Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 

NAF in the spotlight: NAF Oestress 5 star

dinsdag, 25 april 2017

Deze week staat het merk NAF in the picture bij Epplejeck en in deze blog wordt door Lars van NAF (Natural Animal Feeds) Nederland het product Oestress verder toegelicht. Zeker in deze tijd van het jaar kan jouw merrie last hebben van haar hormonen en dit kan ze uiten in een humeurig gedrag. Heeft jouw merrie regelmatig last van moodswings en kan ze wel extra ondersteuning gebruiken? Dan biedt NAF Oestress Liquid wellicht een oplossing. Dit vloeibare supplement ondersteunt op natuurlijke wijze de cyclus van merries en richt zich op de diepere oorzaken van het ongemak dat zich kan uiten in stemmingswisselingen.
Meer informatie

Gastblog Mara Pumps & Paarden → Tried & Tested: Gevlochten dressuurteugels van leer

dinsdag, 25 april 2017

In de rubriek Tried & Tested van Pumps & Paarden schrijft Mara reviews over producten die ze uitvoerig heeft gedragen en/of uitgeprobeerd. Zo hoef jij nooit meer een miskoop te doen! Deze keer: Gevlochten dressuurteugels van leer!
Meer informatie

Gastblogger Advocate Monica → eigendom paard: eenvoudig vast stellen of niet?

woensdag, 19 april 2017

In de afgelopen periode zijn er opnieuw verschillende discussies gerezen over het eigendom van paarden. De kwestie rond het paard van fokker de heer Van den Hurk is daar één van. De reden hiervoor is dat het vaststellen van het eigendom van een paard niet zo eenvoudig is. In Nederland kennen wij geen algemeen register om het eigendom van paarden te kunnen vastleggen/aflezen. Dit brengt nogal wat moeilijkheden met zich mee.
Meer informatie

Zomer in je bol met de nieuwe Ariat zomercollectie

dinsdag, 11 april 2017

Het merk Ariat staat nooit stil! Ze staan bekend als voorloper op het gebied van footwear door de pasvorm, kwaliteit en comfortabele zolen, maar daarnaast staan ze ook niet stil met hun kledingcollectie. Ook dit zomerseizoen hebben ze een collectie vol sportieve items met bijzondere, technische en innovatieve features waardoor het dragen van deze kleding een feestje is! Hieronder vind je een paar fijne items uit de collectie van dit seizoen.
Meer informatie

QHP Actieweek bij Epplejeck

dinsdag, 04 april 2017

Heb je de nieuwste collectie van QHP al gezien? Er zit voor iedereen wel wat bij. Of je nu houdt van heel opvallend, of het toch liever wat subtieler hebt. Kijk snel verder voor de musthaves voor jou en je paard die je nu bij Epplejeck kunt shoppen!
Meer informatie

Zomereczeem Vs. Bucas

maandag, 27 maart 2017

Staart- en maneneczeem (SME), ook wel zomereczeem genoemd, is een huidaandoening bij paarden en pony’s die hevige jeuk veroorzaakt. Kleine mugjes bijten jouw paard en leggen eitjes in de oppervlakkige huid. De allergische reactie die zomereczeem veroorzaakt komt door het speeksel van de culicoïdemuggen, ook wel knutten genoemd. De culicoïdemuggen zijn actief vanaf het vroege voorjaar tot ongeveer november, afhankelijk van het weer. Je ziet de mug voornamelijk met vochtig, drukkend en windstil weer in bosrijke en vochtige gebieden. Ze zijn met name actief tijdens de uren rond zonsopgang en zonsondergang.
Meer informatie
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!