Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shopen de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Tip van een EJ'er eczeemdeken Shires

woensdag, 03 juni 2015

Deze week een tip van Mariëtte van de klantenservice: de eczeemdeken van Shires, de Sweet Itch Combo, is een ontzettend fijne deken. We hebben op stal twee verschillende paarden (een Tinker en een Iraanse Arabier) met zomereczeem staan en beide hebben nu de deken van Shires op. Bij beide paarden sluit de deken mooi aan en blijft deze goed liggen. Door de fijne stof krijgen de paarden het niet warm onder deze deken en door de kleur trekt deze ook geen warmte aan.
Meer informatie
  • van 67
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!