Gastbloggers

Gastblog NAF: Gezondheid van je paard in de zomer

donderdag, 02 juli 2020

De gezondheid van je paard is natuurlijk het hele jaar door één van je hoogste prioriteiten. Daarom hebben wij een aantal tips onder elkaar gezet om te zorgen dat je paard fit blijft, ook tijdens warme zomerperiodes.
Meer informatie

Gastblog Bucas: Ins en Outs van vliegenmaskers

woensdag, 24 juni 2020

De zomer staat voor de deur. En jammer genoeg de aanwas van vliegen ook. Vliegen kunnen een grote ergernis vormen voor jouw paard. De vliegen komen vooral op de ogen af. Maar waarom is dat eigenlijk?
Meer informatie

Gastblog QHP: Wees de vliegen te slim af deze zomer

zondag, 24 mei 2020

De temperaturen zijn weer gestegen. Daarmee komt ook al het vliegend ongedierte weer tevoorschijn! Vliegen, dazen, muggen en nog meer van die vervelend beestjes. Ze zijn niet alleen vervelend, maar kunnen zelfs schadelijk zijn voor je paard wanneer hij van deze beestjes af wil komen. In deze blog lees je wat je kunt doen om de zomer voor jou en je paard zo aangenaam mogelijk te maken.
Meer informatie

Gastblog QHP: Met deze outfit ben jij zomer-proof

woensdag, 20 mei 2020

Het zonnetje schijnt weer! Vorig jaar hadden we een paar hittegolven, dus we laten ons dit jaar niet verrassen. Met zulk weer is trainen, stallen uitmesten en andere klusjes geen pretje. Gelukkig zijn er genoeg zomerse outfits die zorgen voor een comfortabele dag.
Meer informatie

Gastblog Bucas: De Sunshower

maandag, 18 mei 2020

Soms vraag je jezelf al af welke jas je ’s ochtends moet aantrekken. Je wilt niet teveel zweten tijdens inspanning, maar ook niet rillen van de kou als je stilstaat. Vaak is het ’s ochtends een stuk kouder dan in de middag dus de juiste jas kiezen is vaak lastig. De juiste deken voor je paard kiezen is nog moeilijker. Uiteraard heeft Bucas daar een oplossing voor.
Meer informatie

Gastblog PMO: Levend gewicht schatten

dinsdag, 12 mei 2020

Afgelopen vrijdag liet Doede van Paard Mens Onderwijs in Steenwijk je tijdens de Facebook live zien hoe je het gewicht bij paarden inschat. Daarbij beloofde hij dat hij de lesstof en het werkblad zou doorspelen.
Meer informatie
  • van 27
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!