Inspiratie

Kun jij niet genoeg krijgen van leuke weetjes, nieuwtjes, tips en trucs of ben je gewoon een paardengek die van alles op het gebied van paarden houdt? Check hier de laatste musthaves en vind de meest toffe items voor jou en je paard. Ontdek de speciaal voor jou samengestelde thema shops zoals de Pony shopFrysian shop en de Paardenpraat by Epplejeck shop. Ook hebben we de mooiste setjes voor je samengesteld in shop de look of bekijk hier onze nieuwste vlogs!
 

Tip van een EJ'er Dazenweg

dinsdag, 07 juli 2015

Deze week een tip van Jolanda uit filiaal Zwolle: met dit mooie weer is er niks leuker dan met je paard op pad te gaan, maar die vervelende vliegen en dazen kunnen de pret bederven. Hier hebben wij bij Epplejeck dé oplossing voor: Excellent Dazenweg. Deze spray beschermt zowel paard als ruiter tegen vliegen, muggen, dazen, wespen, horzels en teken. Dazenweg is 100% biologisch afbreekbaar en blijft tot ongeveer 6 uur op de huid zitten.
Meer informatie

Tip van een EJ'er uitrijvliegendeken Epplejeck

dinsdag, 30 juni 2015

Deze week een tip van Marleen en Marcella uit filiaal Breda: het personeel van filiaal Breda is erg enthousiast over de EJ uitrijvliegendeken.
Meer informatie

Tip van een EJ'er longeerhulp Epplejeck

dinsdag, 16 juni 2015

Met deze week longeerhulp Epplejeck katoen door Maud van logistiek: de longeerhulp van Epplejeck is een zeer fijn hulpmiddel bij het longeren. Het is gemaakt van zacht katoen. De longeerhulp is een beetje elastisch en voelt soepel aan. Bij ons op stal gebruiken we de longeerhulp ook veel.
Meer informatie

Tip van een EJ'er rijlaarzen Epplejeck

woensdag, 10 juni 2015

Deze week een tip van Linsey van de marketingafdeling: ik was altijd al gefascineerd door leren rijlaarzen. Dat staat zo chique. Alleen dacht ik altijd dat ze niet te betalen waren. Gelukkig was daar Epplejeck met de Limoges rijlaarzen. Een super mooie laars en nog betaalbaar ook. Dus ik naar de winkel en inderdaad: direct verkocht! Deze moesten en zouden mee naar huis. Met maatje 39 onder mijn arm liep ik filiaal Groningen uit.
Meer informatie

Tip van een EJ'er eczeemdeken Shires

woensdag, 03 juni 2015

Deze week een tip van Mariëtte van de klantenservice: de eczeemdeken van Shires, de Sweet Itch Combo, is een ontzettend fijne deken. We hebben op stal twee verschillende paarden (een Tinker en een Iraanse Arabier) met zomereczeem staan en beide hebben nu de deken van Shires op. Bij beide paarden sluit de deken mooi aan en blijft deze goed liggen. Door de fijne stof krijgen de paarden het niet warm onder deze deken en door de kleur trekt deze ook geen warmte aan.
Meer informatie
  • van 88
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!