Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

|| VIDEO || Wat voor leuke acties hebben we deze week?? |Trainen met Popeye en Joanne

woensdag, 18 november 2020

In deze video laat Joanne haar prachtige set zien! Als je iets van die set koopt, maak je kans op 100,- euro shoptegoed. Verder traint ze hard met Popeye. Hij doet zijn uiterste best en dat is goed te zien.
Meer informatie

Gastblog Dy'on: Jouw guide door de hoofdstellen jungle

donderdag, 12 november 2020

Wie kent het niet? Je hebt een nieuw paard gekocht of je hebt er een op stal staan en bent op zoek naar een nieuw hoofdstel. Je vecht je een weg door verschillende mogelijkheden heen, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Een overaanbod aan verschillende producten in verschillende kleuren met verschillende neusbanden met glitter of toch met lak? En ze worden aangeboden tegen zulke verschillende prijzen dat je je afvraagt waar het verschil nu eigenlijk ligt.
Meer informatie

Gastblog Sprenger by JRS: Flexibele beugels voor meer rijcomfort

maandag, 02 november 2020

Flexibele stijgbeugels zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Wist jij dat de beugels van Sprenger naast hun flexibiliteit meerdere functies hebben? In deze blog vertellen we je meer over de voordelen.
Meer informatie

|| VIDEO || Hoe traint JOANNE haar jonge pony & hoe blijft ze zelf in conditie? + collectie Ariat

donderdag, 29 oktober 2020

In deze video laat Joanne de nieuwe collectie van Ariat zien. Hierin traint ze in style en comfortabel haar nieuwe jonge pony.
Meer informatie

Gastblog Schockemöhle: testen van Schockemöhle Sports hoofdstellen

dinsdag, 27 oktober 2020

Wanneer we de thuisbezorgde doos van Schockemöhle Sports opendoen, blinken ze ons tegemoet: vijf fonkelnieuwe hoofdstellen die we mogen testen. Ze maken deel uit van de drie hoofdlijnen hoofdstellen van Schockemöhle Sports: de Equitus lijn, de Anatomic lijn en de Select & Mix. Drie verschillende lijnen hoofdstellen, met verschillende mogelijkheden.
Meer informatie

Gastblog Pumps en Paarden: Dit zijn de trends van deze winter

vrijdag, 23 oktober 2020

Inmiddels liggen de najaarscollecties van alle (grote) ruitersportmerken in de winkels. Zoals ieder jaar zit daar veel donkerblauwe kleding bij, maar er zijn deze herfst ook een aantal andere trends te noemen: veel bordeaux- en paarstinten en ook veel prints.
Meer informatie
  • van 83
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!