Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Dé oplossing voor vervelende steekvliegen en dazen tijdens het rijden

dinsdag, 05 juli 2016

Heb je deze zomer leuke uitstapjes gepland met je paard? Ongetwijfeld staat er ook een heerlijke buitenrit bij je op de planning. Het enige probleem is dat in deze periode de dazen en vervelende steekvliegen enorm actief zijn. Zowel in het bos als in de buurt van gras en water, van zonsopkomst tot zonsondergang zijn deze vervelende insecten letterlijk niet van je paard af te slaan.
Meer informatie

Ariat: These boots are made for...

dinsdag, 21 juni 2016

De meeste ruiters kennen Ariat als koploper in laarzen en schoenen dankzij hun vooruitstrevende technologie en innovatie. Ariat biedt footwear waar je zo op weg kunt lopen! De binnen-en buitenzolen zijn namelijk voorzien van de laatste technische snufjes en bieden daardoor het hoogste draagcomfort. Maar hoe zit dit nou precies? Wat maken deze technische toppers van Ariat zo uniek en bijzonder? Wij zetten het voor je op een rij.
Meer informatie

Gastvlog: Pumps & Paarden → Winactie met Imperial Riding

woensdag, 08 juni 2016

Gastblogger Mara van Pumps en Paarden wordt gastvlogger! In samenwerking met Imperial Riding mogen wij een complete zomerse outfit van IR verloten! Mara gaat in haar vlog op bezoek bij Epplejeck Heemskerk om te shoppen én om de outfit te laten zien.
Meer informatie

Gastblogger: Advocaat Monica van Praktijkgroep Hippisch Recht → Instructeurs: let op!

dinsdag, 31 mei 2016

In de paardensport is het niet ongebruikelijk dat er door vele verschillende personen (met en zonder instructeursdiploma) les wordt gegeven. Iedereen kent het wel: het buurmeisje heeft les nodig en de buurvrouw vindt het met haar ervaring wel erg leuk om dit te doen. In 9 van de 10 gevallen is dit ook geen enkel probleem.
Meer informatie

Siliconen onder je kont: voor een mooie, stille en stevige zit!

dinsdag, 24 mei 2016

Ben jij iemand die siliconen en rijbroeken niet zo snel in één zin zou plaatsen? Toch kom je siliconen inmiddels niet meer alleen in glamorous Beverly Hills tegen, maar ook in de paardenwereld! Hoewel deze innovatie al een tijdje geleden zijn intrede heeft gedaan op de ruitersportmarkt, is er nog enige onduidelijkheid over. Rijbroeken met siliconen zitvlak of kniestukken zorgen voor extra stevige grip. Maar hoe zit dat nou precies?
Meer informatie

Sporten met maximale comfort? Dat is sporten met de Anita sportbeha's!

dinsdag, 17 mei 2016

Een goede sportbeha is erg belangrijk. Maar wanneer is een sportbeha goed? Voor de meeste klinkt een stevige sportbeha als een dik, oncomfortabel en nooit fijn passend harnas. Zo eentje die doorweekt raakt van het zweet en vervolgens zorgt voor schuurplekken en irritatie. De sportbeha’s van Anita zijn daarentegen comfortabel, hip en beter op de lichaamsvormen afgestemd! Benieuwd naar zo’n super fijne sportbeha?
Meer informatie
  • van 76
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!