Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 

||VIDEO|| ABC CHALLENGE | Met Joanne Neidhofer Horses

dinsdag, 25 juni 2019

In deze video daagt EJ'er Manon Joanne van het YouTube kanaal Joanne Neidhöfer Horses uit voor de ABC Challenge. Hierbij moet Joanne alles wat ze normaal gesproken met haar pony's doet in alfabetische volgorde uitvoeren.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: het is zover; hitte, zweten en elektrolyten

dinsdag, 25 juni 2019

Hebben jij en je paard de afgelopen dagen ook zweterige momenten gekend tijdens het trainen? Liep het zweet onder je cap vandaan in straaltjes langs je gezicht en leek je paard regelrecht van een schuimparty te komen, doordat hij helemaal wit was van het schuimende zweet? Je zweet om je warmte kwijt te kunnen, maar wist je ook dat door zweten belangrijke mineralen het paardenlichaam verlaten? We vertellen je er graag meer over in deze blog.
Meer informatie

Gastblog Puur - Magnesium

dinsdag, 18 juni 2019

Als er een supplement is waar veel over gevraagd en geschreven wordt, is het wel magnesium.
Meer informatie

Dazenval: pak het probleem groots aan! *video*

dinsdag, 18 juni 2019

Dazen vormen in de maanden juli en augustus een ware plaag en zijn niet van onze viervoeters af te slaan! De dazenval is daarom deze zomer onmisbaar en zal ook jouw topper een rustige zomer bezorgen. Maar wist je dat de dazenval niet alleen het huidige dazen probleem in het weiland aanpakt, maar ook op het lange termijn voordelen heeft?
Meer informatie

||VIDEO|| NIEUWE EJ VLOGGER?! | Even voorstellen

dinsdag, 11 juni 2019

In deze video stelt de nieuwe Epplejeck vlogger zich aan jullie voor: Jolijn! Jolijn gaat net als EJ'er Manon superleuke vlogs en handige how-to's maken voor op dit kanaal. In deze video stelt ze haar paarden en zichzelf aan jullie voor!
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: nieuwe cap met speciale binnenschaal

dinsdag, 11 juni 2019

Hebben jullie de nieuwste cap van Back on Track al gezien? Deze cap heeft een speciale binnenschaal en zou daarmee de kans op hersenletsel verkleinen. In dit artikel vertel ik er meer over!
Meer informatie
  • van 61
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!