Gastbloggers

Gastblog Puur: Weerstand

donderdag, 19 december 2019

Vanuit NML health waarschuwen wij vaak: kijk uit voor de weerstanddaling in het najaar. Vreemd genoeg ben ik dan toch verbaasd als ik meerdere telefoontjes krijg van klanten over zieke paarden, snotneuzen of paarden die niet goed in de vacht zitten. Het is weer de tijd van het jaar. En ook bij mijn eigen paarden zie ik dat met name de oudere dieren minder fit zijn. Dat varieert van een beetje stijf lopen tot een koortspiek door een onverklaarbaar virus. Gelukkig blijft het daarbij. Hoe komt dat en wat kun je eraan doen?
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: Trailer Musthaves...ik ga op reis & neem mee

maandag, 09 december 2019

Een paar weken geleden kocht ik de trailer van een stalgenootje over. Een eigen trailer: toch wel een kleine droom die uitkwam! Nooit meer afhankelijk van anderen en lekker alle kanten op kunnen met je paard. Het hooinet dat nog in de trailer hing, van mijn stalgenootje, kreeg ik erbij. Maar daardoor bedacht ik mij wel dat er misschien nog meer dingen zijn die ik nodig heb onderweg. Ik maakte een shoppinglist!
Meer informatie

Gastblog Bucas: Smartex Extra

woensdag, 27 november 2019

Als we de weerberichten mogen geloven, dan staat Nederland een koude winter te wachten. Er zijn zelfs uitspraken gedaan dat er over temperaturen van twintig graden onder nul wordt gesproken. Uiteraard gaat het om een voorspelling, maar dat er iets gaande is binnen het klimaat dat is een feit. Dus kun je maar beter goed voorbereid zijn als de winter straks echt gaat beginnen.
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: Must read > de 5 meest gemaakte fouten bij sportbeha's voor paardrijden

dinsdag, 05 november 2019

Een sportbeha: niet het meest fashionable en glamorous kledingstuk om over te schrijven, maar wel iets wat heel belangrijk is voor je lichaam! Daarom sprak ik voor deze blog, in samenwerking met Epplejeck, met Marjon Wemerman. Zij werkt bij Anita, hét merk voor sportbeha’s. Ik vroeg haar welke dingen we nou het meest fout doen op het gebied van sportbeha’s en wat we dus kunnen verbeteren. Lees mee!
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: Opruimen en schoonmaken, somebody's gotta do it

maandag, 28 oktober 2019

Opruimen, niet meteen de grootste hobby van velen van ons, maar af en toe toch echt noodzakelijk. En zeg nou zelf, na het opruimen heb je meestal toch wel een tevreden gevoel. Is de stal van je paard niet meer zo netjes als in het begin? En ziet je zadelkamer eruit alsof er net apenkooi is gespeeld? Dan is het misschien wel tijd voor een grote najaar schoonmaak. We zullen het niet meteen leuker voor je kunnen maken, maar willen je wel een aantal tips geven, zodat je lekker aan de slag kunt.
Meer informatie

Gastblog by Lammert Haanstra: De LH Longeersingel en -staartriem

donderdag, 24 oktober 2019

In deze blog vertelt Lammert over het belang van het gebruiken van een goede longeersingel tijdens het longeren. Waar moet een goede longeersingel aan voldoen en hoe zit het precies met het gebruik van een staartriem? Na het lezen van deze blog weet je hier alles over en kun je goed voorbereid aan je longeersessie beginnen.
Meer informatie
  • van 25
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!