Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Gastblog Jacob Jansen: De Bucas Recuptex Therapy deken

maandag, 14 januari 2019

Jacob Jansen van Bucas vertelt in zijn blog over de Bucas Receptex Therapy deken. Komen de spieren van je paard moeilijk op gang tijdens een training? Heeft je paard rugproblemen of regelmatig spierpijn? Bucas heeft een Recuptex Therapy deken ontwikkeld die niet alleen tal van medische problemen kan voorkomen, maar ook ondersteunt bij de behandeling van een breed scala van aandoeningen zoals: chronische artritis, spierpijn, rugproblemen, kissing spines en diverse pijnen. Lees in deze blog de precieze werking van deze therapeutische deken en de enthousiaste reacties van gebruikers.
Meer informatie

Trotseer de kou met de Thermo Overbroek

dinsdag, 08 januari 2019

Het koude seizoen brengt onvermijdelijk onstuimig weer met zich mee. Door de regenbuien en harde wind wens je dat je lekker warm en droog binnen zat. Je trainingen resulteren in bovenbenen die aanvoelen alsof ze bevroren zijn en je kan daardoor niet wachten om onder de warme douche te springen. Gelukkig hebben we een oplossing voor dit probleem, helaas neemt het ook meteen je beste excuus “Het is te koud om te rijden” weg. ;) Lees alles over de Pfiff Thermo Overbroek in deze blog.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Tips bij vuurwerkangst

woensdag, 26 december 2018

De laatste dagen van het jaar zijn weer aangebroken en we gaan knallend het jaar uit. Superleuk al die feestjes en het vuurwerk. Helaas kunnen sommige paarden dit minder op prijs stellen. Heeft jouw paard last van de knallen tijdens oud en nieuw? Lees in deze nieuwe gastblog van HorseFitShop een aantal tips, zodat ook jouw paard een leuk oud en nieuw heeft.
Meer informatie

Help, een wondje!

dinsdag, 18 december 2018

Ken je dat? Net als je naar die belangrijke wedstrijd, de clinic of fotoshoot wilt, gebeurt het: jouw paard stoot zich bij het laden of schaaft zich aan iets waar hij normaal gesproken de hele dag zonder problemen langs kan lopen. De een heeft een echte brokkenpiloot, die voortdurend iets heeft, de ander krijgt zelden met dit probleem te maken…
Meer informatie

Sprenger by JRS - overgang naar stang & trens

woensdag, 12 december 2018

Je dressuurcarrière neemt een vlucht en je mag gaan starten in de Z1! Heel leuk, maar natuurlijk ook spannend. Vanaf deze klasse is het toegestaan om met een stang en trenshoofdstel te gaan rijden. Maar hoe weet je of jij en je paard daar klaar voor zijn? En waar moet je op letten in de overgang naar een stang en trens?
Meer informatie

Pumps & Paarden - nieuw in mijn zadelkast: transportbeschermers met uitneembare voering

dinsdag, 11 december 2018

Mijn merrie Arwen zit sinds kort op zwemles; wekelijks gaat zij de aquatrainer op om nog sterker te worden. Dit betekent dus ook dat we iedere week op pad gaan met de trailer en daarom wilde ik goede transportbeschermers hebben. Ik heb gekozen de ‘Transport & Stal Boots‘ van Epplejeck en in deze blog vertel ik je waarom!
Meer informatie

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!