Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Tip van een EJ'er Equana

dinsdag, 28 juli 2015

Met deze week een tip van Afke uit filiaal Drachten: mijn paard is na haar carrière als fokmerrie nu sinds een jaar in training voor de wedstrijden. Nu wilde ik haar ondersteunen bij haar spieropbouw en herstel na de training (ook met het warme weer, de merrie zweet gauw). Ik kwam bij elektrolyten uit, maar wat mij tegen stond was dat je de brokjes bij het voer geeft. Zo plast ze de overtollige vitaminen en elektrolyten dan net zo snel weer uit.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Micklem hoofdstel

dinsdag, 21 juli 2015

Met deze week een tip van Renske uit filiaal Heemskerk: 'super!' Dat was mijn eerste reactie na het gebruiken van het Rambo Micklem hoofdstel. Dit hoofdstel is zo gevormd dat je alle gevoelige plekken van het paardenhoofd ontwijkt. Het model is zo gemaakt dat deze gelijk ligt aan de schedel van je paard, waardoor er nergens een vaste druk vandaan komt.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Cowboy Magic

dinsdag, 14 juli 2015

Met deze week een tip van Iris uit filiaal Amersfoort: er is natuurlijk niets mooier dan een paard met een glanzende vacht, een volle staart en prachtige manen. Ik denk dan ook dat bijna iedereen wel een glansspray voor zijn of haar paard heeft. Sinds ik Cowboy Magic's Detangler&Shine en de Super Body Spray heb ontdekt ben ik helemaal gek van het merk!
Meer informatie

Tip van een EJ'er Dazenweg

dinsdag, 07 juli 2015

Deze week een tip van Jolanda uit filiaal Zwolle: met dit mooie weer is er niks leuker dan met je paard op pad te gaan, maar die vervelende vliegen en dazen kunnen de pret bederven. Hier hebben wij bij Epplejeck dé oplossing voor: Excellent Dazenweg. Deze spray beschermt zowel paard als ruiter tegen vliegen, muggen, dazen, wespen, horzels en teken. Dazenweg is 100% biologisch afbreekbaar en blijft tot ongeveer 6 uur op de huid zitten.
Meer informatie

Tip van een EJ'er uitrijvliegendeken Epplejeck

dinsdag, 30 juni 2015

Deze week een tip van Marleen en Marcella uit filiaal Breda: het personeel van filiaal Breda is erg enthousiast over de EJ uitrijvliegendeken.
Meer informatie

Tip van een EJ'er longeerhulp Epplejeck

dinsdag, 16 juni 2015

Met deze week longeerhulp Epplejeck katoen door Maud van logistiek: de longeerhulp van Epplejeck is een zeer fijn hulpmiddel bij het longeren. Het is gemaakt van zacht katoen. De longeerhulp is een beetje elastisch en voelt soepel aan. Bij ons op stal gebruiken we de longeerhulp ook veel.
Meer informatie