Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Gastblog HorseFitShop: Heeft mijn paard beenbeschermers nodig?

dinsdag, 19 maart 2019

De keuze is reuze wanneer je beenbeschermers wilt kopen voor je paard, zowel in model als in materiaal en kleur. Maar heeft je paard wel beenbeschermers nodig en zo ja, welke dan? In deze blog lees je meer over het al dan niet gebruiken van beenbeschermers.
Meer informatie

|| VIDEO || SHOPLOG ZOMERCOLLECTIES + WIN 2 SETJES

dinsdag, 19 maart 2019

EJ'er Manon brengt jullie mee naar Epplejeck Heemskerk om samen te gaan shoppen. De nieuwe zomercollecties zijn binnen van bijvoorbeeld Ariat, Anky. Imperial Riding, Pikeur en Kingsland. Daarnaast geeft manon in een giveaway ook twee volledige (en gave!) trainingssetjes weg van de nieuwe collectie!
Meer informatie

Gastblog Bucas - Lente! Smartex Rain

woensdag, 13 maart 2019

De Smartex Rain is een oersterke wind- en waterdichte deken, ideaal dus voor de lente. Deze deken kun je het beste gebruiken tussen de +14 en 0 graden. Mocht het toch iets warmer zijn dan 14 graden, geen paniek. De deken kan tot maximaal 18 graden worden gebruikt. Bucas hanteert namelijk altijd nog een veiligheidsmarge, zodat je niet direct bij 14 graden halsoverkop van deken hoeft te verwisselen.
Meer informatie

Gastblog Puur - Hormonen

woensdag, 13 maart 2019

Veel paardeneigenaren klagen over narrige merries, die al dan niet tijdens de hengstigheid enorm kunnen veranderen. Waar je bij de ene merrie amper iets merkt, wordt een ander onberekenbaar, niet meer vooruit te branden of juist niet meer te stoppen. Een veel gehoorde klacht is dat er ook pijnsignalen merkbaar zijn bij het aansingelen of borstelen/aanraken van de buik. Ik luisterde altijd geduldig, maar omdat ik alleen ruinen had, wist ik niet waar mensen het over hadden. Tot ik mijn huidige paardje, een merrie, kreeg. Als een ware Cruella joeg zij onze kleine stippel Appaloosa op, alsof het een Dalmatiër pup was, waar zij een bontjasje van wilde maken. Gelukkig is hij veel jonger en sneller, en lijkt hij nu beter te weten hoe met haar “nukken” om te gaan. Maar er is meer mogelijk om jouw paard wat te helpen en minder heftig te maken in deze periode.
Meer informatie

|| VIDEO || Q&A met Manon | Ga ik crossen & wat te doen bij angst?!

dinsdag, 12 maart 2019

Onze EJ'er Manon beantwoordt de vragen die gesteld zijn aan haar via onze Instagram pagina. Ze praat over de Fries Apollo, angst, wedstrijden, vertrouwen en trainingsschema's.
Meer informatie

Als het paard het hoofdstel mag kiezen, staat Rambo Micklem® bridle bovenaan het lijstje!

dinsdag, 05 maart 2019

Zijn we niet allemaal bekend met schoenen of kledingstukken die toch niet helemaal lekker zitten? En vooral hoe het je dag kan beïnvloeden. Dat is hetzelfde voor je paard zijn zadel en hoofdstel. De Rambo Micklem® bridle neemt alle oncomfortabele punten van het hoofdstel weg en kan het verschil maken tussen een lastig paard en een fijn gaand paard.
Meer informatie
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!