Gastbloggers

Gastblog: Montar Hoofdstel Monarch

donderdag, 26 maart 2020

Ben je opzoek naar een nieuw hoofdstel? Kijk dan eens naar het unieke Monarch Hoofdstel van Montar!
Meer informatie

Gastblog Cavalor by JRS: Hoe (on)gezond is paardensnoep?

dinsdag, 24 maart 2020

Iedereen heeft wel een zakje of emmertje paardensnoep in de kast staan om hun paard te belonen na een goede prestatie. Deze beloning wordt tegenwoordig ook veel gebruikt om paarden bepaalde oefeningen aan te leren. Snoep voor paarden is echter niet altijd gezond, maar is het wel slecht?
Meer informatie

Q&A Sprenger: Sprenger geeft antwoord op jouw vraag over bitten

dinsdag, 24 maart 2020

Heb jij je kans gepakt en je vraag over bitten ingestuurd voor Sprenger? Kijk dan snel of jouw vraag beantwoord wordt in deze Q&A met Sprenger. Heb je geen vraag gesteld, maar wel een bit probleem? Misschien staat dé oplossing wel in één van de antwoorden. Lees gauw verder.
Meer informatie

Gastblog NML Health: detoxen

vrijdag, 06 maart 2020

Detoxen is een term die je tegenwoordig overal leest. Bij mensen hoor je er vaak iets over, maar hoe belangrijk is dit voor je paard? NML Health schrijft er een gastblog over
Meer informatie

Gastblog Puur: Weerstand

donderdag, 19 december 2019

Vanuit NML health waarschuwen wij vaak: kijk uit voor de weerstanddaling in het najaar. Vreemd genoeg ben ik dan toch verbaasd als ik meerdere telefoontjes krijg van klanten over zieke paarden, snotneuzen of paarden die niet goed in de vacht zitten. Het is weer de tijd van het jaar. En ook bij mijn eigen paarden zie ik dat met name de oudere dieren minder fit zijn. Dat varieert van een beetje stijf lopen tot een koortspiek door een onverklaarbaar virus. Gelukkig blijft het daarbij. Hoe komt dat en wat kun je eraan doen?
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: Trailer Musthaves...ik ga op reis & neem mee

maandag, 09 december 2019

Een paar weken geleden kocht ik de trailer van een stalgenootje over. Een eigen trailer: toch wel een kleine droom die uitkwam! Nooit meer afhankelijk van anderen en lekker alle kanten op kunnen met je paard. Het hooinet dat nog in de trailer hing, van mijn stalgenootje, kreeg ik erbij. Maar daardoor bedacht ik mij wel dat er misschien nog meer dingen zijn die ik nodig heb onderweg. Ik maakte een shoppinglist!
Meer informatie
  • van 25
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!