Gastbloggers

Gastblog Lammert Haanstra: De Longeerzweep en het gebruik ervan

maandag, 15 juli 2019

Deze keer gaat de gastblog van Lammert Haanstra over de zweep bij het longeren. Waarom heb je een zweep nodig en op wat voor verschillende manieren kun je hem gebruiken? Lammert: ‘De zweep is je belangrijkste gereedschap bij het longeren. Zonder zweep kun je echt niet behoorlijk longeren’.
Meer informatie

Gastblog Klambu Horsecare door Astrid: Laat mij met Rups!

woensdag, 03 juli 2019

De eiken processierups is in het nieuws! Overal in de media verschijnen alarmerende berichten en foto’s van de gevolgen van de enorme toename van deze voor ons schadelijke soort rups die ontstaat uit de eitjes van de nachtvlinder. In vrijwel elke eik vind je inmiddels wel een aantal ‘zakken’ vol met de harige rupsen. Ze hangen vaak aan de zijde waar de zon op de boom schijnt en doorgaans dichtbij of op de stam.
Meer informatie

Gastblog HorseFitShop: het is zover; hitte, zweten en elektrolyten

dinsdag, 25 juni 2019

Hebben jij en je paard de afgelopen dagen ook zweterige momenten gekend tijdens het trainen? Liep het zweet onder je cap vandaan in straaltjes langs je gezicht en leek je paard regelrecht van een schuimparty te komen, doordat hij helemaal wit was van het schuimende zweet? Je zweet om je warmte kwijt te kunnen, maar wist je ook dat door zweten belangrijke mineralen het paardenlichaam verlaten? We vertellen je er graag meer over in deze blog.
Meer informatie

Gastblog Puur - Magnesium

dinsdag, 18 juni 2019

Als er een supplement is waar veel over gevraagd en geschreven wordt, is het wel magnesium.
Meer informatie

Gastblog Pumps & Paarden: nieuwe cap met speciale binnenschaal

dinsdag, 11 juni 2019

Hebben jullie de nieuwste cap van Back on Track al gezien? Deze cap heeft een speciale binnenschaal en zou daarmee de kans op hersenletsel verkleinen. In dit artikel vertel ik er meer over!
Meer informatie

Lammert Haanstra - de dubbele longe

dinsdag, 04 juni 2019

In deze nieuwe gastblog vertelt Lammert Haanstra over het longeren met de dubbele longe. Waarom zou je met een dubbele longe gaan longeren en wat voor effect heeft dit op je paard. Daarnaast geeft Lammert nog een aantal handige tips voor het bevestigen van de dubbele longe bij verschillende situaties. Lees dus gauw verder!
Meer informatie
  • van 22
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!