Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopOranje shop en de Gentlemen's Club. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look en lees hier onze nieuwste blogs!
 

Gastblog Mara Pumps & Paarden → Tried & Tested: mooie jeans rijbroek onder €60,- (+win 'm zelf)

woensdag, 07 juni 2017

In de rubriek Tried & Tested van Pumps & Paarden schrijft Mara reviews over producten die ze uitvoerig gedragen en/of uitgeprobeerd heeft. Zo hoef jij nooit meer een miskoop te doen! Dit keer: een jeans rijbroek die niet duurder is dan €60!
Meer informatie

Gastblogger Advocate Monica → gebruiksdoel bij aanschaf/verkoop paard: vermelden loont!

dinsdag, 30 mei 2017

In kwesties rondom de verkoop van paarden komt het begrip non-conformiteit naar voren. Een paard is non-conform op het moment dat het paard niet over de eigenschappen beschikt die het dier dient te hebben voor het overeengekomen gebruik. Dit gebruik wordt vastgesteld aan de hand van het gebruiksdoel van het paard. Uiteraard dient een dressuurpaard over andere eigenschappen te beschikken dan een recreatiepaard. Dat men er goed aan doet om het gebruiksdoel en eventuele medische bemerkingen aan het paard vast te leggen in de koopovereenkomst blijkt opnieuw uit een uitspraak van de Rechtbank Rotterdam.
Meer informatie

Gastblog GPA → Speed Air 4S Redline

woensdag, 24 mei 2017

Jacob Jansen vertelt in deze blog over de GPA Speed Air 4S veiligheidshelm met het unieke Redline 4S systeem. Deze veiligheidshelm heeft een aantal unieke features die zorgen dat de 4S uniek is in zijn soort. Iedere ruiter weet hoe belangrijk het dragen van een cap is en dat het comfort ook niet vergeten moet worden, zoals de ventilatie, materiaal en de pasvorm. Gelukkig kan je vandaag de dag kiezen uit heel veel verschillende veiligheidshelmen. Er is voor iedereen een perfecte cap, maar wat maakt de GPA Speed Air 4S zo bijzonder?
Meer informatie

Gastblog F.R.A.®: Loswerktouwen

dinsdag, 23 mei 2017

Freedom Riding Articles, oftewel F.R.A.® neemt ons mee in hun wereld van respect, vertrouwen, luisteren en kijken. Deze principes liggen aan de onvoorwaardelijke basis van elke vorm van omgang met je paard. Deze week gaat de blog het over het loswerktouw F.R.A.® Jarn
Meer informatie

Gastblog F.R.A.®: rijden met de rijring

maandag, 22 mei 2017

Freedom Riding Articles, oftewel F.R.A. neemt ons mee in hun wereld. Respect, vertrouwen, luisteren en kijken ligt aan de onvoorwaardelijke basis van elke vorm van omgang met je paard. Deze week gaat het over het rijden met een F.R.A. rijring
Meer informatie

Review van EJ-ers Eva & Rian: stijgbeugelhoesjes BR

dinsdag, 16 mei 2017

Je kent het wel, je beugels zijn eigenlijk zo vies dat je deze niet op je zadel wilt opsteken omdat ze anders je zadel beschadigen. Modder en andere vieze nattigheid krijgen alle kans om in het leer van je zadel te trekken en laten nare vlekken achter. EJ-ers Rian en Eva herkennen dit probleem en waren maar al te blij dat zij de stijgbeugelhoesjes van BR mochten testen. In deze review vertellen zij over hun belevingen met de stijgbeugelhoesjes van BR.
Meer informatie
  • van 61
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!