Gastbloggers

Gastblog Pumps & Paarden: Riding outfit of the day!

dinsdag, 02 april 2019

We willen het beste voor ons paard; de beste gezondheid, de beste leefomgeving – maar dat kan ook met mooie paardenspullen en kleding, toch?! Daarom zet ik (bijna) iedere week een stylish outfit in de spotlight, met soortgelijke of zelfs exact dezelfde items die je direct kunt shoppen, zodat jij de outfit binnen enkele dagen in je kast hebt liggen. Dit keer: een vrolijke voorjaarsoutfit.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Heeft mijn paard beenbeschermers nodig?

dinsdag, 19 maart 2019

De keuze is reuze wanneer je beenbeschermers wilt kopen voor je paard, zowel in model als in materiaal en kleur. Maar heeft je paard wel beenbeschermers nodig en zo ja, welke dan? In deze blog lees je meer over het al dan niet gebruiken van beenbeschermers.
Meer informatie

Gastblog Bucas - Lente! Smartex Rain

woensdag, 13 maart 2019

De Smartex Rain is een oersterke wind- en waterdichte deken, ideaal dus voor de lente. Deze deken kun je het beste gebruiken tussen de +14 en 0 graden. Mocht het toch iets warmer zijn dan 14 graden, geen paniek. De deken kan tot maximaal 18 graden worden gebruikt. Bucas hanteert namelijk altijd nog een veiligheidsmarge, zodat je niet direct bij 14 graden halsoverkop van deken hoeft te verwisselen.
Meer informatie

Gastblog Puur - Hormonen

woensdag, 13 maart 2019

Veel paardeneigenaren klagen over narrige merries, die al dan niet tijdens de hengstigheid enorm kunnen veranderen. Waar je bij de ene merrie amper iets merkt, wordt een ander onberekenbaar, niet meer vooruit te branden of juist niet meer te stoppen. Een veel gehoorde klacht is dat er ook pijnsignalen merkbaar zijn bij het aansingelen of borstelen/aanraken van de buik. Ik luisterde altijd geduldig, maar omdat ik alleen ruinen had, wist ik niet waar mensen het over hadden. Tot ik mijn huidige paardje, een merrie, kreeg. Als een ware Cruella joeg zij onze kleine stippel Appaloosa op, alsof het een Dalmatiër pup was, waar zij een bontjasje van wilde maken. Gelukkig is hij veel jonger en sneller, en lijkt hij nu beter te weten hoe met haar “nukken” om te gaan. Maar er is meer mogelijk om jouw paard wat te helpen en minder heftig te maken in deze periode.
Meer informatie

Lammert Haanstra - Het begin

dinsdag, 19 februari 2019

Mijn eerste blog op de website van Epplejeck. Ik wil jullie wegwijs maken in de wereld van het trainen van paard en ruiter door het longeren met de link naar het dressuur rijden van verschillende kanten te belichten. De komende weken zal ik dus een aantal blogs plaatsen. Deze zullen een logische en opbouwende volgorde hebben. Het is dus goed om die te blijven volgen, zodat je er zelf mee aan de slag kunt en echt resultaat zult merken!
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: budgetvondst! Flexibele stijgbeugels onder €50,-

dinsdag, 12 februari 2019

Wil je graag nieuwe beugels, maar wil je ook lief voor je portemonnee blijven? In dit artikel vertel ik je meer over flexibele beugels onder €50. Lees mee!
Meer informatie
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!