en gebruik van goed materiaal staan daarbij voorop. Misschien verwacht je het niet direct, maar een goede stijgbeugel kan hieraan bijdragen!
Meer informatie

Pumps & Paarden: outdoorlaarzen Ariat Whytburn H20

dinsdag, 16 oktober 2018

Afgelopen winter gebruikte ik mijn warme stallaarzen van Ariat heel erg vaak, zó lekker warm! Deze winter zullen ze dan ook zeker weer uit de kast gehaald worden. Momenteel zijn de laarzen ook net binnen bij Epplejeck, nieuw in het assortiment, dus vroeg Epplejeck of ik mijn ervaringen met deze laarzen wil delen. Namens Epplejeck mag ik óók nog eens een paar laarzen weggeven! Helemaal leuk, dus lees snel verder.
Meer informatie

Vind je Buitenrit - rijlegging Epplejeck Jaime

maandag, 08 oktober 2018

Ik ben Patty Casander, oprichter van Vind je Buitenrit. Dit is hét platform waar je een buitenrit te paard kunt vinden, reviews van andere ruiters kunt lezen en een buitenrit kan reserveren. Tijdens de vele buitenritten test ik producten voor Epplejeck. Deze keer de rijlegging Jaime Siliconen.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Vijf herfsttips voor een fit en gezond najaar

dinsdag, 02 oktober 2018

In alweer de derde gastblog van HorsefitShop geven we je belangrijke tips voor het najaar, zodat jij goed voorbereid deze periode ingaat. Dus laat maar komen die herfst met zijn prachtige kleuren en ga lekker buiten trainen of het bos in met een herfstzonnetje! Helaas heeft de herfst ook een andere kant met dagenlang regen en wind. Ook voor je paard is de herfst vaak wel een dingetje: verharen, verminderde weerstand, langer op stal, enz. Dit hoeft de herfstpret uiteraard niet te bederven met onderstaande tips!
Meer informatie

Epplejeck deelt cookiebeleid uit. Sorry, niet in de vorm van Jecky haar favoriete chocoladekoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website jouw ingestelde gegevens en voorkeuren bewaard, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Super handig toch en je merkt er helemaal niets van!