Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Bucas - paardendeken trekt scheef, wat nu?!

dinsdag, 04 december 2018

Het komt regelmatig voor dat een (Bucas) paardendeken scheef gaat liggen. Is dit bij jou het geval of heb je dit wel eens meegemaakt? Dan moet je deze blog zeer zeker even lezen.
Meer informatie

Vind je Buitenrit - vest Epplejeck Catelyn

woensdag, 28 november 2018

Ik ben Patty Casander, oprichtster van Vind je Buitenrit. Dit is hét platform waar je een buitenrit te paard kunt vinden, reviews van andere ruiters kunt lezen en een buitenrit kan reserveren. Tijdens de vele buitenritten test ik producten voor Epplejeck. Deze keer het vest Epplejeck Catelyn.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Slow down, over slowfeeders en hooinetten

dinsdag, 27 november 2018

Het is de periode van slechter weer en kortere dagen. De tijd van langer op stal staan is voor veel paarden weer aangebroken, dus je paard kan minder lang in het land gras eten en verveling ligt op de loer. Voldoende ruwvoer van goede kwaliteit is erg belangrijk voor paarden. Het ruwvoer aanbieden in een slowfeeder of hooinet kan een oplossing zijn. In alweer de vijfde gastblog van HorseFitShop vertellen wij je alles over slowfeeders en hooinetten.
Meer informatie

Coen van Charles Owen: ElumenAyr

dinsdag, 27 november 2018

Coen van Charles Owen stelt ons voor aan één van zijn favoriete veiligheidshelmen van Charles Owen; de ElumenAyr. De eerste veiligheidshelm in het Charles Owen assortiment met volledige ventilaties en sparkly uiterlijk!
Meer informatie

Puur - gevoelige kootholtes

woensdag, 21 november 2018

De weerstand van de paarden daalt in het najaar vaak door wisseling van vacht en seizoen, waarbij voor de paarden die van buiten naar binnen gaan, meespeelt dat ze extra stress ondervinden. En dat geeft ook weer een verminderde weerstand. Omdat ze vaak wat meer in nattigheid staan in deze periode (regen, modder, urine) komt mok dan ook het meeste voor in deze periode. Paarden met een dik behang lopen vanwege het broei-effect onder de haren extra risico op het krijgen van mok. Maar ook in de zomer komt mok voor: veel zonlicht in combinatie met 'irriterende' stoffen in de voeding kunnen in droge en zonnige periodes zorgen voor mok. Witte benen zijn vaak meer gevoelig voor mok.
Meer informatie

Jacob Janssen - Hoe krijg ik haren uit mijn deken?

maandag, 05 november 2018

Het onderhouden van je Bucas paardendeken: dat is geen hogere wiskunde, maar soms kunnen een aantal tips wel erg handig zijn. Vandaar dat Jacob Janssen van Mobiagenturen een aantal tips heeft.
Meer informatie

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!