Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 


Nooit meer kalkoenen draaien op een stressvol wedstrijdterrein!

woensdag, 30 maart 2016

Het outdoorseizoen gaat weer van start! Naast zonnige grasvelden betekent dit ook weer kalkoenen draaien. Voor sommige nogal een uitdaging. Want iedereen kent het probleem van kalkoenen draaien op een stressvol wedstrijdterrein. Je paard blijft niet stilstaan, wil zijn been niet optillen en als je de kalkoen bijna ingedraaid hebt springt hij opzij. Nogal een hele onderneming dus!
Meer informatie

Indoor Tentenkamp XXL Drachten

woensdag, 23 maart 2016

Epplejeck ruimt op! En niet zo'n beetje ook. De lente is begonnen en daarom is het tijd voor een super voorjaarsschoonmaak in de vorm van twee absolute MEGA sales! Kom jij ook koopjes scoren vanaf 1 euro en profiteren van kortingen tot 75% in het magazijn in Drachten?
Meer informatie

Gastblogger: Advocaat Monica van Praktijkgroep Hippisch Recht → Wie moet betalen

woensdag, 24 februari 2016

Nagenoeg iedereen weet dat de kans bestaat dat iets of iemand beschadigd raakt doordat een paard onverwachts iets doet. Aangezien een paard zelf geen schade kan vergoeden, heeft de wetgever voorzien in een risicoaansprakelijkheid. Dat wil zeggen dat de eigenaar van een paard aansprakelijk is voor alle gevallen van schade die het gevolg zijn van acties van het paard die het paard uit eigen beweging uitvoerde. Dit reikt behoorlijk ver en dat zal ik aan de hand voor een voorbeeld toelichten.
Meer informatie

Nieuwe dressuurproevenboekje 2016: alles wat je moet weten

woensdag, 17 februari 2016

A-X binnenkomen in arbeidsdraf, X halthouden en groeten. O wacht, niet meer halthouden en groeten..? Een gemiddelde dressuur freak heeft er waarschijnlijk al wat over gehoord, maar op 1 april gaan de nieuwe dressuurproeven in. Dit roept vragen op. We hebben daarom een aantal belangrijke veranderingen voor jou op een rijtje gezet.
Meer informatie

Gastblogger: Mara van Pumps & Paarden → TREND: Het customizen van je rijoutfit + win een rijjasje van BR!

dinsdag, 02 februari 2016

Van losse capcovers om je cap een nieuwe look te geven, tot rijjasjes waarvan je de kraag en zakken kunt verwisselen: het customizen van je rijoutfit wordt steeds bekender en is dan ook dé trend van dit moment! Voor de prijs van één rijjasje, kun je gemakkelijk regelmatig van look wisselen. Bij bijvoorbeeld het Monaco Softshell jasje van BR kun je helemaal zelf bepalen welke kleur kraag en zakjes je neemt. Ben je de rode details zat? Dan zet je er gewoon een blauw kraagje en zakken op, zonder direct weer een heel nieuw jasje te moeten aanschaffen. Ik ben fan!
Meer informatie

Gastblogger: Quillemette van Paard & Lifestyle → Review Outdoordeken Epplejeck Extreme

dinsdag, 26 januari 2016

Vorige week waren de temperaturen plots gedaald en dan worden de dikkere dekens weer uit de kast gehaald. Nederland kleurde zelfs op sommige plekken mooi wit en de schaatsen konden weer uit het vet gehaald worden. Maar dat de temperaturen plots kunnen schommelen bleek wel toen afgelopen maandag de warmste dag in de geschiedenis gemeten werd voor 25 januari. Wat de winter ons verder gaat brengen is nog een groot raadsel, maar mochten de temperaturen weer dalen en je bent op zoek naar een winterdeken, lees dan verder. Ik mocht namelijk de Epplejeck Extreme 300 gram deken testen.
Meer informatie
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!