Gastbloggers

Gastblog Ariat: win deze comfy voor-rijoutfit van Ariat

woensdag, 12 mei 2021

Ik koop niet vaak nieuwe rijkleding. Dus wanneer ik dat doe, wil ik dat heel bewust doen: kleding dat écht lekker zit, wat praktisch is én er mooi uit ziet. niet zomaar kopen om het kopen, maar investeren in goede items die je veel zal dragen. Bye bye miskopen! In deze blog deel ik een fijne voorjaarsoutfit van Ariat: mooi, praktisch en héél comfortabel. Goede musthaves voor in je kledingkast, dus!
Meer informatie

Gastblog PK International Sportswear: het vest, waarom dit vergeten kledingstuk eigenlijk zo fijn is

maandag, 19 april 2021

We doen allemaal graag mee met de nieuwste trends. Social media staat vol met foto’s van influencers met de leukste setjes en kleuren. Er komen steeds meer ideeën op het gebied van kleding en materialen. Maar als we door deze explosie van innovaties kijken zien we dat sommige soorten kleding eigenlijk nog steeds super handig zijn!
Meer informatie

Gastblog VITALstyle: Waarom een detox onmisbaar is voor een goede stofwisseling

maandag, 19 april 2021

Veel paarden krijgen in het voor- en najaar een detox. Jouw paard ook? Een detox is dé basis van een goede stofwisseling. In dit blog vertellen we je waarom een detox juist in het voor- en najaar belangrijk is en wanneer je paard een detox nodig heeft!
Meer informatie

Gastblog LeMieux: welke beenbescherming heb ik nodig?

woensdag, 31 maart 2021

Tijdens een dressuurtraining kan het handig zijn om beenbescherming te gebruiken voor jouw paard. De beenbeschermers kunnen niet alleen oppervlakkige wondjes door strijken of aantikken voorkomen, maar ondersteunen ook bij schokabsorbatie tijdens zwaardere oefeningen. Afhankelijk van de reden waarom je bescherming nodig hebt, zijn er verschillende opties. Wij geven je graag tips voor de beste beenbescherming.
Meer informatie

Gastblog VITALstyle: koliek en de overgang naar voorjaarsgras

woensdag, 17 maart 2021

Yes, de lente is in aantocht! Dit betekent ook lekker vers voorjaarsgras voor je paard. Een goede overgang naar het voorjaarsgras is belangrijk, om een ontregelde darmflora en koliek te voorkomen. En als je paard koliek heeft, wat kun je dan doen? In deze blog gaan we daar dieper op in!
Meer informatie

Gastblog VITALstyle: Langetermijn effecten dunne mest onderschat’

woensdag, 27 januari 2021

Dunne mest of diarree kan altijd voorkomen bij je paard. Maar als de mest wekenlang dun blijft, of er na het mesten steeds (veel) mestwater mee komt, is er meer aan de hand en tijd om actie te ondernemen. Er is dan sprake van een disbalans in de darmen, wat invloed heeft op de algehele weerstand van je paard. Vooral bij voerwisselingen, na het ontwormen of een antibioticakuur kan de darmflora van je paard uit balans raken.
Meer informatie
  • van 31
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!