Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopen de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

De gouden scheer tip: zo kan het ook

zondag, 08 november 2015

Scheren, ideaal voor je paard maar dit is eigenlijk best wel een gedoe. Herken jij dat ook? Eerst moet je je paard perfect positioneren tussen het dichtstbijzijnde stopcontact en de wasplaats. Want het snoer van je scheerapparaat is net te kort om netjes op de wasplaats te kunnen staan. Maar wacht, je hebt ergens nog een lange verlengsnoer liggen!
Meer informatie

Winnaars winacties Epplejeck Rotterdam bekend!

dinsdag, 03 november 2015

Donderdag 15 oktober was het dan zover: de feestelijke en spectaculaire opening van Epplejeck Rotterdam! Jaja, ons 8e filiaal alweer! Wat zijn we trots :) Om dit heugelijke feit te vieren kon je tijdens de opening (en nog een paar weken daarna) mee doen met super gave winacties. Zo kon je een Epplejeck zadel naar keuze winnen (ja, je leest het goed), kans maken op één van de 5 BR Event setjes, of één van de fantastische Ariat prijzen in de wacht slepen.
Meer informatie

Gastblog Mara van Pumps & Paarden

dinsdag, 27 oktober 2015

Brrr.. het wordt langzaam steeds kouder! De winterdekens worden weer uit de kast gehaald en omdat er vaak vragen over dekens zijn (welke maat heeft mijn paard nu precies nodig en hoeveel grams eigenlijk?), heeft Epplejeck de dekenwijzer gemaakt! Hierin helpt Jecky je bij het kiezen van de juiste deken. In deze blog zal ik een aantal informatieve weetjes uit de dekenwijzer met je doornemen.
Meer informatie

Chelsea boots vs Jodhpurs

zondag, 25 oktober 2015

Is het jou ook opgevallen? Misschien bij een vriendin, ergens op straat of heb je ze misschien zelf gekocht? De nieuwe Chelsea boots die helemaal hot zijn volgens de laatste trends in de fashionwereld, lijken als twee druppels water op jodhpurs uit de ruitersport!
Meer informatie

Tip van een EJ'er de Epplejeck Tolga serie

dinsdag, 20 oktober 2015

Deze week een tip van Stephanie uit filiaal Groningen over de Epplejeck Tolga serie. Een paar jaar geleden heb ik de Tolga 370 gram deken gekocht voor mijn paard. Omdat ik haar ieder jaar scheer heb ik een deken nodig die goed warm is. Ze staat namelijk de hele winter overdag buiten. In de vrieskou en sneeuw heeft mijn paard het lekker warm, 's avonds op stal blijft deze deken goed ademen zodat de overtollige warmte weg kan. De dekens van de Epplejeck Tolga-serie zijn perfect voor verschillende temperaturen.
Meer informatie

Tip van een EJ'er het scheren van een paard

dinsdag, 20 oktober 2015

Deze week een tip van Paulien uit filiaal Drachten: het is weer de tijd van het jaar, mijn paard begint op een pluizenbol te lijken! Omgevingstemperatuur en (zon)licht zijn van invloed op het aanmaken van de wintervacht van je paard. Nu de dagen korter worden en de temperatuur begint te dalen, krijgen de hersenen van je paard een seintje en treed er verandering op in de hormonen die zorgen voor de haargroei. De haargroei van je paard wordt hierdoor voller en dikker en hij zet zijn haren omhoog zodat er luchtcirculatie tussen kan komen. Hij trekt als het ware zijn eigen winterjas aan. Heel handig, zo’n eigen gemaakte winterjas, alleen iets minder handig wanneer je je paard in de winter door wilt blijven trainen. Hij kan zijn ei nn n bgen gemaakte winterjas namelijk niet even uit doen als jij wilt gaan trainen, waardoor hij het snel warm krijgt en gaat zweten. En tegen de tijd dat al het natte zweet in die dikke vacht is opgedroogd ben je heel wat rondjes uitstappen verder! Hopende dat hij het in de tussentijd niet koud gekregen heeft, want je wilt natuurlijk geen stijve spieren of een verkouden of ziek paard.
Meer informatie
  • van 67
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!