Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Puur - Peesblessures

donderdag, 20 september 2018

Een peesblessure, je hoort het helaas vaak bij paarden. Hoe kan dat toch? De meeste pezen in het lichaam vormen de overgang tussen spieren en botten. Een pees is opgebouwd uit bundels met peesvezels. De peesvezels zijn onderling met elkaar verbonden door een verbindingsstof (collageen).
Meer informatie

Bucas - Smartex Rain

donderdag, 20 september 2018

We hebben alweer een aantal regenbuitjes achter de rug. Op zich geen ramp, dan kunnen de bomen en de grasvelden weer een beetje bijkomen van de extreme droogte. Want zeg nou zelf, wat was het een prachtige zomer!
Meer informatie

Vind je Buitenrit - handschoenen Epplejeck Negombo

dinsdag, 28 augustus 2018

Ik ben Patty Casander, oprichter van Vind je Buitenrit. Dit is hét platform waar je een buitenrit te paard kunt vinden, reviews van andere ruiters kunt lezen en een buitenrit kan reserveren. Tijdens de vele buitenritten test ik producten voor Epplejeck.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Ik ga op wedstrijd en neem mee ... een therapeutische deken!

maandag, 20 augustus 2018

Dit is alweer de tweede gastblog die HorseFitShop mag schrijven voor Epplejeck. Deze keer gaan we je wat vertellen over therapeutische dekens. Je hebt er vast al weleens van gehoord maar weet je ook wat een therapeutische deken voor je paard kan doen en hoe het precies werkt? Ontdek het in deze blog!
Meer informatie

Pumps & Paarden - 15 rijleggings voor ELK budget (zelfs eentje voor €19,95!)

dinsdag, 14 augustus 2018

Als je Pumps & Paarden al een lange tijd volgt, dan weet je je misschien wel dat ik in april 2016 een artikel schreef over rijleggings. Ik had er eentje gekregen van een Amerikaans merk en ik was er zó blij mee. Het zat véél lekkerder dan een normale rijbroek!
Meer informatie

Koelen maar!

woensdag, 08 augustus 2018

De zomer is in volle gang, met hoge temperaturen als gevolg. Voor ons erg lekker om buiten in de zon te rijden, voor je paard soms iets minder. Maar met de juiste aandacht en een goede cooling down hoeft dit geen probleem te zijn!
Meer informatie

Epplejeck deelt cookiebeleid uit. Sorry, niet in de vorm van Jecky haar favoriete chocoladekoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website jouw ingestelde gegevens en voorkeuren bewaard, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Super handig toch en je merkt er helemaal niets van!