Wensenlijst Categorieën

Gastbloggers

Gastblog Pumps & Paarden: budgetvondst! Flexibele stijgbeugels onder €50,-

dinsdag, 12 februari 2019

Wil je graag nieuwe beugels, maar wil je ook lief voor je portemonnee blijven? In dit artikel vertel ik je meer over flexibele beugels onder €50. Lees mee!
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Alles wat jij wilt weten over stalondeugden

maandag, 28 januari 2019

Je hebt vast weleens gehoord van een paard dat luchtzuigt of weeft. Luchtzuigen en weven worden stalondeugden genoemd. Naast deze twee stalondeugden zijn ook kribbebijten en boxlopen veel voorkomende stalondeugden. In deze gastblog van HorseFitShop wordt er uitgelegd wat deze stalondeugden inhouden, hoe ze kunnen ontstaan en of het te voorkomen is.
Meer informatie

LeMieux by JRS: wat doet een zadelonderlegger?

dinsdag, 22 januari 2019

Op grote wedstrijden zien we vrijwel alle ruiters met een onderlegger onder hun zadel aan de start verschijnen. Maar hoe weet je nu of dit ook voor jou handig is? En met een groot aanbod aan verschillende onderleggers weet je soms niet welke onderlegger voor jou het meest geschikt is. Bij LeMieux houden we van fijne, gebruiksvriendelijke producten en daarom helpen we je aan de hand van een aantal voorbeelden graag verder!
Meer informatie

Gastblog Jacob Jansen: De Bucas Recuptex Therapy deken

maandag, 14 januari 2019

Jacob Jansen van Bucas vertelt in zijn blog over de Bucas Receptex Therapy deken. Komen de spieren van je paard moeilijk op gang tijdens een training? Heeft je paard rugproblemen of regelmatig spierpijn? Bucas heeft een Recuptex Therapy deken ontwikkeld die niet alleen tal van medische problemen kan voorkomen, maar ook ondersteunt bij de behandeling van een breed scala van aandoeningen zoals: chronische artritis, spierpijn, rugproblemen, kissing spines en diverse pijnen. Lees in deze blog de precieze werking van deze therapeutische deken en de enthousiaste reacties van gebruikers.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Tips bij vuurwerkangst

woensdag, 26 december 2018

De laatste dagen van het jaar zijn weer aangebroken en we gaan knallend het jaar uit. Superleuk al die feestjes en het vuurwerk. Helaas kunnen sommige paarden dit minder op prijs stellen. Heeft jouw paard last van de knallen tijdens oud en nieuw? Lees in deze nieuwe gastblog van HorseFitShop een aantal tips, zodat ook jouw paard een leuk oud en nieuw heeft.
Meer informatie

Help, een wondje!

dinsdag, 18 december 2018

Ken je dat? Net als je naar die belangrijke wedstrijd, de clinic of fotoshoot wilt, gebeurt het: jouw paard stoot zich bij het laden of schaaft zich aan iets waar hij normaal gesproken de hele dag zonder problemen langs kan lopen. De een heeft een echte brokkenpiloot, die voortdurend iets heeft, de ander krijgt zelden met dit probleem te maken…
Meer informatie

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!