Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

De 12 stappen van online bestellen...

dinsdag, 16 juni 2020

Eigenlijk gaat het online shoppen bij iedereen hetzelfde. Wij hebben voor jou de herkenbare momenten uitgedrukt in de leukste gif-jes!
Meer informatie

Wat moet ik doen om mijn stal te onderhouden?

maandag, 15 juni 2020

Aan het begin, en in een oogopslag, lijkt het niet zo’n probleem: je stal netjes en veilig houden. Het bijhouden van alle verantwoordelijkheden daarentegen wel. Regelmatig onderhoud en verbeteringen helpen om het zo simpel en geordend mogelijk te houden. Ook zorgt dit voor minder kosten en uiteindelijk minder tijd.
Meer informatie

|| VIDEO || ZOMER FASHION CHALLENGE met Anne!

vrijdag, 12 juni 2020

In deze video gaan Joanne en Anne een fashion challenge doen. Ze gaan allebei opzoek naar het leukste setje voor op Jecky en de leukste wint!
Meer informatie

Romy rijdt voor het eerst met eQucik Flexia beugels!

donderdag, 11 juni 2020

De evolutionaire stijgbeugels van eQuick Flexia geven jou als een ruiter en goede stabiliteit in iedere positie. Hierdoor wordt de druk op de enkels en knieën verminderd. EJ’er Romy heeft de beugels getest, voldoen ze echt aan de verwachtingen?
Meer informatie

|| VIDEO || SERIE: Vrijheidsdressuur afl. 2 Spagaat & buiging!

donderdag, 04 juni 2020

In deze video laat Madeleine zien hoe ze Steve heeft geleerd hoe hij een spagaat doet. Vanuit deze houding is het gemakkelijk om je paard meerdere oefeningen te leren en daarom een must tijdens vrijheidsdressuur.
Meer informatie

Top 5 staycations voor jou en je paard

woensdag, 27 mei 2020

Kamperen in het weiland, zonnen in de buitenbak of afkoelen met de tuinslang, hoe jouw staycation er deze zomer ook uitziet, we got you. Met de juiste middelen wordt een staycation met je paard namelijk dubbel zo leuk! We hebben daarom onze top 5 staycation-bestemmingen voor jou op een rij gezet.
Meer informatie
  • van 77
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!