Gastbloggers

Gastblog EcoStyle: Waarom een detox onmisbaar is voor een goede stofwisseling

dinsdag, 15 september 2020

Veel paarden krijgen in het voor- en najaar een detox. Jouw paard ook? Een detox is dé basis van een goede stofwisseling. In dit blog vertellen we je waarom een detox juist in het voor- en najaar belangrijk is en wanneer je paard een detox nodig heeft!
Meer informatie

Gastblog Pumps en Paarden: TRIED & TESTED: Peesbeschermers Derby Pro van LeMieux

vrijdag, 28 augustus 2020

De afgelopen tijd heb ik de ‘Derby Pro‘ peesbeschermers van LeMieux getest en heb ik wat research gedaan naar dit type beschermers. In deze blog vertel ik je er meer over!
Meer informatie

Gastblog PresTeq: Het FaySport hoofdstel

dinsdag, 11 augustus 2020

Heeft jouw paard een gevoelig hoofd, een gevoelige mond of heeft hij moeite om de juiste aanleuning te vinden? Is hij gevoelig voor kantelen, is hij misschien wat kopschuw of krijg je het hoofdstel lastig over de oren? Wil je je paard ultiem comfort bieden om zo optimaal mogelijk te presteren? Lees dan snel verder want dit exclusieve en anatomische FaySport hoofdstel van het nieuwe ruitersport merk PresTeq kan wellicht uitkomst bieden!
Meer informatie

Gastblog Pumps en Paarden: 10x de leukste en opvallendste vliegendekens

maandag, 10 augustus 2020

Het seizoen van de vliegen, muggen en dazen is in volle gang en daarom worden de vliegendekens weer uit de kast gehaald! In deze blog verzamel ik 10 leuke en/of opvallende vliegendekens die je kunt shoppen bij Epplejeck. Want waarom een grauwe kleur kiezen als je ook voor iets vrolijks kan kiezen?!
Meer informatie

Gastblog Tech Stirrups: Veiligheid op top niveau made in Italy

maandag, 03 augustus 2020

Volledig ontspannen ben je jouw paard aan de lange teugel aan het uitstappen. Je bent blij over de rust die er heerst. In gedachten verzonken stap je een rondje in de buitenbak of door de bossen. Maar dan plotseling een onverwachts geluid. Je paard schrikt. Je probeert snel te reageren, je neemt snel je teugels wat korter en probeert je paard rustig te houden. Maar toch gaat hij rennen en bokken. Je probeert jezelf nog vast te houden maar je valt van je paard. Je staat op, vangt je paard en klopt het zand van je kleren.
Meer informatie

Gastblog TRUST: Bustrens of watertrens?

donderdag, 30 juli 2020

De bustrens en watertrens zijn populaire kaakstukken onder ruiters. Maar wat is het verschil tussen een watertrens en een bustrens? We leggen dit verder uit in deze blog.
Meer informatie
  • van 28
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!