Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


QHP Actieweek bij Epplejeck

dinsdag, 04 april 2017

Heb je de nieuwste collectie van QHP al gezien? Er zit voor iedereen wel wat bij. Of je nu houdt van heel opvallend, of het toch liever wat subtieler hebt. Kijk snel verder voor de musthaves voor jou en je paard die je nu bij Epplejeck kunt shoppen!
Meer informatie

Zomereczeem Vs. Bucas

maandag, 27 maart 2017

Staart- en maneneczeem (SME), ook wel zomereczeem genoemd, is een huidaandoening bij paarden en pony’s die hevige jeuk veroorzaakt. Kleine mugjes bijten jouw paard en leggen eitjes in de oppervlakkige huid. De allergische reactie die zomereczeem veroorzaakt komt door het speeksel van de culicoïdemuggen, ook wel knutten genoemd. De culicoïdemuggen zijn actief vanaf het vroege voorjaar tot ongeveer november, afhankelijk van het weer. Je ziet de mug voornamelijk met vochtig, drukkend en windstil weer in bosrijke en vochtige gebieden. Ze zijn met name actief tijdens de uren rond zonsopgang en zonsondergang.
Meer informatie

F.R.A. actieweek bij Epplejeck

woensdag, 22 maart 2017

F.R.A. staat voor Freedom Riding Articles en heeft een aantal innovatieve producten in het assortiment die hieronder kort worden toegelicht, waaronder de hoefrasp en verschillende bitloze hoofdstellen.
Meer informatie

Jouw wedstrijd tenue voor het outdoorseizoen

woensdag, 22 maart 2017

Binnenkort start het outdoorseizoen en kunnen we buiten weer lekker los! Welke discipline je ook beoefent, iedereen wil op zijn best in de ring verschijnen. Jouw wedstrijdtenue kan laten zien wie je bent. Houd je van een klassieke look, een basic uitstraling of kunnen er voor jou niet genoeg glitters op jouw outfit zitten? Je wedstrijdtenue is de gelegenheid om uit te pakken! Met de nieuwe KNHS reglementen per 1 april 2017 is het dragen van een zomertenue een vrije keuze bij outdoorwedstrijden. Dit betekent dat je zelf mag beslissen of je jouw rijjasje uitlaat tijdens de proef en dat je ook met een gilet of bodywarmer mag starten.
Meer informatie

Gastblog Mara Pumps & Paarden → De nieuwe Eskadron collectie

dinsdag, 14 maart 2017

Deze week deelt Mara van Pumps & Paarden met ons wat haar favoriete items uit de nieuwe Eskadron collectie zijn en laat ze ons weten op wie zij gaat stemmen voor de Horses Ruitersportwinkel van het Jaar verkiezing:
Meer informatie

Gastblogger Advocate Monica → schade aan paard tijdens buitenrit: wie is er aansprakelijk?

woensdag, 08 maart 2017

Inmiddels is het bijna weer tijd voor de lente en zijn de kansen op een buitenrit met een zonnetje steeds groter. De ruiterpaden worden voor zover mogelijk weer bijgewerkt of er wordt onderhoud gepleegd, maar zijn daarmee alle risico’s uit de weg? Helaas niet!
Meer informatie
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!