Wensenlijst Categorieën

Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Afterpay: eerst kijken dan kopen

dinsdag, 01 september 2015

Ben je heerlijk online aan het shoppen maar heb je nou net je pinpas niet bij de hand? No worries, bij Epplejeck kun je gemakkelijk en veilig achteraf betalen. Kies tijdens het bestelproces voor Afterpay en je ontvangt na het afronden van je bestelling per mail je digitale factuur. Handig toch?!
Meer informatie

Epplejeck breidt uit

dinsdag, 01 september 2015

Wij hebben super nieuws! Zeer binnenkort opent Epplejeck een nieuw filiaal. Alle Epplejeck klanten in omgeving Zuid-Holland, jullie gebeden zijn gehoord, want in oktober opent Epplejeck haar nieuwe deuren in Rotterdam! In de afgelopen maanden hebben wij niet stil gezeten, want met de opening van dit achtste Epplejeck filiaal in Rotterdam zijn wij nog niet klaar.
Meer informatie

Tip van een EJ-er Klambu Gel

maandag, 31 augustus 2015

Deze week een tip van Miranda van Logistiek: Tja, schurende paarden. Elke eigenaar van een paard met jeuk zal er alles aan willen doen om de jeuk onder controle te krijgen, ik dus ook. Mijn merrie mag geen 'eczemer' genoemd worden, maar schuurt wel haar staartwortel kaal. Bijna tot bloedens toe. Ook heeft ze schuurplekjes bij haar manenkam, achter haar oren en haar voorpluk. Ter preventie staat ze van maart tot oktober onder een goede vliegendeken en heb ik haar voermanagement erop aangepast, maar toch haal ik de jeuk er niet volledig mee weg.
Meer informatie

Epplejeck absolute winnaar Bit Advertentieverkiezing

zondag, 30 augustus 2015

'Wat voor advertentie zullen we maken om Bit in het zonnetje te zetten?’ En: ‘Het moet wel iets ludieks, iets typisch Epplejeck zijn.’ Dit waren de eerste reacties die door het kantoor zweefden toen we deze opdracht kregen; maak de meest grapppige, stijvolle en opvallende advertentie ter ere van het 20-jarig bestaan van Bit Magazine.
Meer informatie

Gastblog: even voorstellen Mara van Pumps & Paarden

woensdag, 12 augustus 2015

Gastblog Pumps & Paarden: even voorstellen! Yes, mijn eerste gastblog voor Epplejeck! Toen ik gevraagd werd of ik het leuk zou vinden om gastblogger te worden, hoefde ik niet twee keer na te denken: wie wilt nou geen onderdeel zijn van de beste ruitersportzaak van Nederland?! Tuurlijk vind ik dat leuk!
Meer informatie

Tip van een EJ'er Horslyx

dinsdag, 11 augustus 2015

Met deze week een tip van Geert uit filiaal Eindhoven: Horslyx. De liksteen in verschillende smaken. Ik ben helemaal enthousiast over dit product! Ik gebruik het namelijk bij mij thuis voor de pony’s in de wei. Het is erg makkelijk dat het in een kleine, handzame verpakking zit. Onze paarden en pony’s vinden het heerlijk!
Meer informatie

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!