Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Chelsea boots vs Jodhpurs

zondag, 25 oktober 2015

Is het jou ook opgevallen? Misschien bij een vriendin, ergens op straat of heb je ze misschien zelf gekocht? De nieuwe Chelsea boots die helemaal hot zijn volgens de laatste trends in de fashionwereld, lijken als twee druppels water op jodhpurs uit de ruitersport!
Meer informatie

Tip van een EJ'er de Epplejeck Tolga serie

dinsdag, 20 oktober 2015

Deze week een tip van Stephanie uit filiaal Groningen over de Epplejeck Tolga serie. Een paar jaar geleden heb ik de Tolga 370 gram deken gekocht voor mijn paard. Omdat ik haar ieder jaar scheer heb ik een deken nodig die goed warm is. Ze staat namelijk de hele winter overdag buiten. In de vrieskou en sneeuw heeft mijn paard het lekker warm, 's avonds op stal blijft deze deken goed ademen zodat de overtollige warmte weg kan. De dekens van de Epplejeck Tolga-serie zijn perfect voor verschillende temperaturen.
Meer informatie

Tip van een EJ'er het scheren van een paard

dinsdag, 20 oktober 2015

Deze week een tip van Paulien uit filiaal Drachten: het is weer de tijd van het jaar, mijn paard begint op een pluizenbol te lijken! Omgevingstemperatuur en (zon)licht zijn van invloed op het aanmaken van de wintervacht van je paard. Nu de dagen korter worden en de temperatuur begint te dalen, krijgen de hersenen van je paard een seintje en treed er verandering op in de hormonen die zorgen voor de haargroei. De haargroei van je paard wordt hierdoor voller en dikker en hij zet zijn haren omhoog zodat er luchtcirculatie tussen kan komen. Hij trekt als het ware zijn eigen winterjas aan. Heel handig, zo’n eigen gemaakte winterjas, alleen iets minder handig wanneer je je paard in de winter door wilt blijven trainen. Hij kan zijn ei nn n bgen gemaakte winterjas namelijk niet even uit doen als jij wilt gaan trainen, waardoor hij het snel warm krijgt en gaat zweten. En tegen de tijd dat al het natte zweet in die dikke vacht is opgedroogd ben je heel wat rondjes uitstappen verder! Hopende dat hij het in de tussentijd niet koud gekregen heeft, want je wilt natuurlijk geen stijve spieren of een verkouden of ziek paard.
Meer informatie

Opening Epplejeck Rotterdam groot succes!

donderdag, 15 oktober 2015

Nee het was geen Apple Store, maar een EppleJECK SUPERSTORE die gisteren haar deuren opende in Rotterdam! Al kwamen de uitzinnige taferelen wel verdacht veel overeen. De eerste klanten stonden ’s ochtends in alle vroegte al voor de deur, er zeker van te zijn dat ze bij de gelukkige eerste 250 klanten zaten die een rijbroek voor 1 euro kregen!
Meer informatie

Gastblog Mara van Pumps & Paarden

dinsdag, 06 oktober 2015

MUST READ: 3 tips om het op stal beter te maken! Sommige dingen op stal kunnen nou eenmaal beter, makkelijker en/of efficiënter. Pumps & Paarden geeft 3 simpele tips!
Meer informatie

Opening Epplejeck Rotterdam donderdag 15 oktober!

dinsdag, 06 oktober 2015

Jaja, het hoge woord is er uit! Op donderdag 15 oktober om 14:00 uur opent Epplejeck Rotterdam officieel haar deuren! Zoals je van Epplejeck gewend bent, laten wij dit niet onopgemerkt voorbij gaan en zijn er super veel feestacties! Zo krijgen de eerste 250 klanten een Epplejeck rijbroek voor maar 1 euro! Er worden gratis goodiebags uitgedeeld en je kunt een zadel winnen! Natuurlijk zijn er daarnaast ook nog héél veel kortingsaanbiedingen, maar die houden wij nog eventjes geheim.
Meer informatie