Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopen de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Opening Epplejeck Rotterdam donderdag 15 oktober!

dinsdag, 06 oktober 2015

Jaja, het hoge woord is er uit! Op donderdag 15 oktober om 14:00 uur opent Epplejeck Rotterdam officieel haar deuren! Zoals je van Epplejeck gewend bent, laten wij dit niet onopgemerkt voorbij gaan en zijn er super veel feestacties! Zo krijgen de eerste 250 klanten een Epplejeck rijbroek voor maar 1 euro! Er worden gratis goodiebags uitgedeeld en je kunt een zadel winnen! Natuurlijk zijn er daarnaast ook nog héél veel kortingsaanbiedingen, maar die houden wij nog eventjes geheim.
Meer informatie

Tip van een EJ'er jodhpurs en chaps

zondag, 04 oktober 2015

Met deze week een tip van Angela uit filiaal Heemskerk: toen ik besloot mijn favoriete sport (paardrijden natuurlijk) weer op te pakken, waren mijn oude spullen toe aan vervanging. Ik had onder andere nieuwe rijlaarzen nodig. Zelf ben ik meer van het recreatieve rijden, één van de redenen waarom ik ervoor koos om voor jodhpurs met chaps te gaan rijden. Rijlaarzen zijn prachtig, maar ik ga liever voor functioneel en sportief.
Meer informatie

Tip van een EJ'er Casco helm

zondag, 27 september 2015

Deze week een tip van Jamie uit filiaal Amersfoort: Ik weet zeker dat jullie het merk allemaal kennen: Casco. De rijhelmen van Casco vind ik zelf de fijnste die er op de markt zijn.
Meer informatie

Gastblog Mara van Pumps & Paarden

dinsdag, 22 september 2015

Ben je binnenkort jarig en weet je écht niet wat je moet vragen? Of heb je een verjaardag van een stalgenootje? We selecteren 10 leuke cadeautjes die je gemakkelijk bij Epplejeck kunt bestellen en binnen enkele dagen in huis zijn. Handig!
Meer informatie

Tip van een EJ'er outdoorlaarzen

vrijdag, 18 september 2015

Met deze week een tip van Natascha uit filiaal Zwolle: Brrrrrrr....de herfst is weer begonnen. Je bent een echte Nederlander of je bent het niet....
Meer informatie

Het zoek geraakte EJ pakket

dinsdag, 15 september 2015

Er was eens...een pakket voor een klant uit Assen. In Groningen was iemand vergeten om een adressticker op het webpakket te plakken (ag ja we zijn ook maar mensen). Dus team Groningen besloot op zoek te gaan naar het pakket; dit was nadat ze de winkel hadden afgesloten op de koopavond. Na eerst bij het depot van de brieven geweest te zijn, kwamen ze uiteindelijk terecht in Kolham....
Meer informatie
  • van 67
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!